Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. május 23., szerda 11:34
mikor írtam, hogy csinos, ott volt a talán is és most már azon agyalok tényleg Ő az-e,  mindenki így retteg Tőle, mert , akkor inkább félelmetes lehet. Vagy olyan Xenás alkatú? Akkor már pala ostromolná.:)))
0
2007. május 23., szerda 11:27
Másképp hogyan is gondolhattam volna? :-))

(Kösz, Jama!:-) )
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 11:19
Ha elolvassa a felette lévőt is, akkor nem hiszem. De szerintem már tuti, hogy olvasta, csak a közismert félszegsége, és szendesége akadályozza meg abban, hogy reagáljon a vele kapcsolatos megállapításokra. :-)
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 11:16
Ha már értékeljük Fredericet, ime egy vicc, még szerencse, hogy Ő is tanul és lehet belőle Mester. :))))
A Mester áll derékig a szarban.Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki.A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit.Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit.Ez így megy egy darabig, míg el nem készül.A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.Odaszól a segédnek:- Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod!
0
2007. május 23., szerda 10:26
gondolom, úgy érti: "nem csinos az, hanem csodálatos". :)

(tm, jössz nekem eggyel. :)
0
2007. május 23., szerda 8:21
Ezért biztos kapni fogsz Juliettől ha felnéz ide két tanulás között. :-)
0
2007. május 23., szerda 6:22
Nagyon találó a Frederic-értékelésed. Ő sem sértődik meg, meg te is jól megmondtad...  :)
Hozzátenném: éretlen még a gyerek (nem ám szó szerint venni Frederic!), s egy kicsit szeles. Nárcisztikus, amit úgyis kinő. Imádja a még nem lévő szakmáját, csak ezt nem kellene naponta húszszor tudatnia velünk. A végletekig idegesítő tud lenni, mert valóban önmagáról szól minden hozzászólása, ha éppen nem a világot menti meg. De az ő korában talán én is ilyen félkész Jancsi voltam. Kukorica Jancsi...   007-es flepnivel.
Mivel ennek ellenére is lehet kedvelni, hát üljünk le, és várjuk meg, míg kinövi.
0
2007. május 23., szerda 3:03
Úgy értem, hogy kimaradt egy fontos szó: "nagyon"! :-)))
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 0:43
Csinos? Nem kevered össze valakivel? :-))
Még nincs meg a Tüskevár dvd, de tervezem a megvételét! Majd megpróbálom a te szemszögedből nézve is szemlélni a cselekményt!
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 0:11
99-óta olvasgatok a neten, de nagyon kevés nicket jegyeztem meg.Nagyon sok zagyva hülye karakterek vannak.itt akit tudok az frederic, mert nagyon fel tud qrni, Te TM a szinte mindig vicceskedésed miatt (nem nyalok fúj) meg talán juliet , hogy csinos csaj, a többi is ismerős olvasva, de szinte semmi jellemzőt nem kötök hozzá. Na jó palacsinta az nem semmi.
tüskevár, ha emlészel a végén bocsánatott kértem. hogy mindenki az én (általatok vélt) hülyeségeimre fog emlékezni, akkor Te azt írtad nem zavar, minden szálka nélkül fogod újra nézni. És lám csak megmaradt valami lődözös dolog.:))))
0
2007. május 22., kedd 23:58
Ez jó! Megjegyzem magamnak! :-))
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 23:56
mi van????  :))))Találós kérdés?24 éves vagy?:))12 évesen már biológialig lehet érett valaki, agyilag meg úgyse jutsz tovább, azt helyesen látod.:D)))
0
2007. május 22., kedd 23:50
Igen, a beszélgetés igen, csak már a nicket feledtem el. Egyébként is vannak páran, akik több néven nyomultak már itt, így sok esetben inkább a mondanivalóra fókuszálok, ha emlékezni kell. Azért vannak, akiknek a nickjét megjegyeztem, de ez nem az erősségem.
Kiszámoltam, hogy ha eddigi életem felezőjén lettem volna annyira érett, mint amilyen még most sem vagyok, akkor már annyi idős gyerekem lehetne, mint amikor a fenti példa szerint le kellett volna gyártanom őt. :-)
Nem tudom, hogy ez jó, vagy sem, de ez van.
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 23:42
ugye-ugye, megmaradt?! :))
0
2007. május 22., kedd 23:37
A Tüskevár, tényleg! Tutajos bagózik, meg madarakat lődöz, ugye? :-)
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 23:34
sajnos?! :)))))
a kisdobosos képből gondolhattad volna, sőt mikor először nekem estetek a tüskevár miatt , ott is leírtam
0
2007. május 22., kedd 23:25
Te már ilyen öreg vagy? :-)
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 23:10
"Bár néha nagyon nehéz megállni, hogy tchabee-nak ne írjak valami kétsoros politikai marhaságot :)"már nem reagálok Rád
én is észrevettem, hogy direkt akarsz felqrni, roppant élvezed, de nekem van saját tinédzser gyerekem, tehát az idegeim már eléggé szétcincáltak, és már nem vagyok türelmes.
0
2007. május 22., kedd 20:30
"kelleténél jobban" - ez aranyos
Azért nem kell beszarni tőlem, én csak a TM vagyok. :-)
Igazából az a taktikám, hogy más hibáiról beszélek, ezzel terelem el a figyelmet a sajátjaimról. Ha ügyesen csinálom, akkor bejön!
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 20:18
Sajnos az írott szövegben nem létezik hangsúly és egy pohár sör mellett másképp hangzana sokszor az, amit mások akár ellenszenvből másképp értelmeznek.
Szeretek írni is, beszélgetni más emberekkel, nem vagyok egy befordulós, teljesen igazad van. A dvdextrás ámokfutásomat azóta leredukáltam, a néhai vitatkozás meg nem lenne baj, ha mások nem indulatból esnének be a témába. Én sem indulatból írok, bár lehet, hogy mások ezt úgy ítélik meg, pedig szó sincs erről. Azt se tagadom, hogy sokszor naiv vagyok, nem tehetek róla. Azért is bocsánatot kérek (bár lehet, hogy már mondtam), ha még egyáltalán emlékszel rá, mikor esetlegesen a kelleténél jobban megbánthattalak még a dvdextrás időkben.
Egyébként mikor megnyitottam a gyűjtőszenvedélyes topikot és megszületett az első 15-20 bejegyzés más emberek tollából, valahol akkor döntöttem el, hogy mostantól nem csinálok hülyeségeket a fórumon, napi 1 normális, remélhetően tartalmas kritikát írok 1-1 filmről, az más kérdés, hogy fennakadtam Fred hozzászólásán, hogy néhány szélsőjobbos miatt nem meri ide feltenni a képét. Elnézést így utólag a botlásért, nem kívántam politikai vitába bocsátkozni, mert ezt is megfogadtam magamnak, hogy nem politizálok az oldalon. Bár néha nagyon nehéz megállni, hogy tchabee-nak ne írjak valami kétsoros politikai marhaságot :)
0
2007. május 22., kedd 20:06
Nem egy hírportálra fogom alapozni egy embertömegről kialakított nézetemet.
Különben pedig lehetnél egy kicsit összeszedettebb, mert a pártatlan, több forrásból szerzett véleménykialakításról írt mondataidat agyonvágod azzal, amit előtte a weboldal kapcsán írtál.
De ez mind nem is érdekes ám, mert itt egy a lényeg, és ezt az elmúlt egy év alatt, amióta a dvdextrán megjelentél, majd átjöttél ide sikerült megállapítanom:
Imádod a hangodat, illetve a betűidet, és azt is, ha körülötted forog a téma, ahogy te fogalmaztad a szomszéd oldalon, ha "pörög a fórum". Szeretsz vitatkozni, legyen szó bármiről. A poltika azért jó témakör, mert abban nyilvánulnak meg a legtöbben, és akkor nem kell órákat várnod, amíg reagál neked valaki. Tematizálsz, ahol csak tudsz. Még ez sem lenne baj, csak a stílusod sokszor naív, ugyanakkor meg annyira határozottnak akarsz látszani, hogy sokszor az az idegesítő.
Ezzel együtt ha jó napom van, akkor bírlak, mert az intelligensebbek közé tartozol, és talán azért is bosszant, amikor olyan érzésem van, hogy az ellenkezőjéről akarsz meggyőzni. :-)
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 19:55
Többnyire egyetértek, de erről ugyanúgy tehetnek ezek a kis társadalmi szegmensek is.
0
2007. május 22., kedd 19:54
Mondták már Rád, hogy seggfej vagy?
Na, most mondom!

