"Azon se lepődnék meg, ha 1-2 éven belül havi 2 új film jelenne meg Blu-ray-en. Vagy annyi se."
ezzel egyáltalán nem értek egyet, jelen pillanatban sokkal több olyan film jelenik meg BD-n, amire gondolni sem merne az ember, mint régebben! gondoljunk olyanokra, mint a Man of thai-chi, a Vonzások, a Transz stb. persze van nagyon sok ami nem jelenik meg, de ez régen is így volt, viszont van szép mennyiségben kisebb költségvetésű/sikerű film, ami igenis megjelenik!
0
2014. március 8., szombat 0:49
1698
Én is tervezem majd beszerezni kintről, mert ugye itt már nem kapni sajnos. Vagy ha találok valahol egy eladó példányt jó áron akkor lehet, hogy lecsapok rá. :)
Amúgy nem fontos nézni a cseh borítót. Én tudok hozzá adni magyar borítót ha érdekel valakit. Adjon egy mail címet és elküldöm, van pár verzióm. ;)
SuperHeRo
0
2014. március 8., szombat 0:22
961
"Nekem meg megmarad az ára."
S mehet az összeg a verda fundamentumba. :D
0
2014. március 8., szombat 0:08
5528
No én már azért sem veszek meg egy filmet. Ha elfogy akkor elfogy. Nekem meg megmarad az ára. Akárhogy is nézem rosszul nem járok.
0
2014. március 8., szombat 0:07
961
"Tök gáz, hogy már szinte azért kell, hogy megvedd a filmeket, mert jó eséllyel fél év múlva lehetőséged sem lesz rá."
Szvsz. a helyzet hamarosan még rosszabb lesz. Azon se lepődnék meg, ha 1-2 éven belül havi 2 új film jelenne meg Blu-ray-en. Vagy annyi se.
De fel a fejjel, több pénz marad mindenkinek a pénztárcájában. ;)
0
2014. március 7., péntek 23:50
8851
Azt nem értem, miért kellene valaminek 1-2 éven belül az utolsó darabig elfogyni...? Pláne, ha utánrendelésre sem lehet számítani.
Tök gáz, hogy már szinte azért kell, hogy megvedd a filmeket, mert jó eséllyel fél év múlva lehetőséged sem lesz rá. >(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 7., péntek 22:48
626
Tadam barátunk most készül rendelni a csehektől, én is betársultam mellé. Ha esetleg nem zavar a cseh borító akkor onnan is beszerezhető 5.1-es maiarsky :) szinkronnal. Ha érdekelne a dolog: orgadam@gmail.com
0
2014. március 7., péntek 22:23
17
Sajnos én is lemaradtam róla :( Nem tudjátok hogy hol vagy honnan lehet még beszerezni?
0
2014. március 5., szerda 10:07
13392
Nem, köszi, még nem láttam, csak durva, hogy nem ez az első SeIect DVD/BD, amelyik néhány hét-hónap elteltével eltűnik a piacról. Belegondolva még haragudni sem lehet érte: a régebben megjelent katalóguscímeiket egyes áruházak hangulatuktól függően 990.- és 1990.- Ft között szórnák, de még így sem akarnak fogyni. Érthető, hogy már csak annyit gyártanak, amennyi első körben biztosan gazdára talál. Ez egy ilyen piac.
0
2014. március 5., szerda 10:03
104
Én most rendeltem meg egy másik online webáruházból, nekik még van belőle. Néztem előtte boltokban is, de már sehol sem volt, ez tényleg durva, hogy a egy félév elteltével már nem lehet kapni. Amúgy "tesztlemez" minden téren, érdemes beszerezni. Ha érdekel írj egy üzit kipe84@freemail.hu.
0
2014. március 5., szerda 9:47
13392
A SeIect nem faszol. Októberben kitolták azt a negyvenöt darabot, amit eladtak, elfogyott, kész, végeztünk.
0
2013. szeptember 22., vasárnap 20:15
8260
Az USA-ban már több mint egy hete megjelent a film, az első heti adatok alapján az eladások 72%-a!!!! BD-n volt...
Kíváncsi vagyok a német számokra is, megdöntik-e a Hobbit rekordjait. :)
0
2013. augusztus 26., hétfő 13:37
1534
Igen befejeződött, pont mostanság voltam megnézni, talán két hónapja!
