Keresés

A Föld után - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2013. október 19., szombat 21:57
Viccet félretéve, az kb. jó helyen lehetett.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
Gyulus, gyere velem vásárolni ezentúl :) Elsőre hibátlanokat fogok ki mindenből. Csak el ne menjen a szerencsém, hogy ezt most kimondtam :D
0
Akkor oda se megyek érte. :-)
0
2013. október 19., szombat 21:56
Közben egyébként fény gyúlt az agyamban. A cserepéldánynál ki is próbálom majd: ahogy megnyúlik a ragasztó, el kell vágni ollóval, így nem megy át az egész a papírra. Sőt, ha ügyesen csináljuk, a java a fémen marad, amiről aztán könnyebben eltávolítható. Ha meg ügyetlenek vagyunk, legfeljebb átvágjuk a kísérőlapot. :-)
0
2013. október 19., szombat 21:56
Az én "pattanásom" a hátlap közepén, a kölök vállánál volt.
0
2013. október 19., szombat 21:54
Összesen hat darab van rajta (hogy száradna le a keze, aki teleszórta velük a dobozt!): hátul kettő, elől kettő, az élén kettő. Mindegyik az érintett felületek hosszanti középvonalának két végén.
0
2013. október 19., szombat 21:44
,,Lehet, hogy azért ragasztották így rá, nehogy meglássa a paraszt, mi rejlik alatta...?"

Azért, hogy szétszakadjon a papír :D
Darázsnál volt ilyen kis hoki papír.
0
2013. október 19., szombat 21:44
Szerintem ez direkt ilyen. A Föld után így fog kinézni egy fémdoboz. :)
0
2013. október 19., szombat 21:30
Egyébként hol vannak rajt a ragasztópöttyök? Négy sarok+közép?
0
2013. október 19., szombat 21:25
Azok a kiba... khm (én kérek elnézést) ragasztópöttyök egyébként marhára kiverték nálam a biztosítékot. Ilyen módszerrel rágyógyítani azt a nyomorult, hártyavékony kísérőlapot! Mintha direkt szopatnák a vevőket.

Képzeld el, hogy óvatosan fejtegeted le róla a hátlapot, a ragasztó meg makacsul tapad ide is, meg oda is, és csak nyúlik, csak nyúlik, közben meg azért imádkozol, nehogy előbb átszakadjon az a szar, mint ahogy enged a ragasztó.

Lehet, hogy azért ragasztották így rá, nehogy meglássa a paraszt, mi rejlik alatta...?
0
2013. október 19., szombat 21:00
Furunkulus.
0
2013. október 19., szombat 20:37
Amúgy meg a dudor mellett mintha horpadás is lett volna. :P
0
2013. október 19., szombat 20:37
Pattanás. Mondtam... :))))
0
2013. október 19., szombat 20:22
Kifelé nehezen horpasztható, szerintem is csak a ragasztót érezhetted.
0
2013. október 19., szombat 20:21
Ragasztópötty?
0
2013. október 19., szombat 20:10
Gyulus!

Nem vígasztalni akarlak, de ma voltam a MM-ban, s az egyetlen fémdobozos kiadványt jobban megvizsgáltam: nos, a hátoldalát simogtva, a papír alatt valami dudort éreztem rajta, olyan, mintha pattanása lenne.

Szerintem ez a steel is horpadt, csak a takarólap miatt ez sem látszik. Lehet, hogy direkt ideküldték a selejtes steeleket olcsón, a hazai forgalmazó meg csak papírral betakarta a hibákat és piacra dobta???? :o
0
2013. október 19., szombat 19:15
Fél centivel kisebb volt a fekni mint a tálca rész.
0
2013. október 19., szombat 18:57
A JP digivel mi volt a baj?
0
2013. október 19., szombat 17:49
Annyira valóban nem, de azért volt egy érzésem, hogy valami ilyesmiről lesz szó. :-)
0
2013. október 19., szombat 17:09
A szarkazmus annyira nem érzik át a kommenten:) Abból majd lehet Kaiju vér fog kifolyni kinyitáskor.
0
2013. október 19., szombat 16:57
Tűzgyűrű olcsón fémdobozban? Tizennégyezerért nekem nem ez jutott róla eszembe. :-)
0
2013. október 19., szombat 16:49
Tudom.

Tudom.

Sajnos, mindkettő bekezdésedben írtakra.
0
2013. október 19., szombat 16:37
Azokat még érdemes lesz figyelni, milyen állapotban jelennek meg. Aztán meg a Tűzgyűrű ami érdekesnek ígérkezik az olcsó áron.
Bár az Acélember kiadása nagyon tetszetős, ha rendben lesz lehet meglepem vele magam karácsonyra.
0
2013. október 19., szombat 16:34
Én is elgondolkodnék, ha lenne offline beszerzési lehetőség elérhető távolságban. Amíg Miskolcon laktam, ezzel nem volt gond, de most már meg vagyok lőve. A zalaegerszegi MM bezárt, a szombathelyi meg leépült. Most már 100 km-es körzeten belül sehol sincs épkézláb Blu-ray kínálat az országban, így vagy online vásárolok vagy sehogy. Persze ha olyan helyen járok, szétnézek az offline kínálatban is, de erre nagyon ritkán van lehetőségem.

A JP digi esetében meg magamra is vehetném a haragodat, de lássuk be, attól, hogy ha én vagy akár az összes Xpress-es gyűjtő nem vette volna meg, attól még valószínűleg nem lett volna javított doboz. Ha meg az Xpress mégis akkora vásárlóerőt képviselne, talán elvárható lett volna, hogy ők maguk gyakoroljanak nyomást a kiadóra.
0
2013. október 19., szombat 16:27
Most már én is erősen gondolkodom rajta, kell-e nekem tizennégyezres Acélember vagy nyolcezres Z világháború...?
0