Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. június 1., péntek 23:02

Otthon, édes otthon... :-)
0
2007. május 31., csütörtök 23:58
Na, hát nagyon szépen köszönöm a bókot. Mert ugye ez az volt? Vagy nem? ;-)
0
2007. május 31., csütörtök 23:23
Csodálatos vagy. Mint a kép is mutatja, önmgában a kor még nem jelent komolyságot.. :-))
0
2007. május 25., péntek 9:50
Na, ki van itt???

Boldog szülinapot itt is, kedves Star Wars! :-)
0
2007. május 23., szerda 20:28
Az a szték :)
0
2007. május 23., szerda 20:25
Angolosan , véresen.
Vagy az más?:)))
0
2007. május 23., szerda 20:18
teát is csak tejjel, nem?:) angolosan :)
0
2007. május 23., szerda 20:04
Úriember du. 6 előtt nem iszik alkoholt.:)
5től 6ig teázik.
0
2007. május 23., szerda 19:55
én meg ma húztam le a jégert amit még ősszel vettem fel, hogy ne fázzak.:)))
ma már nem fáztam.
0
2007. május 23., szerda 19:50
Most ittam Jégert :D
0
2007. május 23., szerda 19:47
:)) Nekem is valami erőset.... :)
0
2007. május 23., szerda 19:43
Szerintem most igyál meg egy konyakot.
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 19:36
De azt is leírtam, hogy miért vettem vissza és hogy mikor döntöttem el.

Egyébként ebben a műfajban tényleg új vagyok és azért lettem volna kíváncsi a véleményedre, hogy jó vagy rossz kritikát írtam-e, mert gimiben volt egy tanárunk, akinek filmről kellett kritikát írni (fel is teszem mindjárt azt a kritikámat ide, valahol megvan az egyik mappában) médiaismeretből és az egész osztályét 2-3-4-szer visszadobta csakazértis, pedig a végén már másfél oldalas kritikát írtam Wordben :) Végülis meglett a hármas év végére :)

Úgy érzem elég normális kritikákat írkálok, de pl. a Batman rajzfilmsori kritika oldalán, 3-ból 2 ember tartotta hasznosnak a hozzászólásomat, pedig elég részletes kritikát írok a kiadványról (ami még nincs befejezve), ami nem haszontalan szerintem... mindegy.
0
2007. május 23., szerda 19:30
Frederic, olvasd vissza, amióta néhányan a nyakadra léptek, rengeteget visszavettél, szerényebben fogalmazol, osztogatod a pardon-okat, és most még azt is megkapom, hogy te még új vagy...
A kritikákat amúgy is rendszeresen olvasom (muszáj is, mert dislexiás vagyok), a tieid sem lesznek kivételek, de kritizálni nem fogom őket, mert nem azért vannak. Az a saját véleményed, amit én nem fogok értékelni. Örülök, hogy szeretnél minél jobbakat írni, s ha valóban többet, rendszeresen írsz, ez valószínűleg így is lesz. Nekem is vannak kedvenc kritikáim (az enyémek), s vannak, amelyektől a falra mászok (ezt is kell, mert csontritkulásom van). A lényeg, hogy valóban kritika legyen. Ez nem profizmus-dilettantizmus kérdése. Akkor sem, ha ezt kapod a kedvenc ellenségeidtől. Az meg nem én vagyok.
Ne parázz, minden esélyed megvan rá, hogy normális legyél...  :)
0
2007. május 23., szerda 19:08
Értem én a mondandót :) Inkább írok pár "kritikát" filmekről (azért az idézőjel, mert még új vagyok a műfajban), remélem elég normálisak, ha gondolod nézd meg őket és ha van valami észrevételed vagy kritikád a kritikámról, mondd meg. Az utóbbi napokban született kritikáim:
Kill Bill vol. 1
A Karib-tenger kalózai 1. és 2.
Batman A rajzfilmsorozat 1. kötet
és még jó sok van, amiről még nem írtam érdemleges "kritikát".
0
2007. május 23., szerda 19:00
Így legyen kettesem a lottón...tudtam, hogy néhány kiragadott szóra reagálsz, bő lére eresztve. Ez azért van, mert kihagytam az ömlengés szót az értékelésből...
Ettől függetlenül: azért végképp ne kérj elnézést, mert olyan vagy, amilyen. Egyrészt ugyanezt visszafordíthatnád rám is, bár (remélem) a jelzők kicserélésével, másrészt csak a szavakat értetted, illetve reagáltad le, a mondandót nem, ami pedig alapvetően optimista és elfogadó volt.
Vagyis: inkább ahhoz tartsd magad, koma.  :)
0
2007. május 23., szerda 16:21
godot: a nárcizmus kicsit más, egyik barátom narcista :) igazából nem kívánom tudatni, hogy imádom a még nem lévő szakmámat, de nem tagadhatom le, hogy a szakma iránt érzett mély tiszteletem ilyen - márpedig sokszor nem én vagyok az, aki témának felhozza - csak nézd végig a tantárgyak listáját és megtudod miről beszélek olykor...

egyébként azt hiszem dick laurent írta, hogy tökéletes vagyok és hogy mindenhez értek, stb... biztos jól esett neki a gúnyolódás, de senki sem tökéletes és nagyon sokmindenhez nem értek. például a villamosmérnököket csodálom azért, ahogy mernek dolgozni az árammal, az építészeket azért, amiért olyan házakat terveznek meg, amik (jobb esetben) nem omlanak össze és még sorolhatnám.

"mert valóban önmagáról szól minden hozzászólása"

azért nem mindegyik :) elnézést, ha így érzitek.
0
2007. május 23., szerda 12:14
Affene, pedig már reménykedtem... :)
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 12:01
Ja, ezt most vettem észre. Így mégsem kapsz ki. :-)
0
2007. május 23., szerda 11:58
Rettegnek tőlem? Hú, ezt nagyon élvezem. :-) A Xenás-alkat kicsit túlzás, bár járok gyúrni. :-)) De ne beszéljünk rólam ennyit, mert zavarba jövök. Pala meg kicsit fiatal hozzám. :-)))
0
2007. május 23., szerda 11:55
Wow! Ez jól hangzik! :-)))
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 11:51
Vannak itt még dzsentlemenek. :-))) TM-nek meg majd jól ellátom a baját.
0
2007. május 23., szerda 11:49
:-)))) Ma már szép napom van, köszönöm, tchabee! :-)
0
2007. május 23., szerda 11:43
Különben a "talán"-t nem a jelző, hanem a tulajdonnév elé írtad, és annyit azért elárulhatok, hogy így helyes! :-)
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 11:41
Szerintem próbáljuk meg ejteni a témát, mert a végén mindannyian jól kikapunk tőle! :-)))
most posts by TM
0