Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2005. február 20., vasárnap 20:03
Na még egyszer!:))
0
2005. február 20., vasárnap 19:48
0
2005. február 20., vasárnap 19:46
Ez vagyok én. :)
0
2005. február 20., vasárnap 19:16
Nos, mivel csak képet raktam be, akkó most jön a szöveg is:

Békéscsabán születtem, lakok, élet, ide járok suliba is, jelenleg a TSF-GFK-ra (magyarázat: Tessedik Sámuel Főiskola - Gazdasági Főiskolai Kar) járok, Személyügyi szervező szakra, mely divatos szóval élve: Humán erőforás managger dipit ad. Idén végzek (remélhetőleg) :)

A filmekkel akpcsolatom már jó régi, kb. 10 éves, tekintve hogy most vagyok/leszek 22 éves ez elég réginek mondható. Minden persze az HBO-val kezdődött. Nagy kedvenceimet ott láttam elsőnek: Utolsó csillagharcos, Interjú a Vámpírral stb., később már rendszeres olvasója lettem a Cinema-nek és a Voxnak, mára csak ez az utóbbi maradt meg. Van néhány érdekes könyvem is, ami gondolom sokatoknak megvan: Oxford Filmenciklopédia, 1001 film, Oscar? Oscar!, Filmrendezőportrék stb.

Másik hobbim a könyv. Imádok olvasni, bár kiskoromban utáltam, mivel nehezen tanultam meg olvasni, de az utóbbi 5-6 évben rengeteget olvasok. Imádom a vámpírtörténeteket és az ilyen témájú könyveket, filmeket, de jobban is érdekel ez a dolog. Sokat olvasok hozzá interneten. Valamint a pszichológiát is imádom tanulni és olvasgatni is. :-)
Kedvenc íróim: Bret Easton Ellis, Laurell K. Hamilton, J. K. Rowling, Merle, Orwell, Stephen King stb...

Nagyjából ennyi:-)

Viszont más is tehetne fel képet!!! Ne legyetek ennyire szégyenlősek! :-)
0
2005. február 20., vasárnap 17:15
akkor idézek magamtól anno majd fél évvel ezelőtről:
"Nos, hát akkor én is bemutatkoznék. Márha ez érdekel vkit, meg lesz e folytatása a bemutatkozásoknak.....

Huhh, hol is kezdjem?Vagy a 3 kötetes életrajzomat ne msot tegyem közzé? :)
Szal a lényeg, 7 éves koromban egy furcsa fuvallat következtében elvarázsolt a film. Azóta időm nagyrészét ennek a "drognak" szentelem. 12 évesen csináltam életem első kis filmecskéjét, ami igaz csak másfél perc volt, de majd msáfél napig csináltam :) Azóta elkészült 3 hosszabb és jobb filmecske is. Most immár két éve nem készült film, de ennek sajnos több oka is volt. Tavaly nyáron 3 emlékezetes hetet töltöttem a filmgyártás fellegvárában Hollywood-ban, és taláélkoztam ottani magyar filmesekkel stb...
Most életem újból más fordulatot vett, mivel hőn áhított és megcélzott sulimba nem sikerült bekerülni, így most egy nemzetközi üzleti suliban(nah, melyik lehet? :) kezdem meg tanulmányaim. A film perzse továbbra is marad a végső cél, tehát álmaimat nem adtam fel. Sőt, úgy érzem hogy bár látszólag távolabb kerültem a filmtől, a valóságban pedig egyre közelebb. Suli után, hétvégeken el tudok menni forgatásokra, közben tudom képezni magam stb...
Hiába, nem tudtam megcsalni magam, és a lakásban a polcon megtalálható mindenféle film, festészeti, esztétika stb.. könyv, de üzleti egy se :) A mostani egy évem tehát ilyen mellékvágányon töltöm, a többi pedig a jövő zenéje.
Hiszen ahogy Roosevelt is mondta: A jövő azoké, akik sohasem adják fel álmaikat!

Hát most röviden ennyi jutott eszembe, azért remélem más is veszi a fáradságot és bemutatkozik.......

ELM"
0
2005. február 20., vasárnap 17:03
annyi baj legyen! szólj nekik, hogy jöjjenek át, meséljenek magukról, stb. én sem mondtam azt, hogy ez a topik csak a fényképek villogtatásáról szóljon. mondjuk, az sem árt. :]
0
2005. február 20., vasárnap 16:44
mondhatjuk úgy is, de az legalább "hasznos" off volt :]
nem árt vissznaézni az első hozzászólásokat abban a topicban.a jelenlegi 490-es hozzászólás körül van most. páran bemutatkoztak.és ezerszer tartalmasabb volt sztem mint egy szingli fotó
0
2005. február 20., vasárnap 16:16
öngyör-böngyör. :)
0
2005. február 20., vasárnap 16:15
ez azért lehet, mert én nem olvasom az x-akták topikot. egyáltalán mi köze a bemutatkozásnak az x-aktákhoz? offoltál, he? :]
0
2005. február 20., vasárnap 16:05
még jó hogy amit olyan fél éve-éve kezdeényéztem az x akták topiccban, a teljes bemutatkozást te is és többiek is mellőztétek elég szépen, pár kivételtől eltekintve :]
0
2005. február 20., vasárnap 15:30
Csinos és csörfös... :)
0
2005. február 20., vasárnap 14:40
No, majd szerzek én is egyet magamról, csak nehéz lesz, mert nincs se scannerem, se digitális fényképezőgépem.
0
2005. február 20., vasárnap 13:55
Akkor egy kép rólam:

Ez most készült az évkönyvbe! :-)
0
2005. február 20., vasárnap 13:46
ja, s lehetőleg vegyük komolyan a dolgot, mert még elijesztjük a bátortalanabbakat. :]
0
2005. február 20., vasárnap 13:44
Nem is rossz ötlet! Majd én is rakok fel egy képet, ha találok egy normálisat! :-)
0
2005. február 20., vasárnap 13:41
hmm, hogy is kezdjek ehhez a topikhoz? jó páran vagyunk, akik már régóta fórumozgatunk itt, sokan elmentek, sokan megjöttek, rengeteg az átutazó, de a keménymag azért tartja magát. nem mondom, hogy közösségünk most éli fénykorát, mert nem - történnek furcsa és csúnya dolgok, s az átlagos IQ negatív rekordokat dönget :), de még ennél is elborzasztóbb az, ami a közhangulatot jellemzi. gondoltam hát, amolyan unicefes (eheh) indíttatásból meghívok mindenkit egy kis magamutogatásra: azt már tudjuk, kinek milyen házimozija van, mennyi dvd figyel a polcán, s milyen filmeket szeret, de arról fogalmunk sincs, hogy a másik hogy néz ki. gondoltam, ha be merjük vállalni az arcunkat, s többé nem csak egy - könnyedén változtatható - nick leszünk, akkor talán egy kissé megfontoltabbak, türelmesebbek leszünk (egymáshoz és önmagunkhoz), s akkor a fórum is újra felvirágozhat. nyugodtan nevezhettek naivnak...

tehát, khm... veszem a bátorságot, s ezennel prezentálom az ábrázatomat. a háttérben a nyaralóm, amely természetesen folyóra néz. :] (oldalamon hűséges tatyóm, tárolókapacitása 2o-24 dvd :)
0