Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. április 28., szombat 19:32
Jaj ne má!Mindent tönkretettél! :(

"L" találhattál volna egy jobbat is;)
Szerepeltem a "Lélekszám 436"ban is, és most volt rendező premierem USA-ban az "Education of Charlie Banks" című filmmel. Ott láthattok ;)

Viccet félretéve, majd ha eljön az idő.Az hogy eddig nem vagyok publikus, annak is köszönhető, hogy youtube-os profilommal régen írtam negatív kommentárokat olyan videókhoz, ahol a szélsőjobbosok nagyban röfögtek összevissza, és egy ideig célpont voltam, üzentgettek nekem meg "előfizettek" videóimra (Amelyeket töröltem), úgyhogy nem akarok olyasfajta embereknek jó célpont lenni.Szomorú,nem?
0
2007. április 28., szombat 19:16
Fred utolagos engedelmével lerántom a leplet. :)

0
2007. április 28., szombat 19:12
Igazad van, még hagyj egy kicsit ácsingózni minket a földi valód látványa után! .-)
most posts by TM
0
2007. április 28., szombat 19:07
Nana,de akkor oda a mítosz ;)
0
2007. április 28., szombat 19:03
Amúgy gondolom mások is kíváncsiak Fredre, a jópofa videók népszerűvé tették, most már jó lenne látni, ki van a mikrofon mögött! :-)
most posts by TM
0
2007. április 28., szombat 19:00
Nem arról van szó, de van másik, speciálisan erre a témára létrejött topik, amibe meg úgy általában gammán kívül a kutya se ír, legalább ezzel fel lehet pörgetni azt is. Ide meg jó lenne, ha jönnének a fényképek, mert már elég régóta nem "nézett be" új arc! :-)
most posts by TM
0
2007. április 28., szombat 18:13
Big Rigs... 2 percen keresztül sírtam a röhögéstől! :-)
Ez a zene,a grimaszok és a játék,hihetetlen,de igaz! :-)
0
2007. április 28., szombat 18:06
mintha te nem szoktál volna offolni. ez még bőven belefér...
0
2007. április 28., szombat 17:42
Én szívesen látnék rólad képet, meg olvasnék pár mondatot magadról, de ennek az egésznek így semmi helye nincs itt.
most posts by TM
0
2007. április 28., szombat 17:34
Kész az új "Rossz Pc játékok" művem, szerintem ha csak értékeltek addig maradhat a topikban,ha nagyon off-lesz menjen a játéktopikba. :)

Nehéz volt a játéknál videóban összefoglalni konkrétan mi a rossz, az egész játékélvezet az ami borzasztó.Nem tudom elképzelni, hogy ezzel tényleg valaki játszana órákat.

http://rosszpcjatekok.blog.hu/
0
2007. április 22., vasárnap 23:20
Ez nem igaz, épp most jutott eszembe, hogy ezt teszteld :)
Amúgy ha kell, nekem megvan e remekmű, istencsászár a játék, bár HANGJA NINCS :)
De tényleg, inkább menjünk a játéktopikba.
0
2007. április 22., vasárnap 21:25
Van ám itt játékokkal foglalkozó topik is, ez már régen odavalóbb téma.
most posts by TM
0
2007. április 22., vasárnap 18:50
Kösz a tippet,meglátom beszerezhető-e.
Egyébként bocsánatot kell kérjek a Wanted Guns-túl, hogy azt mondtam rá, hogy minden idők legszarabb játéka. Hallottam egy legendáról, egy orosz "Big Rigs Over the Road Racing" nevű játékról, és bepötyögtem youtube-ba, és nem tudtam felfogni amit láttam... Ilyen nincs... De most komolyan, ILYET MÉG NEM LÁTTATOK!!!  http://www.youtube.com/watch?v=mB1zWEhgrLs&mode=related&search=
0
2007. április 22., vasárnap 18:19
Majdnem elfelejtettem szólni: van egy játék, ami belőlem kb. azt a hatást váltotta ki, mint belőled a Wanted Guns. A címe Curse: Eye of Isis, de természetesen ez is szinkronizáltan és teljesen magyarul került a boltok polcaira nálunk. A magyar címe - értelem szerűen - Átok: Ízisz Szeme, és iszonyatos. Mint kalandjáték vettem a CD Galaxisnál, nem tudtam róla sokat, kipróbáltam, és szenvedtem. Köze nincs a kalandjátékhoz, valami túlélő horror akar lenni, de siralmasan ócska. Ajánlom tesztelésre :)
Gagyi még a Kitty Hawk is, az meg egy No One Lives Forever utánzat, csak TPS nézetben.
0
2007. április 22., vasárnap 14:57
Végre felfogtam hogyan lehet blog-ra belinkelni videókat, úgyhogy gondoltam szólok, hogy jövőben majd ide is befogom linkelni a videókat.

http://rosszpcjatekok.blog.hu/

Várok további tippeket, már lassan elkezdtem egy újat összeállítani (ezúttal egy manageres játék lesz), csak sajnos van más elintéznivalóm is mostanában...

