Keresés

Túl a fenyvesen (DVD)

2014. május 16., péntek 21:48
Nem "emlékeznek"; visszaolvasnak :D... bár az is igaz, hogy nem maga a tartalma maradt meg az akkori írásodnak, hanem a tőled (valljuk be:)) szokatlan, nemcsak hogy "l*faszbazmeg"-ektől mentes, de majdhogynem érzékeny, megnyílós stílusa.
0
2014. május 16., péntek 21:39
Jaja, sajnos ami "máshol" működik, az sajnos itt (még?) nem :) .
0
2014. május 16., péntek 21:05
BASZOTT NAGY SPOILER AZ ELŐZŐ ÍRÁSBAN, MERT ELCSESZTEM :DDDDDD Bár végül is oda van írva elé, csak html kódnak szántam... :D
0
2014. május 16., péntek 21:04
Néha le tudok ám fagyni néha az összeszarásig, hogy emberek itt mire emlékeznek :DDD

Olyan elképesztő lelkesedéssel álltam neki ennek a filmnek, ami ritka, főleg nálam, ennek ellenére azt kell mondjam, hogy elaludtam rajta. Nem most néztem, hanem fél éve - éve, valahogy így, nagyon-nagyon alapvető dolgokra emlékszem csak, de egész egyszerűen az első rész (Goslingos) szál után egész egyszerűen nem érdekelt a folytatás. Az igazság az, hogy Bradley Cooper nekem 12 egy tucat, semmi fantáziát nem látok benne. A másik gondom az volt vele, hogy szokásommal ellentétben nem olvastam utána a filmnek, gondoltam legyen egy kis meglepetés az életembe :D

[spoiler]Az viszont rohadtul meglepett, hogy Goslingot kinyírták benne, onnantól valamiért nem is érdekelt a film igazán...[/spoiler]

Viszont lassan ideje tennem egy próbát vele újra, fellobbantottad a lángot benne, ráadásul most már tudom is mire számítsak :D

0
2014. május 16., péntek 18:32
Istenbizony, az oroszlánt csak másodikra vettem észre :)!
0
2014. május 16., péntek 18:31
Túl a fenyvesen / The Place Beyond the Pines

Derek Cianfrance a Blue Valentine után megint bizonyította, hogy lelkes és elhivatott filmes, aki nagy türelemmel és érzékenységgel mutatja be az emberi kapcsolatokat, ezúttal egy kicsit összetettebb formában, mint egy "szimpla" házasság. Maga a koncepció (az apák tetteinek hatása a fiaik életére) önmagában dícséretes igyekezet, és maguk a kapcsolatok nagyon hitelesen jelennek meg, csak hát a történet sem mentes a botlásoktól, és a film szerkezete is okozhat (kellemetlen) meglepetést a felkészületleneknek. Összességében inkább bizonyos pillanatai, életképei miatt volt nagy élmény, de ha semmi más nem tetszett volna, csak a fagyis jelenet és annak a háttere, akkor is megérte volna.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p225-niwrok-irasai#2545

8,5/10

U.i.: Mivel lelkesedésem Cianfrance stílusa iránt a Blue Valentine után leginkább purple rain osztotta, így érdekelne, hogy látta-e a Túl a fenyvesent, és hogy ebben is annyira magára talált-e, mint abban :)? Csak mert nem emlékszem, hogy írt volna róla...
0
2013. szeptember 11., szerda 11:36
1929

..régen is éltek már vagány csókák, sőt.;)
0
2013. augusztus 23., péntek 13:09
A filmet nem láttam, de ha csak fele annyira lesz jó, mint ez az írás, akkor már megéri megnézni!!! :)
0
2013. augusztus 23., péntek 10:21
Más volt mint vártam.
Féltem tőle, mert amit előzetesen hallottam róla, hogy Ryan Gosling, meg Drive, ami nekem nem jött be.
Ryan Gosling számomra megint azt a bamba arcot hozza, mint aki behugyozik a gatyájába és nem tudja, hogy szégyellje-e vagy örüljön neki, mert jó meleg.
Ennek ellenére a az első félóra után elkezdett érdekelni és végül is egészen tetszett is. Itt volt idő bőven bemutatni a szereplőket, nem cgi piff-puff baromság.
Adok rá 75%-ot.

Ami nem tetszett, az a politikailag túl korrekt karakterek.
Fehér agyontetovált gyökér, szép latin nő aki illegális bevándorló és ezzel csúnya módon zsarolható, a jó fekete, a korrupt zsaruk, politikusok, a bűnözési hajlam nem örökölhető (de a motorozási tudás az igen), stb. Divatos, liberális egyen kaptafa szereplők, sorsok.

A krossz motornak meneküléskor miért soros négyütemű pályagép hangja van???

Ray Liotta ismét genya! A való életben, ha meglátnám biztosan visítva kirohannék a világból. Ugye nem képes a szaporodásra és isten őrizzen, hogy klónozzák?:D
0