Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2008. május 22., csütörtök 23:03
Jó dolog, ha valaki tud gitározni, párocskám is ért hozzá. :)))
0
2008. május 22., csütörtök 23:02
Jajaja... :DDD
0
2008. május 22., csütörtök 22:46
Most sokan a "nyálas" és egyéb "illedelmes" jelzővel fognak illetni, de 7 éves korom óta klasszikus gitározok, így evidens, hogy mire is alszik el...:) (de remélem nem azért, mert utálja!:))
0
2008. május 22., csütörtök 22:25
Ha metálzenére aludna el, akkor meg Olivernek, nem?:D
0
2008. május 22., csütörtök 22:24
700 rugóért ez az óra kicsit túlzás... tévé is van benne? :)
0
2008. május 22., csütörtök 21:56
Jah, értem, akkor a repjegy foglalás majd ráér még november-decemberben. A Budavárnál már az egész évre lehet foglaltani fapadosra és menetrendszerinti járatokra egyaránt. Azért ajánlom ezt, mert BBP-t és útlemondási biztosítást (stornó) is lehet kérni egyben a jegyhez. Így nem kell rohangálni biztosítás után külön.
Dublinban a szállásunk hostelben lesz, Galwayben meg egy motelben. Ez az út teljesen egyéni, éppen ezért izgulok kicsit :)
0
2008. május 22., csütörtök 21:01
Gondolom, Marley-nek hívjátok... :)))
0
2008. május 22., csütörtök 20:49
Ez megfontolandó...de majd ha annyi pénzt keresek, mint amennyit soha nem fogok, akkor veszek neki egy ilyet:)

Nyugi, igényes zenét fog hallgatni!:) Jelenleg a reggae a nagy kedvenc:)))
0
2008. május 22., csütörtök 20:46
Nagyon édes! Aztán csak igényes zenét hallgasson. :)))
0
2008. május 22., csütörtök 20:08
Gyönyörű némos színben pl. ez az óra, "csak " 700ezer Ft, viszont limitált 2000 db-os széria készült belőle.
Ha a gyerekre teszed garantáltan a helyén marad.

0
2008. május 22., csütörtök 19:43
:-)))))))))))))
0
2008. május 22., csütörtök 19:36
Igen, a zenével (is), a könyvespolccal (is), a DVD-kel is ismerkedne, ha elérné:) Nagy Nemo fun!!!:) Semmi más mesét nem hajlandó megnézni a Tom és Jerry-n és a Nemo nyomában kívül!:)
És szinte minden Nemo-s. Van Nemo-s ruhája, ágyneműje, pohara, tányérja, hűtőmágnese, törölközője!:) Akinek van még vmilyen Nemo mintás kütyüje, szívesen vevő vagyok rá:)
0
2008. május 22., csütörtök 19:04
Nagyon aranyos :)) Jó a frizurája is :)

Látom már a zenével is ismerkedik.
0
2008. május 22., csütörtök 18:15
Íme, a 18 hónapos kislányom:):