Találtam rá módot,hogyan lehet filmeket is dvd-ről avi-ba átalakítani, úgyhogy akár olyanra is sor kerülhet a jövőben. :) Van egy pár nagyon alkalmas filmem rá ;)

Köszönöm a pozitív kritikákat és értékeléseket, már 500 nézője volt pl a legutóbbinak, nagyon örülök neki.Kb 100-at ha vártam legjobb esetben ennyi idő alatt.
És ha gondoljátok, linkeljétek nyugodtan tovább is ;)
0
2007. április 20., péntek 0:41
Nagyon jók ezek a videók, gratula! Remélem minél hamarabb jön a folytatás, már nagyon várom! :D
0
2007. április 20., péntek 0:36
azz a játékkal még én is találkoztam anno, de nem volt sokáig gyűjteményem ékes darabja:D
0
2007. április 20., péntek 0:32
Majd meglátom.Wanted gunsnál talán a játék felénél lehettem,egyszerűen már nem bírtam :D lehet hogy majd csinálok belőle egy 2. részt,majd meglátom.Okosabb dolog lenne,ha azt a cd-t úgy ahogy van megsemmisítem vagy valami poháralátétként használom
0
2007. április 20., péntek 0:29
Gratula az uj videohoz!Állat lett,a pogácsás résztöl végig nevettem :D!Lesz uj?
0
2007. április 19., csütörtök 20:47
Köszönöm a kritikákat:)

@John Williams, Legend Of Film

Ez igaz amit mondasz,de ennek van egy másik oldala is. Lehet hogy az a szerencsétlen banda nem akart szándékosan szar hibát csinálni, de ott a szerencsétlen vásárló,akit meg elvették az örömöt, hogy jól érezze magát,amiért vette a játékot. Filmnél is, ha egy film szar,akkor szar,nincs mit szépíteni rajta.Egy pc játéknál ez még bántóbb is szerintem mint egy filmnél, mert egyrészt drágább,valamint hosszabb távú szórakoztatásra vette az ember.

Ami a legbántóbb ezekben, hogy olyan kis minimális erőfeszítéssel megoldhatók lettek volna ezek a problémák.Erre vannak a játéktesztelk,nem fogom fel, hogy ők miért nem szóltak a bődületes hibáknál.Tényleg,ez egy gigantikus misztikum.

Jaja,adjatok csak címeket, saját arzenálom is elég véges.várom az ötleteket.
0
2007. április 19., csütörtök 16:37
Ez rohadt jó volt XD
Bár ez a "Wanted Guns" nem kalandjáték... sőt, nem is játék. Egyik nap lehet, hogy én is felhívom az 576-ot, bár az csak az itteni forgalmazó. Jellemző, hogy az ilyen szenny kap rögtön magyar feliratot.
0
2007. április 19., csütörtök 15:20
Fred!

Jöhet még számtalan videó. :-) Esetleg lehetne csinálni belőle DVD-t, hogy: "Na ezeket Ne Vedd Meg!" :-))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 19., csütörtök 15:14
Hát te nem vagy normális (jó értelemben vedd) :)))

Ez a video már első nézésre is ütött...hát még mikor megnézettem a tesómmal
Társaságban még jobban röhög az ember, de ez már nagyon durva volt. Folyt a szememböl a könny a nevetéstöl, aztán valamelyik beszólásod annyira hatásos volt, hogy a kakaót (amit éppen ittam) nem sikerült lenyelni és a nadrágomon kötött ki :)

Még több ilyen videot!!!
0
2007. április 19., csütörtök 15:13
Gratulálok! Ez is rendkívül fasza lett. Mondjuk nekem a Mesterlövész jobban tetszett, de azért ez is ott van! :) MI lesz a következő? :D Esetleg adhatunk tippeket? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 19., csütörtök 15:11
Egyébként jellemző Magyarországra  ez az egész, amin mi most jót derülünk. Azzal együtt, hogy a humorra hihetetlen nagy szükség van, a magyarok a sajátságos szarkasztikus, ironikus humor nagymesterei.
Nem véletlen, hogy ennyi kifejezés született erre:

kifigurázás, kicsúfolás, kritizálás, lefitymálás, ki(le, és simán) cikizés, (nem túl elegánsan) fikázás, kigúnyolás, lehordás, stb.

Mások teljesítményének negatívumokkal való megítélésében világelsők vagyunk.
Speciel sokszor igazunk van:-)
Ám azért sajnálom is ezeket a szerencsétleneket, akik biztosan nem valami xart akartak a piacra sózni, és abban a tudatban adták ki ezt a játékot, hogy valami minőséget hoztak létre. persze ez még nem változtat a tényen, hogy esetleg Fred kolléga (és a többi computerjáték-kedvelő) számára mindez értékelhetetlennek bizonyul. De a negatív kritika maró gúnnyal párosulva igen lesújtó lehet.
Ezzel együtt ezek a tesztek szenzációsak, mert hiszen látjuk, tanúi vagyunk a rossznak. Itt nincs mese, nincs vita, a narrátor a gyakorlatban igazolja egy-egy kritikai észrevételét.
0