Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2009. november 19., csütörtök 17:43
Ha már mintha, 25 évvel ezelőtt mikor még kócos kisördög voltam, akkor a középső úriemberre "hajaztam", duplán is..)

Az 1984-es budapesti koncertjükről az aláírással díszített, képen is látható izzadságtörlő csuklópántja máig a birtokonban van. Akkoriban egy ideig Dickinson volt a becenevem.
Ma már nem hasonlítunk ennyire.
0
2009. november 19., csütörtök 17:16
És ha majd kicsit öregebb leszek, remélem, ilyen gyönyörű úriember leszek.

0
2009. november 19., csütörtök 17:09
Gyakran mondják, hogy mennyire hasonlítok erre az ifjúra.

Kivéve a grüberlit.
0
2009. november 19., csütörtök 17:06
Hálistennek nem. :)
most posts by TM
0
2009. november 19., csütörtök 17:03
Most meg az öreg Frenreiszre? :)
0
2009. november 19., csütörtök 16:34
Amikor hosszú volt a hajam, kísértetiesen hasonlítottam a fiatal Frenreiszre. :)
Íme:

most posts by TM
0
2009. november 18., szerda 21:52
:) Barátságosnak tűnsz.
0
2009. november 18., szerda 21:10
Ez hetyke vékony kiscsávó én lennék :-)

0
2009. november 18., szerda 20:17
Az operában Lucas lánya is szerepel. Azt meg tudjuk, hogy Chewie valójában Lucas kutyája nagyban (akiről Henry Jones Jr-t is elnevezték).
0
2009. november 18., szerda 18:53
Na jó, igazad van. Négyes alá. :)
most posts by TM
0
2009. november 18., szerda 18:52
Na jó, de a többiekben biztos voltam! :)
0
2009. november 18., szerda 18:29
Viccelsz? Anthony Daniels vékonyabb, mint Paudits Béla. David Prowse ellenben testépítő (volt...) Mayhew meg a brachiosaurus méretével kizárásos alapon is csak Chewbacca lehet. Anthony Danielsnek egyébként az arcát is lehet ismerni, mivel Lucas 25 évnyi robotjelmezben töltött rabság után volt olyan kegyes, hogy bádog nélküli szerepet kínált Danielsnek. Na nem túl hosszúakat, de azért fürgeszemű rajongók felismerhetik őt A klónok támadása kaszinójelenetében, amikoris Obi-van lenyisszantja fénykardjával Zam Wesell karját, s a rögtön utána következő képen fejét elfordító ősz pofa lenne a mi C-3PO kománk, ezúttal mint a coréliai Dannl Faytonni hadnagy (az ezután következő fekete pofa meg a Jar Jart játszó Ahmed Best, szintén cameóban). Oly jól sikerült alakításnak bizonyult az előbb említett pilóta-karakter, hogy 3 évvel később a coruscanti operaházban is feltűnik Daniels, vagyis hogy Faytonni, aki éppen arra az előadásra váltott jegyet, ahol Palpatine teledumálja Anakin fejét. Itt egyébként a hitchcocki babérokra törő Lucas magát is lefilmezte, amint Papanoida báróként kalapban ácsorogva trécsel Palpatine páholya előtt.
most posts by TM
0
2009. november 18., szerda 16:53
Kösz mindkettőtöknek. Én is rájuk tippeltem, csak összezavarodtam: Darth Vaderből 3 is volt (mondjuk James Earl Jonest sikerült kizárnom), meg ha már ott van Artu (ő volt az??), akkor lehetett volna akár Anthony Daniels is valamelyikük..
0
2009. november 18., szerda 16:42
de csurmee már válaszolt is:))
0
2009. november 18., szerda 16:41
Harrison Ford, David Prowse (magas ürge 1.),  Peter Mayhew(magas ürge 2.),  Carrie Fisher, Kenny Baker (alacsony ürge), Mark Hammill
0
2009. november 18., szerda 16:37
1. pssssss-khhhhhhaaa
2. grrrrrrrrr!

gondolom.
0
2009. november 18., szerda 16:31
Ööö... ki a két magas ürge?
0
2009. november 18., szerda 16:15
Ebből a képből sokszorosítottam vagy tucatnyi A/3-as példányt , amit barátaimnak ajándékoztam. Még Barta Zoli fő-SW is kapott belőle A klónok támadása éjféli premierjén. Mindig is imádtam ezt a fotót (ami egyébként A Birodalom visszavág bemutatóján készült) jópofa rajta a nagyra nőtt Szörényi Levente és a hormonzavaros Major Tamás, akiket úgy egyébként nem ismer(t) fel az egyszeri Mos Eisley-beli járókelő az utcán. :)
most posts by TM
0
2009. november 18., szerda 15:46
Ki az ott lenn? A Kolompár Orbán? :)
0
2009. november 18., szerda 14:46
Nagyon jó kép! :-)
0
2009. november 18., szerda 14:39
Gondoltam, valamiféle alternatív módon ennek itt a helye:

0
2009. november 9., hétfő 0:23
Azért a Space Cowboys vonatkozó jelenetét nem lehet überelni, ami után lehetett takarítani a repülőt... :)))
0
2009. november 9., hétfő 0:11
Csak erre nehogy most mindenki feltegyen magáról egy alul semmi képet, mert akkor bunjee jumping nélkül is rókázok...és nem utána, hanem közben...:D
0
2009. november 8., vasárnap 23:58
Látom elég egy jól sikerült kép és mindenkiből kijön a homokbúvár:):):) nagyon magabiztosan poénkodnak páran a mérettel, biztos jól el vagytok eresztve:):) De valóban már Godzilla is megmondta, hogy a MÉRET A LÉNYEG:)
0
2009. november 8., vasárnap 23:06
Dylan, gratulálok! És irigyellek!! Ha valahol meglátok egy ilyet, én is tuti kipróbálom..

A nyáron majdnem sikerült beülnöm egy olyan kétszemélyes kilövős golyóba, csak nem volt hozzá társam, egyedül meg nem lehetett.. :-(
Bár még az sem BJ.
Marad a hullámvasút, néha az is elég állat...-)

The Russian: ha marchenparki vasút (Götterblitz) megviselt a maga 16 méteres magasságával és 60 km/h sebességével, sajnos ez a szórakozás tényleg nem neked való... :-) minden rosszindulat nélkül: az vasút gyerekeknek készült....

És brown:  fönn nem tudsz rókázni. Nincs rá időd. Maximum utána.. :-)
0