Nos, mivel csak képet raktam be, akkó most jön a szöveg is:
Békéscsabán születtem, lakok, élet, ide járok suliba is, jelenleg a TSF-GFK-ra (magyarázat: Tessedik Sámuel Főiskola - Gazdasági Főiskolai Kar) járok, Személyügyi szervező szakra, mely divatos szóval élve: Humán erőforás managger dipit ad. Idén végzek (remélhetőleg) :)
A filmekkel akpcsolatom már jó régi, kb. 10 éves, tekintve hogy most vagyok/leszek 22 éves ez elég réginek mondható. Minden persze az HBO-val kezdődött. Nagy kedvenceimet ott láttam elsőnek: Utolsó csillagharcos, Interjú a Vámpírral stb., később már rendszeres olvasója lettem a Cinema-nek és a Voxnak, mára csak ez az utóbbi maradt meg. Van néhány érdekes könyvem is, ami gondolom sokatoknak megvan: Oxford Filmenciklopédia, 1001 film, Oscar? Oscar!, Filmrendezőportrék stb.
Másik hobbim a könyv. Imádok olvasni, bár kiskoromban utáltam, mivel nehezen tanultam meg olvasni, de az utóbbi 5-6 évben rengeteget olvasok. Imádom a vámpírtörténeteket és az ilyen témájú könyveket, filmeket, de jobban is érdekel ez a dolog. Sokat olvasok hozzá interneten. Valamint a pszichológiát is imádom tanulni és olvasgatni is. :-)
Kedvenc íróim: Bret Easton Ellis, Laurell K. Hamilton, J. K. Rowling, Merle, Orwell, Stephen King stb...
Nagyjából ennyi:-)
Viszont más is tehetne fel képet!!! Ne legyetek ennyire szégyenlősek! :-)