én is lógok egy ilyen bemutatkozással.
pár hete léptem át a harmadik ikszen, kicsit ki is borultam, de most már jól vagyok. :) (barátaim töltögettek belém némi életerőt. :) a filmekkel már én is elég fiatalon elkezdtem ismerkedni: az orf1-2-n mindent megnéztünk, amit csak lehetett, s sokszor napokig nem aludtam a látottaktól. moziba viszonylag ritkán jártam, mert a falunkban nem volt, a legközelebbi mozi pedig túl messze volt. az igazi filmláz akkor kapott le, amikor megvettük az első videónkat. azóta legalább féltucatnyi lejátszót elnyúztam, s miután elköltöztem a világvégéről - úgy a világvége szomszédságába -, már moziba is gyakrabban eljutottam. stb-stb, ez uncsi. :] az első dvd-lejátszómat (egy 4x pio dvd-romot) 99 márciusában vettem, az első filmemet (a szökevényt) áprilisban. jelenleg kb. 76o filmem van, remélhetőleg, mostantól azért már nem fog olyan rohamosan szaporodni, mint az elmúlt két évben. hogy mit szeretek? nem szoktam magamat filmesekhez kötni, de ha neveket kell mondani, akkor a következőket említeném: spielberg, carpent (a 8o-as évek közepéig), a coen testvérek és esetleg de palma.mindeféle filmet szeretek, habár a sorozatgyilkosos témából és a tinifilmből már rég láttam jót. kedvenc színész? hű, ez is nagyon nehéz. inkább nagyszerű alakítások jutnak eszembe: de niro a dühöngő bikában, bob hoskins a hosszú nagypéntekben, fonda a a volt egyszer egy vadnyugatban vagy éppenséggel tom hanks a bigben (ehe).