Keresés

A falu

2005. március 8., kedd 17:21
Szerintem nem volt olyan rossz, de nem egy maradandó alkotás. Nem lenne erőm egy éven belül többszőr újranézni - de a Fűrész okozta trauma (már nem azért, mert olyan félelmetes lett volna) kiheverésére kiválóan megfelelt.
0
2005. március 8., kedd 17:08
Én többet vártam ettől a filmtől, de még így is nézhrtő. Az első óra kicsit unalmas, mert nem történik benne semmi, mégis megismerjük közben a Falu lakóit és életét.
Az első óra után kicsit jobb a film, felgyorsulnak az események. Ezzel a nem félelmetes storyval is lehetett volna egy félelmetesebb filmet csinálni. A végén lévő csavar nekem tetszett, bár kicsit hihetetlen, akár csak a 6. érzéknél.
0
2005. március 6., vasárnap 17:52
Ismét egyetértek Stackpointerrel!... ;-)
0
2005. február 25., péntek 13:20
Lassan kezd elegem lenni az olyan magasröptű beszólásoktól, hogy akik lehúzzák a filmet, azok Cliffhangeres vagy ID4-es akciót vártak, vagy nem értették meg a filmet. Ha ennyire futja, akkor ezért kár billentyűt ragadni. Honnan a jó Istenből veszik, hogy pl. jómagam milyen elvárásokkal ültem be a filmre, vagy hogy felfogtam-e belőle valamit?
Külön szeretnék gratulálni legújabb 007-es kritikusunknak, a minden különösebb figyelmeztetés nélkül írkál a fordulatról. Tényleg kellene már egy kultúrális beöntés az újonnan regisztráltaknak, mert ez már kezd kínossá válni.

És most SPOILER!!!

Idéznék tőle:

És mi a mondanivalója? Engem nagyon elgondolkoztatott.
A falu a tiszta emberek menedéke. Azoké akik borzalmakat éltek át korábban és elmenekültek. Maguk mögött hagytak mindent.

Ezen meg mit kellett elgondolkodni? Ez kb. a 70. percben kiderül.
0