0
2007. május 22., kedd 19:54
Ebben igazad van, tényleg rosszul fogalmaztam. Akkor inkább körülírom: azok a szélsőjobbosok háborítanak fel, akik az emberekben félelmet ébresztenek tetteikkel. Persze nem elvárható, hogy a másik oldalról én ne legyek kommunistának titulálva.
Egyébként ajánlanám Neked, hogy beleolvass a http://kurucz.info szélsőjobboldali internetes hírportálba, néhány erősebb hangvételű cikk után talán Te is másképp vélekednél a szélsőjobboldalról.
"Azért, mert te csak egyféleképpen tudod definiálni ezt a fogalmat, méghozzá azok alapján, amiket az elmúlt időkben a híradásokban láttál."
Ezzel csak egy bajom van. Igen, ha olyan dolog van, megnézem a televízióban, információkat gyűjtök. De nemcsak a baloldalinak titulált műsorokból, hanem a jobboldali hírcsatornából is, illetve el szoktam olvasni a cikkeket oldaltól függetlenül. És a végén ebből szűröm le a konklúziót, hogy akkor most mi is van. Szerintem ez jó dolog, mert nem egyoldalúan kapod az információt.
0
2007. május 22., kedd 19:48
Ez világos, de nem válasz a felvetésemre.
0