Keresés

A légy

2005. november 27., vasárnap 5:28
Van egy érdekes jelenet, amit a végső filmből kihagytak és amit a Collector s Edition-ön megtalálni: az ún. Monkey-Cat scene, amiben Brundlefly megpróbálja az életben maradt majmot egy macskával kombinálni, aminek nem lesz éppen gyümölcsöző eredménye. Nem tudja valaki esetleg, hogy ezeket a kivágott jeleneteket meg lehet szerezni valahonnan? (Netről esetleg.)
0
2005. február 27., vasárnap 20:00
Figyelj, én elsőre megértettem, hogy mit akarsz. Gondoltam, hogy nem bírsz, az érzés kölcsönös, de nem kell, hogy eldurvuljon. :) Szerintem nem csak velem vannak gondok, te szoktál belekötni az emberekbe! A TV ingyenes és legális, a letöltés nem az! Azért meg senki nem megy el a tékába ahelyett, hogy megnézze a tv-ben, mert TE azt tanácsolod.
Én megnéztem az RTL-en és a szinkron tényleg nevetséges, de ez nem rontott sokat az élményből, így már tudom mire számíthatok, amikor megveszem.
0
2005. február 27., vasárnap 19:04
Off: g101: Már megint nem érted a lényeget. Olvasd már el mégegyszer, látod, hogy a lényeg az volt, hogy ne csessze el az élményt förtelmes rtl-klubos tálalásban. Senki nem mondta, hogy előtte ne töltse le pl. a netről és ne nézze meg úgy. Különben fenemód idegesitő tudsz te lenni, mondtam már? Én egyébként magamban már régen kineveztelek Gerike trónfosztójának.
0
2005. február 27., vasárnap 3:31
g101: erre gondoltam. A filmnek most lett vége. A szinkron tényleg pocsék. Nem hinném, hogy meg lett vágva: az IMDB-n 95 percesnek írják, a TV-ben 89 perc volt a stáblista nélkül, ami lehetett volna kb. 6 perc. Lehet, hogy azért mert késő van, vagy mert a film nem mai, de szvsz egy kicsit vontatott volt. Sebaj, jobb "állapotban" megnézem majd újra és firkantok egy kritikát is.
0
2005. február 27., vasárnap 1:44
ÚRISTEN!!!!
Ilyen ocsmány szinkront utoljára a Club TV-n hallottam. (most megy az RTL-en.)
Katasztrófális.
0
2005. február 27., vasárnap 1:24
Erre gondolsz?
0
2005. február 27., vasárnap 0:53
Egyéként most néztem meg, hogy Angliában a két rész Twinpack csomagban is kapható (2 Film - 2 Lemez), átszámítva kb. 4 ruppóért. Jó lenne, ha ez is megjelenne itthon a Predatorok után :)
0
2005. február 27., vasárnap 0:36
Tulajdonképpen ezt is láttam még a Pro7-en németül, de már úgy 10-12 éve, amikor még a drága jó anyucikám az összes véres résznél eltakarta a szememet... :) A régiekre nem nagyon emlékszem. Rémlik valami ember nagyságú légy szmokingban, valami bárban, volt, vagy mulatóban... Talán. Egyébként a filmek szar szinkronjai nem szoktak zavarni, el tudom vonatkoztatni a filmet tőlük. A vágásért viszont marha pipa tudok lenni (Alien4)!!! SPOILER: az melyik rész végén van, hogy a főszereplő csóka apja a film végén négykézláb, trutymótól ázva jön ki a gépből?
0
2005. február 26., szombat 21:56
Miért rendelje meg, ha nem is tudja, hogy milyen film? Én megnézem és ha tetszik, megveszem. Gondolom, fog tetszeni. A régi változatokat láttad?
0
2005. február 26., szombat 18:52
Hát én azt tanácsolom neked, a retek klubon meg ne nézd. Egy ilyen filmet reklámokkal, főleg vágással meg szinkronnal (a főszereplő zizegése oltári vicc...) elrontani egyszerűen szentségtörés. Akkor már inkább töltsd le a netről, ameddig nem jelenik meg egy épkézlábabb kiadás (vagy rendeld meg az R1-est, az annak ellenére hogy puritán lemez nagyon jó kép és hangminőséggel van megáldva).
0
2005. február 26., szombat 18:41
Mivel a filmet még nem láttam, nem írhatok róla kritikát, ezért írok a fórumba. Ezt a filmet ma éjjel 0:20-kor fogja leadni a reteklub. A csatorna teletext-jén játékidőnek 89 percet írnak. Namármost: ha ez a kiadvány a maga 100 minutájával vágott, akkor a retekesek ennyire megvágták volna a filmet? Mert különben nem sok értelme lenne: késő este, 18 karika, akkor meg miért tennék? Vagy csak ezen az oldalon írták el a film hosszát? Tud erről vki vmit?
0