Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. április 18., szerda 1:36
igen, de egy óra alatt nem is jönnek ki durván a hibái. amikor 5-6 óra alatt toltam végig (sietősen végefőcímet akartam nézni), akkor nem nézett ki annyira rondán a dolog. amikor viszont  reward cardokra hajtottam (singleben a play 50 quick racesen kívül minden megvolt... az is csak azért nem, mert restartoltam sokat, ha nem tetszett az eredmény, várni meg nem volt kedvem), értsd 30-50 óra játékidő, ott már durvult a helyzet, és nagyon idegesítő hibák jöttek ki. nagyon bug miatt nem lehet elakadni, de a keep up miatt én csak muscle carral mennék neki tier3 speedtrapjainak... mással ugyanis nem sűrűn fogsz nyerni (elsőre általában nem, de ötödikre se biztos). úgy meg elég nehéz továbbjutni;> igen, én vagyok a hülye, hogy kétszer végigvittem, de elsőre azért nem tűnt ennyire vészesnek a dolog. másodszorra meg bennemvolt a csakazértis:)

a far cry helikopteres jelenete meg mókás volt... én fél óra küzdés és pár load után rátelefonáltam haverre, hogy kezdjek e valami kapcsolót keresni, esetleg mit kell lőni a gépen, hogy végre leessen... mert a rakétáktól nagyon nemakart. megnyugtatott, hogy nincs semmi trükk, lövöd sokáig aztán egyszer csak békénhagy:)
0
2007. április 18., szerda 1:23
A ForNever? Az tényleg jó lesz! De mondom, számomra az örök etalon FPS kategóriában a SoF és a Postal2.
0
2007. április 18., szerda 0:50
Akkor jó.
Amúgy már pár éve megtanultam, hogy a Postal2-nél sosem lesz jobb FPS. Abban minden a helyén van!
0
2007. április 18., szerda 0:41
Ja,csak mondjuk a Far Cry enyhén szólva igényesebb játék mint ez, és ami a legfontosabb, patch nélkül is végigjátszató!(Igaz azér a helikopteres pályánál jó párat tépkedtem hajkoronámból idegességemben).

A desperadot eszem ágában sincs kritizálni,az tényleg jó játék!
Előbb elkezdtem a pre-productiont,remélem csütörtök estig már meglesz.Azér abba gondoljatok bele,nem valami jó dolog ilyen mocskokkal játszani ;)

Ja és nem a 3 skull.;)
0
2007. április 18., szerda 0:38
fhe...nem tom hogy lehet a carbont a mesterlövészhez hasonlitani,jó-jó vannak hibái de szerintem nincs olyan ember aki ne tudná élvezni legalább egy óráig hogy egy szuper kocsival bármit megtehet...
0
2007. április 18., szerda 0:34
a patch mérete nem jelent semmit. emlékeim szerint a heroesoknak is monstre patcheik voltak. meg a far cry hdr patche se volt túl kisméretű;>

esetleg egy nfs:carbon hasonló teszt?;> abban is voltak hasonlóan vicces érdekességek... avagy a keep up, a minimál ai (minek írjunk ait, ha a keep up úgyse engedi lemaradni), a szó szerint földig ültethető autók, a bugos random encounter/rendőrök, a soundtrack (mely bár impresszív, gyakorlatan nem fogod hallani), a widescreen megjelenítők problémás lekezelése, a videók minősége, a nehézségi szint abszolút hullámzása... a kijelző hibáiról nem is beszélve, avagy rammed cop cars kijelző nincs... így a 100megtolt rendőr teljesítése enyhén problémásabbá válik. a nitrós párfokozatú váltóval ellátott és 150km/hval hajtó tűzoltó pedig mármár klasszikus darab.
0
2007. április 18., szerda 0:20
Na szóval, ha az a western játék nem a 3 Skulls, a Wanted! vagy az Al Emmo, akkor csak úgy gyakjad, ahogy a csövön kifér!
0
2007. április 18., szerda 0:15
Jaja :) Amúgy szerintem nem egy p&c kaland lesz az, inkább valami hasonlóan fantasztikus lövöldözös.
0
2007. április 18., szerda 0:13
Már elemeznéd igaz, Gamma? :)
0
2007. április 18., szerda 0:13
Kalandjáték?
0
2007. április 18., szerda 0:07
Mikor láthatjuk a tesztet :D?
0
2007. április 18., szerda 0:07
:D:D:D

Azért a Deperados nem volt rossz játék. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 18., szerda 0:05
Lenin képek lol! :]
0
2007. április 18., szerda 0:04
Monoton hang.Ez jó:D Kösz ;)

A mesterlövészhez annyit, hogy a patch hozzá 44(!) megás! :D Asszem ez mindent elárul a játékról.

A következő egy fantasztikus Western kalandjáték lesz,többet nem árulok el.;)
Annyit hozzáfűznék, tesómnak adtam anno mint ajándék, mert azelőtt vettük meg a marha jó "Desperado" nevű játékot,azt gondoltam ez is olyasmi lesz.Tesómon láttam hogy a játék ott rohad valahol, gondoltam tök finnyás, kipróváltam én is.Másnap bocsánatkérésül vettem neki valami mást ;)
0
2007. április 18., szerda 0:00
Alig várjuk az ujjat,egyszerűen már sirtam a nevetéstöl,ez a monoton hang,ez a szóhasználat (...ez egy parafenomén...)kész.Ez nagyon nagy gyorsan tedd fel a következöt is!
0
2007. április 17., kedd 23:58
Naaaaaa, mi lesz legközelebb? :)
0
2007. április 17., kedd 23:54
Hajrá és várjuk a kommentárt. :))))))))))))
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 17., kedd 23:49
Te jó ég,nem hittem volna hogy így tetszik nektek :)

A második rész ott van video response-ként

de itt van.
http://www.youtube.com/watch?v=37qZP915Ek8

Kösz a csillagokat:)

Aki tényleg akar egy igazi trash játékot, ajánlom nagyon "A mesterlövész" nevű múalkotást.
És ami a legjobb,ez a játék tényleg isten ahhoz képest, amit legközelebb fogok bemutatni.Annál tényleg szarabbal még életemben nem találkoztam.
0
2007. április 17., kedd 23:36
meghallgattam. Hu b*meeeeeeeeeeeg :-))))))))))))))
0
2007. április 17., kedd 23:32
eszméletlenül jó! sok ilyet még! :)
0
2007. április 17., kedd 23:31
Ez tényleg te vagy? Remek. :) De tényleg, jót nevettem. :)
0
2007. április 17., kedd 23:23
A 2. rész linkjét is léééééééééééégyszííííííííííííííííííí !!!!!!!! :)))))))
0
2007. április 17., kedd 23:17
Még mindig a padlón vagyok a röhögéstől!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ÁLLAT LETT!

"Nem csináltam semmit" :D
0
2007. április 17., kedd 23:00
Ez eszméletlen! Minden elismerésem, én akkorát röhögtem, hogy szájbavert az asztal!
0
2007. április 17., kedd 22:56
tee! ezt nagyon élveztem! halálos :)))
0