Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. május 22., kedd 19:45
dick laurent:
nézd meg, hogy most is ki kezdte cseszegetni a másikat kettőnk közül. nem kívánlak ócsárolni, se megbántani, sem ítélkezni feletted, részemről az a másik dolog is el lett felejtve, míg most újonnan fel nem hoztad, mert úgy gondoltam, hogy béke és hogy nincs szükség arra, hogy csesztessük egymást.
az pedig egy másik dolog, hogy elmondom a dolgokról a véleményemet, de nem is írom oda, hogy KÖTELEZŐ lenne elfogadni. mellesleg, ha megfigyeled, nem sok topikhoz szólok hozzá, nem többhöz, mint te.
szóval részemről béke. és a fórumon sem foglak kerülni.
0
2007. május 22., kedd 19:43
Ott kezd hibádzani a gondolkodásod, hogy a szélsőjobbosokat valamiféle mételyként kezeled, akiknek "nincs helye a társadalomban". Ugyan már miért is ne lenne? Várj, válaszolok helyetted! Azért, mert te csak egyféleképpen tudod definiálni ezt a fogalmat, méghozzá azok alapján, amiket az elmúlt időkben a híradásokban láttál. Itt van a probléma. De hogy könnyebb legyen felfognod, beszélhetünk a leendő szakmádról is. Ha azt állítom, hogy minden orvos korrupt, és csak a zsebét tömi tele, és a gyógyításnál sokkal jobban érdekli, hogy virágozzon, erősödjék a paraszolvencia, akkor sok becsületes embert sértenék meg ezzel. Tudom, hihetetlen felfogni, de te is ezt teszed. De hogy a sokak által ellenpontként kezelt zsidókkal is példálózzak, ők sem azt nehezményezik, hogy zsidóként emlegetik őket, hiszen azok, és nem mondjuk mongolok, a sértő inkább az, amilyen szövegkörnyezetben legtöbbször előjön az említett szó. Ahogy mondhattam volna a cigány vagy a paraszt jelzőt is.

Ha nemes céljaid vannak, akkor kezdd azzal, hogy bebizonyítod azt, hogy különbséget tudsz tenni adott politikai ideológián belül álló emberek között, úgy hogy csupán a tetteiket minősíted, nem pedig a hitüket.
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 19:31
"egy kicsit fel kéne már nőni - legalább a fórumozáshoz!"

pont te mondod?

pff. jó memóriám van, emlékszem ki kezdte cseszegetni a másikat.
0
2007. május 22., kedd 19:29

"de ha ez itt mártírkodásnak számít, akkor igazad van, inkább leteszek a dologról és nem áldozok rá semmit sem."

magamtól idézek, mert annyit tennék hozzá, hogy bárki bármit mond, én véghez szeretném vinni és kerüljön akárhány évbe (mert csak idő kérdése), akkor is véghez viszem a tervemet. más véleménye nem érdekel, csakis az illetékes leendő kollégáké.
0
2007. május 22., kedd 19:27
mindjárt gondoltam, hogy nem te kezdted, hiszen te annyira tökéletes vagy. neked mindenről van véleményed, te mindent jobb tudsz, mindenhez értesz és minden témához hozzá kell szólnod. te elmondom, hogy ki, milyen ember, csak éppen azt nem árulod, hogy te ki is vagy. ja, hogy te véded az adataidat... akkor adjuk ki másét, az a f*sza! kérlek ne válaszolj a hozzászólásomra, mert semmi kedvem ezredszerre is végigolvasni a kétmilliószor elmondott másfélgondolatos életbölcsességeidet. igaza van tm-nek, egy kicsit fel kéne már nőni - legalább a fórumozáshoz!
0
2007. május 22., kedd 19:25
Már sokan megmondták, hogy a radikális pártoknak nincs helye egy társadalomban :) Csak a szélsőbal szinte nem is létezik Thürmert leszámítva, míg a szélsőjobb csak a balhéktól hangos.
0
2007. május 22., kedd 19:23
Az, hogy léteznek szélsőjobbosok, tagadhatatlan tény.

"A szélsőjobbos szót megbélyegzésszerűen használó ember pedig ugyanúgy nem tekinthető normálisnak, mint az az ember, aki (szélsőjobbos vagy bármi más) bűnt követ el."

E szerint ne hívjam a szélsőjobboldaliakat szélsőjobbosnak?

"A másik hozzászólásodban megfogalmazott mártírkodásodra meg inkább nem reagálnék."

Szerintem meg nem "mártírkodás", csak egyszerű képlet. Beírod egy topikba, hogy vannak neked is nemes céljaid, ami az embereknek hasznos lenne... erre ezt is megkritizálják, mert ez se jó. Direkt ezért nem írtam le, hogy mi a célom a jövőben, nehogy már ebbe is belekössenek itt egyesek, mert akkor úgy érezném, hogy tényleg minek erölködök azért, hogy az ország javát szolgáljam? Ezért érzem azt, hogy a mai Magyarországon, ha valaki szeretne is tenni valamit, annak nagyon jól el tudják venni a kedvét tőle... tényleg, mintha szégyen lenne tervezni. Amit szeretnék véghezvinni, ahhoz amúgy sem 1 ember kell... de ha ez itt mártírkodásnak számít, akkor igazad van, inkább leteszek a dologról és nem áldozok rá semmit sem.

