Rossz nyomon jársz. Mivel a hátlap nem sérült, nyilván még az előtt sérült meg a doboz, hogy azt ráragasztották volna.
Apropó, ragasztás! Van valakinek ötlete, hogyan lehetne róla nyom nélkül eltávolítani a ragacsokat? Van ebből az igen makacs ragacs pöttyből hat darab, és bár a fémdobozról szépen eltávolítható, de a papírról nekem nem sikerült. Most persze nem is küzdök vele tovább, úgyis megy vissza a feladónak, de ha lesz második kör, akkor talán hasznát venném az infónak.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. október 18., péntek 13:36
8851
Az a durva, hogy a hátlapon ennek semmi nyoma nem volt, tehát ismét az InterCom fakezű csomagolói... ja, nem! Hiszen tőlük csak hibátlan termék jöhet ki. Akkor bizonyára az Xpress a ludas mégis...
0
2013. október 18., péntek 13:35
13392
Gondolom nem csak ezt az egy terméket rendelted. Ha én csomagolnám, a sérülékenyebbet raknám a csomag közepére, hogy minél kevesebb felülete érintkezzen a csomagolás felületével.
0
2013. október 18., péntek 13:32
14595
Valaki rálőtt, vagy mi?
Azért mondjuk durva... :(((
0
2013. október 18., péntek 13:28
2288
:D
0
2013. október 18., péntek 13:26
6403
... közösségi óhaj beteljesítve.
0
2013. október 18., péntek 13:26
13392
Az a csóva ott micsoda? Ragasztócsík?
0
2013. október 18., péntek 13:19
2288
De csúnyán hátba verték szegény fiút.
0
2013. október 18., péntek 13:15
8851
Ezzel sem volt szerencsém:
Azt hiszem, itt kellene felhagynom a fémekkel. A cserének azért még adok egy esélyt.
0
2013. október 12., szombat 2:04
52684
Ötévente ha kenek magamra ilyesmit, akkor sokat mondok, és még egy év hátra van, úgyhogy nem talált. :) Száraz, érdes, durva ujjbegy - univerzális testrész. :)
most posts by TM
0
2013. október 12., szombat 1:57
2288
Lehet testápolós volt az ujjad :P :)))
0
2013. október 12., szombat 1:50
52684
Én hüvelykujjal dörgöltem le a dobozról és a papírról is, a maradékot pedig öntapadós papírcsíkok hátoldalával szedegettem fel.
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 22:47
961
Piaci rés! Steelbook ápolókrém! :D
0
2013. október 11., péntek 20:27
5528
Az klasz, akkor minden rendben. Most már szép a steelbook és kellemesen puha tapintású.
0
2013. október 11., péntek 19:43
2546
köszi. Ez sem volt kutya. Nagyon durva volt. A munkahelyemen az egyik kollegina adott egy testápolókrémet, hogy az majd leszedi. Csodának csodája szinte tökéletesen megtisztult az undorító ragacstól.
0
2013. október 11., péntek 18:43
5528
Alkoholozd. A darázsról azzal vakartam le a cuccot, de az nagyon durva volt.
0
2013. október 11., péntek 17:37
2546
hogy lehet leszedni ezt a ragacsot? én vizzel próbálom,de nem megy. előre is köszi
0
2013. október 11., péntek 10:14
1153
Nekem is van egy angol fémdobozom (Silent Hill 2). Azon sem volt semmilyen ragasztó. Csak a kísérőlap hozzá volt fóliázva. Úgy látszik, hogy csak felénk divat a ragaszós megoldás.
0
2013. október 10., csütörtök 23:45
2288
Az én példányomon azok az összegyurmázható kis ragacsok voltak - bár abból is a ragaszkodóbb fajta - lehet félúton elfogyott nekik és kétoldalas ragasztócsíkkal folytatták. Mindenesetre valóban ezeket is gyorsan el kell távolítani, az idő teltével kikezdik a festékfelületet, a papírba meg teljesen beleeszik magukat. Érdekes angol steelbookoknál (bár lehet csak szerencsém volt) ilyet nem tapasztaltam. Egyiken sem volt ragacs, valahogy úgy fóliázták rá a kísérőlapot (karton!! és nem 120 grammos WC papír), hogy még csak elcsúszva sem volt és ragasztva sem.
0
2013. október 10., csütörtök 22:58
52684
Persze rajta is lehet hagyni, és így nem látszik, hogy a fémdoboz felülete ép-e vagy sem (tán ez volt a cél?) csak hát ha már fémdoboz, akkor ne papírba gyógyítva kelljen nézni, míg világ a világ.
most posts by TM
0
2013. október 10., csütörtök 22:52
52684
Az IC most aztán már tényleg feszegeti a tűrőképesség határát. A nemtommért szöveg nélküli fémdobozra olyan szinten ragasztózta körbe a kísérőlapot, hogy ember legyen a talpán, aki sérülésmentesen választja le a lapot, úgy, hogy a lap sem gyűrődik szarrá és a doboz sem marad tökig ragacsos. Nem, nem azokra a kis édibédi, összegyurmázható kis ragacsokra kell gondolni, ezúttal 8(!!!) darab 1 centi széles és 3 centi hosszú kétoldalú ragasztócsík szorítja oda a nem túl vastag kísérőlapot a hátoldalhoz, a gerinchez, és az előoldalhoz is. Több, mint fél órámba tellett, mire sikerült kilencvenvalahány százalékosan eltüntetni a dobozról és a kísérőlapról a szutykot! Jó tanács! Akit érdekel ez a kiadvány, sokat ne tököljön, mert ez a ragasztózás minél tovább marad a terméken, annál több ideje marad beleivódni a papírba és a tok fémes felületébe. Tehát idővel csak letépni lehet majd, és az így kukázandó magyar nyelvű lap magával ránthatja a brutális ragasztózás miatt a doboz felületéről a festéket is! Összegezve tehát, a doboz és a kísérőlap dizájnja is remek, aki viszont kitalálta azt, hogy a kettőből így csináljon egyet, annak a kezét pillanatragasztóval rögzíteném egy olyan vasúti sínpárra, amelyiken - stílszerűen - IC szerelvények közlekednek.