Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2005. február 21., hétfő 23:56
Hát igen. A 20, 25 az még ok. De a 33 már egy kicsit sok. Viszont még csak reggelente érzem. Azt mondják, ha valaki úgy ébred 30 fölött, hogy nem fáj semmi, akkor ott már komoly bajok vannak...
0
2005. február 21., hétfő 23:12
nekem is nagy kedvencem dick. az ember a fellegvárban pedig az egyik legérdekesebb disztópia.
0
2005. február 21., hétfő 23:08
"1972-ben születtem, szóval most múltam 20..."

Nah, egy évben születtünk, csak én 25 éves (és "pár" hónapos) vagyok ;)
0
2005. február 21., hétfő 22:59
Most néztem, nálam is megnyílt.

Nem az én fiam, egy baráté. Tavalyi közös nyaraláson készült a kép.
0
2005. február 21., hétfő 22:56
És akkor egy-két szó:

1972-ben születtem, szóval most múltam 20...

Mivel foglalkozom: munkaidőben leginkább azzal, hogy pénzt keressek, szabadidőmben pedig hogy eltapsoljam. /főleg DVDkre/ Hobbim meglepő módon: a FILM.

Kedvencem Hitchcock mindenek felett. De leginkább a "beteg" filmeket szeretem,  Cronenberg-től és Lynch-től. Megnézem Polanski, Verhoeven, de Palma filmjeit is és még sok minden mást, ami most nem jut eszembe. De még valami: Woody Allen, ha olyan hangulatom van és a ZAZ-csapat, ha fetrengeni akarok. Plusz Truffaut 60-as évekbeli filmjei: 400 csapás, Jules és Jim, Fahrenheit 451...

Emellett szívesen olvasok SF-et. Philip K. Dick-től mindent, ami magyarul elérhető volt idáig. Nálam tőle az "Ubik" a csúcs.

KB ennyi.
0
2005. február 21., hétfő 22:49
Gerike, te mikor töltöd fel a fényképedet?
0
2005. február 21., hétfő 22:42
nálam megnyílik.
a fiad az a fiú?
0
2005. február 21., hétfő 22:38
Valamit elcsesztél...
0
2005. február 21., hétfő 22:36
Egy fénykép rólam: / a kettő közül a napszemüveges vagyok én.../

http://img180.exs.cx/img180/4873/fenykep8fq.jpg
0
2005. február 21., hétfő 22:00
Jung életműve
0
2005. február 21., hétfő 21:47
Mulderrel! :)
0
2005. február 21., hétfő 21:46
:-))) Ez ügyes! g101 ügynök! FBI! Kezeket fel! Scully hol marad?
0
2005. február 21., hétfő 21:43
0
2005. február 21., hétfő 21:41
parás film? rémálom az el utcában. aztán valamivel később a bárányok hallgatnak. kísérteties volt. :)
0
2005. február 21., hétfő 21:38
én is kis kölök óta imádom a filmeket. azt hiszem a tom és jerryvel kezdődött, amit még apukám gyüjtött kazettára. amikor beteg voltam és nem mentem suliba egész nap azt néztem. egyszerűen megunhatatlan volt. a mozibuziságot valószínüleg a nagypapámtól örököltem, aki vidéken élt, de ha egyszer eljutott moziba... ne tudjátok meg! :) nem tudom mennyi dvd-m van, ideje lenne megszámolni. filmben én is mindenevő vagyok, de ezért megvannak az abszólút favoritjaim: kubrick, spielberg, lynch és burton verhetetlenek, főleg kubrick.
0
2005. február 21., hétfő 21:37
a The Thing valami félelmetes film. A zenéje, iszonyúan féltem, mikor láttam... :) Több napig nem aludtam!
0
2005. február 21., hétfő 21:33
Az csak húzósabbat tud mutatni. 10 másodpercet nézném, meg is halnék. Asszem, a románok csinálják a szinkront. Undorító!
0
2005. február 21., hétfő 21:30
9 évesen láttam ott a dolog című filmet. a romantika tud ennél húzósabbat mutatni?
0
2005. február 21., hétfő 21:21
"az orf1-2-n mindent megnéztünk, amit csak lehetett, s sokszor napokig nem aludtam a látottaktól."

Ha az orf-től így kiborulsz, mit csinálnál, ha Romantica tv-t kéne nézned? :)
0
2005. február 21., hétfő 21:13
ahogy nézem, valóban nem haltál meg. :]
0
2005. február 21., hétfő 21:12
én is lógok egy ilyen bemutatkozással.

pár hete léptem át a harmadik ikszen, kicsit ki is borultam, de most már jól vagyok. :) (barátaim töltögettek belém némi életerőt. :) a filmekkel már én is elég fiatalon elkezdtem ismerkedni: az orf1-2-n mindent megnéztünk, amit csak lehetett, s sokszor napokig nem aludtam a látottaktól. moziba viszonylag ritkán jártam, mert a falunkban nem volt, a legközelebbi mozi pedig túl messze volt. az igazi filmláz akkor kapott le, amikor megvettük az első videónkat. azóta legalább féltucatnyi lejátszót elnyúztam, s miután elköltöztem a világvégéről - úgy a világvége szomszédságába -, már moziba is gyakrabban eljutottam. stb-stb, ez uncsi. :] az első dvd-lejátszómat (egy 4x pio dvd-romot) 99 márciusában vettem, az első filmemet (a szökevényt) áprilisban. jelenleg kb. 76o filmem van, remélhetőleg, mostantól azért már nem fog olyan rohamosan szaporodni, mint az elmúlt két évben. hogy mit szeretek? nem szoktam magamat filmesekhez kötni, de ha neveket kell mondani, akkor a következőket említeném: spielberg, carpent (a 8o-as évek közepéig), a coen testvérek és esetleg de palma.mindeféle filmet szeretek, habár a sorozatgyilkosos témából és a tinifilmből már rég láttam jót. kedvenc színész? hű, ez is nagyon nehéz. inkább nagyszerű alakítások jutnak eszembe: de niro a dühöngő bikában, bob hoskins a hosszú nagypéntekben, fonda a a volt egyszer egy vadnyugatban vagy éppenséggel tom hanks a bigben (ehe).
0
2005. február 21., hétfő 20:57
Pszichológiai könyvek? Imádom a pszichológiát! Általános vagy specifikus? (szociál, munka, vezetés és szervezet, gyermek stb.)
0
2005. február 21., hétfő 20:53
ez volnék én:
http://img125.exs.cx/my.php?loc=img125&image=batemanesanagykeksegb5hx.jpg
0
2005. február 21., hétfő 20:51
valóban, miss pfeiffernél senki sem tudja jobban kimondani azt, hogy "miau".
0
2005. február 21., hétfő 20:48
Jelenleg szerkesztő vagyok (cégnév mellékes) egy könyvkiadónál. Foglalkoztam vallástörténeti és pszichológiai könyvekkel, illetve néhány frissebb skandináv regénnyel.
Civilben szeretem a filmes könyveket (nem a pletykálkodó sztáréletrajzokat, inkább az elemző jellegű műveket), meg általában a jó könyveket. Például Robert Graves ÉN, CLAUDIUS és CLAUDIUS, AZ ISTEN című könyvei örök kedvenceim, akárcsak Dumas A HÁROM TESTŐR-e, vagy mondjuk Forsythtól A SAKÁL NAPJA.
0