"Ha majd igazán felnősz, akkor emlékezz majd erre is."

Igazából nem akarok felnőni, azzal csak a gond jár együtt. Tudom milyen felnőttnek lenni, gyereknek jobb volt.
0
2007. május 22., kedd 19:10
" remélem néhány szélsőjobbos is olvassa"

:))

nem hinném, hogy túl sokan vannak, akik így definiálják magukat. Szerintem inkább a gondolataik, tetteik határozzák meg azt, hogy azok, s nem pedig elhatározzák, hogy "szélsőjobbosok" (de rossz szó ez) lesznek és akkor most mindenféle ennek megfelelő dolgot tesznek/vélnek. Nem tudom, de ez már-már olyan irányultság ezen kis társadalmi szegmens felé, mint a "homofóbiának" nevezett megnyilvánulás a homokosok ellen.
0
2007. május 22., kedd 19:09
Kértem a hozzászólások törlését (ha már mi nem törölhetjük saját hozzászólásainkat), mellesleg nem én kezdtem a kötekedést. Egy picit talán nézz magadba is.
0
2007. május 22., kedd 17:39
Ez jó, csak off, mert a fotón nem vállalod a fejed! :-)
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 17:37
a doktor úrnak.
0
2007. május 22., kedd 17:34
mán mentem is.
0
2007. május 22., kedd 17:31
épp fekvőtámaszozom:

0
2007. május 22., kedd 17:30
Nem tudom, miről beszélsz, de ki kell ábrándítsalak, én nem te vagyok, hogy ha kell, ha nem, szajkózzam az ideológiámat.
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 17:24
:))))))Alakul.Még visszanézek.
0
2007. május 22., kedd 17:09
Nem látom a tölcsért a hsz-odnál, így nem tudom, ezt kinek címezted.
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 16:56
az is szomorú, hogy egyesek az iwiw-es profilom alapján csak úgy kitálalnak rólam. bár emiatt nem kell félnem, de ha már önjelelölt igazságosztó-megmondó szerepkörben tetszelgünk, akkor azért érdemes ezt is megemlíteni a teljes képhez. csak komolyan!
0
2007. május 22., kedd 16:44
Aki felvállalja, hogy negatívan kommentálja a neki nem tetsző politikai oldalt, az legyen annyira bátor, hogy ehhez az arcát is adja. Elvileg demokráciában élünk, vagy nem? A szélsőjobbos szót megbélyegzésszerűen használó ember pedig ugyanúgy nem tekinthető normálisnak, mint az az ember, aki (szélsőjobbos vagy bármi más) bűnt követ el. Ha majd igazán felnősz, akkor emlékezz majd erre is. A másik hozzászólásodban megfogalmazott mártírkodásodra meg inkább nem reagálnék.
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 16:26

Úgy látom ma már az is szégyen, ha valakinek olyan céljai vannak, amivel jobbá teheti az országot egy picivel is. Ez a másik szomorú dolog.
0
2007. május 22., kedd 16:24
Ilyenkor elfelejtjük a jómodort, remélem néhány szélsőjobbos is olvassa. Szerintem Frednek nincs oka félni, de engem felháborít (ennyire!), hogy miattuk nem mer úgymond nyilvános lenni más, normálisabb emberek felé. Mondd azt, hogy nincs igazam.
0
2007. május 22., kedd 16:13
Ilyenkor hová lesz a híres jómodorod, te terápiás topikot üzemeltető, magasztos célok által vezérelt országmegmentő?
most posts by TM
0
2007. május 22., kedd 16:00

Nehogy már te félj a sok balf*sz szélsőjobbos gennyládától... azért milyen már?:) mintha ebben az országban ez a csőcselék uralkodna :) tényleg szomorú, főleg az, hogy az emberekben félelmet keltenek ezek a szerencsétlenek.
0
2007. május 22., kedd 14:53
Tanulok a vizsgákra :D
0
2007. április 28., szombat 20:06
Jah, és Fred videói hatalmasak.:D:D:D
0
2007. április 28., szombat 19:52
Sziasztok!
Eléggé új vagyok a fórumokon, de ha esetleg valaki kíváncsi arra, hogy nézek ki, akkor tekintsetek meg egy filmet, amit az osztálytársaimmal készítettünk, még 2006. elején. Ha jól emlékszem, már feltettem a vicctopikra, de senki sem reagált. Amúgy a filmben én játszom Néma Luigit (+rendező+író+vágó). Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=B8o7t3-hYXA
http://www.youtube.com/watch?v=LdQMqUAdqxc
0