Keresés

Sötétségben - Star Trek (BLU-RAY)

2013. augusztus 25., vasárnap 21:52
Én azért élvezem itthon is a filmeket a 42"-os Panasonic plazmámon. :)
Van, hogy amikor moziban megnézek egy filmet, akkor utána alig várom, hogy itthon megnézhessem HD-ban, mert a moziban nem tetszett a kép. Mert volt már ilyen sajnos, hogy ott olyan fakó és életlen volt a kép. De mint tudjuk nem minden mozi egyforma.
SuperHeRo
0
2013. augusztus 25., vasárnap 21:37
Olyan jó biztos nem lesz, mint a moziban. Ha elég nagy megjelenítőd van, akkor esetleg felbizsereg valami, de a mozivarázst nehéz reprodukálni, pláne IMAX után.
most posts by TM
0
2013. augusztus 25., vasárnap 19:14
A mozis élménynél csak jobbat nyújthat a BD(3D), mivel azon már van felirat is az eredeti hang mellett.

Netre már felkerült néhány napja a Digital Download-verzió 1080p HD-ben, ma lehúztam. Október 16-ig megteszi egy újranézés erejéig, most már legalább meg is lehet majd érteni, mit mondanak, mivel gyártódott hozzá felirat. Már az első képkockák alapján nyugodtan kimondható, hogy új referencia-anyag született.
0
2013. augusztus 25., vasárnap 15:28
Berendelve, számomra az idei év eddigi legjobb, 10/10-es moziélménye kötődik a filmhez, persze ez még változhat. Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy előrendelhető, a borító is tetszik, aztán majd kiderül, itthon is képes e olyan élményt nyújtani a film, mint anno a filmszínházban.
0
2013. augusztus 23., péntek 13:39
Igen? De ott váltakozott a képarány, mind a két résznél. Meg tesztekben is írták, hogy azoknak sokkal élesebb, részletgazdagabb a képe, mint a "sima" részeknek.

Én direkt figyeltem ezeket a TDKR-nél is, meg a Star Trek-nél is. :)
Persze volt amikor teljesen belefeledkeztem a látottakba és nem arra összpontosítottam. :D
SuperHeRo
0
2013. augusztus 23., péntek 13:30
Igazából IMAX arányt csak az IMAXben nézhetsz, a TDKR, vagy a TDK IMAX jelenetei a BDn is csonkolt... a TDK DVD van fent extraként az eredeti arány...

Ez szerintem csak egy újabb exkluzivitás, amivel az IMAXbe lehet csalogatni a nézőket, de szerintem a filmhez nem sokat tesz hozzá... a TDK DVD is, meg BDn is nagyszerű film. Sokaknak fel sem tűnik a képarányugrálás, bevallom IMAXben néztem meg a TDKR-t és hát próbáltam figyelni mikor más az arány, de nem sikerült. Akkora ott a vászon, és film is lekötött, hogy nem tudtam megállapítani.

A Trek meg még 3Ds is volt, szóval ott meg végképp elveszik az ember :)
0
2013. augusztus 23., péntek 12:07
Gondolom Imax-arányúak az akciójelenetek, úgy ahogy a Sötét Lovag- Felemelkedés esetében is volt.

Bár jelzem az én helyesírásom is csapnivaló.;)
0
2013. augusztus 23., péntek 11:30
Gondolom Imax-arányúak az akciójelenetek.
Ahogy a Sötét Lovag- Felemelkedés esetében.
0
2013. augusztus 23., péntek 11:29
Gondolom Imax-arányúak az akciójelenetek. Ahogy a Sötéz lovag- Felemelkedés esetében.
0
2013. augusztus 23., péntek 9:49
Köszi.
Remélem nálam is így lesz. De gondolom, hogy igen, mert nem biztos, hogy emlékszem, hogy mi volt IMAX-os rész meg mi nem. :D

De azért picit elszomorít, hogy ezt nem tudták úgy kiadni...
SuperHeRo
0
2013. augusztus 23., péntek 2:04
Ha nem tudnád, hogy a kérdéses jeleneteknél van még a képből, akkor fel sem tűnne. Nekem egyáltalán nem volt hiányérzetem a végig 2.35:1-nél, látszik hogy odafigyeltek a kompozícióra.
0
2013. augusztus 23., péntek 0:48
Ez probléma.
Nem értem ha egyszer, vagyis többször sikerült már így kiadni több filmet is akkor most miért nem lehetett? Jó tudom a TF2-ből is van ilyen verzió de nálunk az sem jelent meg, igaz abban csak pár percnyi IMAX jelent van, nem úgy mint ebben.

Nah mindegy, ez van ezt kell szeretni. Remélem nem lesz olyan feltűnő a képhiány.
SuperHeRo
0
2013. augusztus 22., csütörtök 23:07
Nem lesznek rajta. Én pont ezért néztem meg sima 2D-verzióban moziban, mivel 100%-ig biztos voltam benne, hogy végig 2.35:1-es lesz, az IMAX-es kinyitás nélkül hordozón a film. Így nem is idegeltem fel magam azon, hogy nem azt fogom látni moziban, mint a majdani (aza már jelenlegi) lemezeken.
0
2013. augusztus 22., csütörtök 22:56
Ezen nem lesznek rajta az IMAX-es jelenetek, mint a TDK-nál és a TDKR-nél?
Mert itt nincs külön jelölve.

Tud erről valaki valamit?

Mert szomorú lennék, ha nem lenne rajta, mert csak ezért néztem meg IMAX-ben a filmet, mert ugye csak ott az igazi. :)
SuperHeRo
0