0
2013. augusztus 26., hétfő 12:47
52684
Nekem nagyon tetszik a soproni pláza, utoljára tavaly húsvétkor voltam ott, ha emlékszel, baromi szél volt a városban. A komplexumban akkor is csak lézengtek az emberek és tök jó lett volna beülni egy filmre, de a család leszavazott, nekik inkább a Taródi vár kellett. Jut eszembe, a Tűztorony felújítása befejeződött?
most posts by TM
0
2013. augusztus 26., hétfő 12:40
52684
Akkor az olyan lehetett, mintha te is a léghajóban kuporogtál volna, csak utána nem jött Mila Kunis. :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:52
2738
Néha valóban kiszakít a film világából a megállítás, visszatekerés, néhol viszont elengedhetetlennek érzem. A második Mátrixnál pl viszonylag sokszor szoktam újranézni az akciójeleneteket, illetve az Építésszel történő beszélgetést is vagy háromszor megnéztem egymás után, fel is fedeztem valami logikai bakit a rendszerben, de már elfelejtettem, pedig az sokáig bökte a csőrömet. Na, majd ha lesz hozzá kedvem újranézem a filmeket, és akkor majd felvetem valamelyik topikban. Szóval ezeknél abszolút nem éreztem az, hogy túlságosan megszakadt volna a ritmus.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:48
2738
Az meg a másik, mikor megyek moziba és full egyedül vagyok az egész teremben. Idén az Óz volt ilyen. Kár, hogy maga film ennyire rossz volt, mert magát a helyzetet élveztem. Mondjuk baromi hideg volt, úgyhogy összekuporodva ültem valahol középen a kabátom alatt, valami eszméletlenül groteszk, de kényelmes pozícióban.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:46
2738
Szerencsére itt azért jóval nyugisabbak a családi körülményeim. :) Amúgy persze, értem én, hogy miről beszélsz. Imádok moziba járni, egyedül, haverokkal, télen-nyáron, mindenhogy, mert egyszerűen kurva jó élmény. De ezt egyszer már szerintem le is írtam. Mozi után mindig hazasétálok, és van időm elmélkedni a látottakon, vagy éppen kitárgyalni a filmet az aktuális mozis társammal. Itthon meg vége a filmnek, kikapcsolom a tv-t, és rögtön van valami, ami elvonja a figyelmem. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:28
1534
A Star Treket tök egyedül néztem meg Sopronban....senki nem volt a teremben rajtam kívül! Mondjuk a soproni Cinema Cityben az a jó, hogy szinte sosincs tömegnyomor, ha jó emlékszem talán eddig a Pi élete 3D-s előadása volt amin talán ha húszan voltunk. Ezt csak úgy megjegyeztem az alant olvasottak alapján.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:13
8260
"... ha menni kell, akkor menni kell :)"
Vagy Prostamol Uno.. :-DD
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:06
9368
Érdekes, én nem szeretek zabálni filmezés közben, inkább előtte vagy utána. Visszatekerni sem szoktam részeket és lehetőleg nem állítom meg a filmet, mert általában jó elmerülni a film világában. Persze jogos: ha menni kell, akkor menni kell :)
0
2013. augusztus 25., vasárnap 23:04
9368
Kivéve, ha látatlanban vásárolod meg a filmet ;) Én szoktam ilyet, csak azért mondom...
0
2013. augusztus 25., vasárnap 22:30
52684
Ez bármelyik családban átélhető, amiről én beszélek, az a valódi élmény. Az, amelyikért készülni kell, kiválasztani a filmet, elintézni a jegyet, felöltözni, odautazni, izgatottan várni a sötétségben a felcsendülő zenét, a kivilágosodó vásznat. Otthon snasszabb minden, ráadásul már ismered a sztorit, így oda az újdonság varázsa is.
most posts by TM
0
2013. augusztus 25., vasárnap 22:22
2738
Na igen. Pl. legutóbb nálam a Kolónia volt ilyen, alig várom, hogy itthon megnézhessem szép képpel. És ha már ebben a topikban vagyunk, ecseteltem is anno mozi után, hogy a Star Treknél nagyon rossz volt a hang, annyira elnyomta a háttérzaj a beszédet, hogy néha nem is értettem belőle semmit. Itthon ez a veszély nem fenyeget, legalábbis eddig egyetlen filmnél sem volt olyan, hogy ne lett volna tiszta és érthető a hang. Ha meg mégis, akkor van időm babrálni a szűrőkkel és az equalizer-rel.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 22:19
2738
Mozivarázst max úgy lehet reprodukálni, ha felöntöd kólával a széked előtt a padlót, hogy ragadjon, beültetsz magad mellé valami csámcsogó, szörcsögő faszkalapot, de ha teljes élményt akarsz, akkor kerítened kell egy kiskölköt is, aki ütemesen rugdalja hátulról a székedet. :D
Szerencsére nem ilyen rossz a helyzet, idén szinte csak kellemes mozis élményekkel gazdagodtam, már ami a közönséget élvezi.
Amúgy én is jobb szeretek itthon filmezni, ennek is meg van a maga varázsa. Kényelmesen elterülni a kanapén, bekészíteni kaját, piát, felvenni a fejhallgatót és úgy elmerülni a filmben, hogy közben nem zavar semmilyen külső behatás.
Én a mozit amolyan felmérésnek használom, sok szempontból -pl. a hangzás- ott teljesedik ki a film, és ha ott tetszett, akkor tudom, hogy ezt BD-n is be kell szereznem. De itthon azért mélyebben el tudok merülni a film világában, visszatekerni részeket, párbeszédeket, megállítani, ha valami fontos közbe jön, beiktatni egy jóleső retyózást... :)