Sajnos az írott szövegben nem létezik hangsúly és egy pohár sör mellett másképp hangzana sokszor az, amit mások akár ellenszenvből másképp értelmeznek.
Szeretek írni is, beszélgetni más emberekkel, nem vagyok egy befordulós, teljesen igazad van. A dvdextrás ámokfutásomat azóta leredukáltam, a néhai vitatkozás meg nem lenne baj, ha mások nem indulatból esnének be a témába. Én sem indulatból írok, bár lehet, hogy mások ezt úgy ítélik meg, pedig szó sincs erről. Azt se tagadom, hogy sokszor naiv vagyok, nem tehetek róla. Azért is bocsánatot kérek (bár lehet, hogy már mondtam), ha még egyáltalán emlékszel rá, mikor esetlegesen a kelleténél jobban megbánthattalak még a dvdextrás időkben.
Egyébként mikor megnyitottam a gyűjtőszenvedélyes topikot és megszületett az első 15-20 bejegyzés más emberek tollából, valahol akkor döntöttem el, hogy mostantól nem csinálok hülyeségeket a fórumon, napi 1 normális, remélhetően tartalmas kritikát írok 1-1 filmről, az más kérdés, hogy fennakadtam Fred hozzászólásán, hogy néhány szélsőjobbos miatt nem meri ide feltenni a képét. Elnézést így utólag a botlásért, nem kívántam politikai vitába bocsátkozni, mert ezt is megfogadtam magamnak, hogy nem politizálok az oldalon. Bár néha nagyon nehéz megállni, hogy tchabee-nak ne írjak valami kétsoros politikai marhaságot :)