0
2008. május 22., csütörtök 10:51
sajna, csak jövő nyáron. mert a barátnőm legközelebb akkor jön haza a nagybetűsből :(
de a repcsi jegyet jó lenne fél évre előre lefoglalni, ezt hallottam én is, és addigra szeretném ezeket a konstansokat letudni. szállás miatt is ezért kellene mielőbb körülnéznem, h a városban legyen helyünk vhol, mert 2005-ben 40 km-re voltunk és éjjel nem tudtunk kimenni :(((
repcsi jó lesz fapados is, nekem mindegy, még sosem repültem, de azt tudom, h busszal többé nem megyek, mert kikészültek a lábaim, már sírtam a fájdalomtól...
nektek hol volt a szállás? egyénileg oldottátok meg?
0
2008. május 22., csütörtök 8:22
Nagyon szívesen :)
Mikor utaznál? Csak azért kérdem, mert minél hamarabb foglalod le a repülőjegyet, az annál olcsóbb. Most még azt is hallottam, hogy a Malév és majdnem minden légitársaság emeli a kerozin díjat, ami megnyomhatja az árakat.
0
2008. május 22., csütörtök 1:25
Hello Angelus, köszi a tájékoztatót! Mentem a hivatkozásokat!
0
2008. május 22., csütörtök 0:36
Szia!
Rengeteg szállás közül választhatsz a www.hurranyaralunk.hu oldalon, itt repjegyet is lehet venni!
A másik, ahol még repülőgépre lejet jegyet foglaltatni a Budavár Tours weboldala. Tök korrektek, segítőkészek és gyorsak (tőlük vettem a repjegyem). Mindegyik helyen lehet átutalással fizetni, ami nem hátrány :)
Kellemes böngészést.
0
2008. május 20., kedd 13:48
hali everybodry, kedves fórumtársak.
jól emléxem, sokan közülünk jártunk már párizsban, élményeket és fotókat is megosztottunk némelyiktekkel. no, jövőre beütemeztem egy ismétlő utat. mivel előző alkalommal csoportos szervezésben mentem, többé nem kívánok ilyesmi részesévé válni.
tapasztalatok érdekelnének, ki hol / hogy szállt meg, hol étkezett, hogy intézte a repülőt, utazást, stb. bármilyen apró segítségnek nagyon örülnék, mert a barátnőm, akivel ki szeretnék menni, amerikából jön haza ezért, és nem szeretnék (túl) nagy csalódást okozni.
köszi nektek!
0
2008. április 19., szombat 16:37

Egy rohadt pók bejött a szobámba!
0
2008. január 1., kedd 11:09
Köszi Nektek! Ez a kép emlékeztes marad örökre, hiszen nem egyszerű körülmények között készült:fürdetés után törölközőbe bugyulálva a kanapéra fektetve így mosolygott. Rohantam a gépért, de amikor meglátta a kezemben, felvette a csodálkozó arckifejezését és leharvadt a mosoly az arcáról. Én azért becsületesen fotóztam, hátha. Csak egy dolgot felejtettem el - hiába, férfiember csak egy dologra tud koncentrálni egyszerre:hogy mint minden fürdetés után, elkezdtem leereszteni a kiskádból a vizet. Abból a kiskádból, amelyikbe két vödörrel szoktam hozni. Szóval nagyban fotózgatok, amikor is meghallom azt a "sípoló" hangot, ami a víz majdnem teljesen kiürülését kíséri a kádból. Lerakom a fotómasinát, odaugrok a kádhoz és nézem a vödröt:púposodott rajta a víz, de mivel - először - nem láttam a padlón, fellélegeztem és mondtam is az asszonykámnak, hogy megúsztuk, pont tele lett. Ekkor néztem bele a kádba és láttam, hogy víz az alig maradt benne; két vödör az nem egy vödör, tehát valahol lennie kell a maradéknak. Volt is, éppen akkor kezdett beszivárogni a kanapé alá. Rohanok a felmosóért, elkezdem felitatni a vizet, közben asszonykám rongyokat hoz be, azzal segít. Ekkor vettük észre, hogy a kanapé oldala és hátulja elkezdte felszívni a vizet, úgyhogy egyik kezemmel megemeltem, hogy ki lehesen húzni az aljából az ágyneműtartókat. Szóval állok ott egyik kezemben a kanapét tartva a másikban pedig a felmosóval felitatok, amikor is elment az áram:de nem csak nálunk, hanem az egész városban is! Kicsit mókásnak tűnhet a szitu, így utólag már nekem is az, de akkor éppen nem tudtam rajta nevetni. Na mindegy, elkészült a kép és én csak annyit mondtam:ezért megérte! ;-)3.-án lesz három hónapos, de már most annyi örömet és vidámságot hozott, mint idáig senki/semmi más! Amikor pedig a hasamon elalszik és szuszog, az valami leírhatatlan érzés...
0
2007. december 31., hétfő 22:44
Neki is nagyon boldog új évet (Neki ez az első, ugye?)!
És természetesen mindenkinek :)
0
2007. december 31., hétfő 20:26
Tündéri ez a kép!!! Graulálok, Apuka! :))
0
2007. december 31., hétfő 20:15
Jajj, de kis aranyos! :)

Köszönjük, hogy feltetted és összes fórumtársunk nevében kívánok Neki és természetesen Szüleinek is BOLDOG ÚJ ÉVET!
0
2007. december 31., hétfő 20:05
Az én Kis Angyalkám fürdetés után:
0