Keresés

A hobbit: Váratlan utazás - bővített, extra változat (5 DVD) (limitált, digipackos verzió) (DVD)

2013. december 23., hétfő 15:31
A fővárosban még a boltosok is radarral keresték a 24 lemezes HP-t. Speciel én szóltam, hogy forduljanak az Xpress-hez. :)
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 15:15
Karácsonyi őrületnek hívják a jelenséget...
0
2013. december 23., hétfő 14:46
Benéztem ma az utolsó offline helyre a MM-ba, szinte hihetetlen, de minden pocl szinte üres volt. Hobbit 5 lemezes persze nem volt. Se karmos X-menek, se Predator 3D fejes kiadás, sőt, még azt a 24 lemezes HP-t is elvitték, ami hónapokon keresztül ott árválkodott a polcon. Basszus, ez a kemény, nem a kád széle... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 23., hétfő 13:55
Ha tudtam volna, hogy ez lesz, begyűjtök néhányat, hogy segítsek másoknak. Régebben már csináltam ezt a universalos fekete-fehér Hitchcock-dobozokkal, meg a  duplalemezes E.T.-vel. Ha jól emlékszem, még K-nak is küldtem Hitch-et, az E.T. révén pedig megismertem többek között calogeróval meg Torontáli Gabival, aki régóta nem jár erre, így elfelejtettem a nickjét, szóval jó dolog tud lenni ez a fórumkapcsolat, ha a felek képesek jól használni azt. :)
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 13:21
A bokszolós? :)

Ha belegondolsz, csak racionálisan (ámde kétségkívül szemét módon) cselekszik. Te is tudod - pont együtt néztük - hogy külhonban is milyen árak vannak néhány kifutott terméknél, s nem magánszemélyeknél, hanem boltban. Úgy néz ki, ide is elért ez az üzletpolitika.

Hajrá. Ha nem adják el, karácsony után majd leviszik az árát. De addig bármit el lehet adni bármennyiért - s ezt jól tudják ők is.

0
2013. december 23., hétfő 11:04
Mindig elfelejtem, hogy egy egész ország csüng a szavaimon. :)
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 10:58
Te vagy a ludas!

Leírtad, ők meg elhitték.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 23., hétfő 10:26
Persze, én is mondtam, hogy ez sokkal többet térdemel, de azt a kiadvány tartalmára értettem, nem arra, hogy a viszonteladó a helyzetet kihasználva extrán lehúzzon mindenkit.
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 10:06
3192-ért is árulták...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 23., hétfő 10:04
Az lehet a magyarázata, hogy ennek 9500-ba kellett volna kerülnie, és most próbálják felhúzni az átlagot. ;-)
0
2013. december 23., hétfő 9:48
Nem gondoltam volna, hogy felviszik 15 000-re az árát, úgy, hogy egyes helyeken korábban akár 3490 Ft-ért is lehetett kapni.
Egyébként maga a taktika, hogy először adják olcsón, aztán megemelik, üzleti szempontból nem biztos, hogy rossz (pl.: nem éri szó a ház elejét, hogy x ember megveszi teljes áron, majd féléven belül meg a töredékébe kerül és aztán dühöng), de 15 000 szerintem elképesztően sok.
0
2013. december 23., hétfő 1:40
Azért lenne kedvem szaftosan nevesíteni azt a derék nagykert, ahol van pofájuk a 4000Ft alatt megkapott (árrés is van, ugyebár) Hobbit-bővítettet 15000Ft-ért adni szerencsétlen későn gondolkodóknak. Egyedül az tart vissza, hogy még így sem érdemlik meg a név reklámozását.
most posts by TM
0
2013. december 22., vasárnap 23:52
Még jó, hogy nem vártam karácsonyig. Azt lehet tudni, hogy mennyit hoztak be?
0
2013. december 22., vasárnap 20:28
De jó, hogy megvettem!
0
2013. december 22., vasárnap 20:11
Fültanúja voltam egy offline beszélgetésnek, melyben az hangzott el, hogy országosan kikopott mindenhonnan.
most posts by TM
0
2013. december 22., vasárnap 19:01
Mindenhol megnéztem, de sajnos nincs eredmény. :( A karácsony miatt mindenki, mindent megvett. :(
0
2013. december 21., szombat 19:39
Ilyen célra praktikusabb egy telefonszám. Szerintem beszéljétek meg privátban! ;-)
0
2013. december 21., szombat 19:04
Ok, de ha lesz megvegyem? Mert ott a helyszínen nem fogok tudni e-mailt írni. :)
0
2013. december 21., szombat 18:19
Azt megköszönöm ha körbenézel nekem. Múlt héten még én is találtam egyet, de elég gyorsan elkapkodták. Nemhiába, gyönyörű kiadvány. :)
janos.nemeth25@gmail.com itt elérsz. :)
0
2013. december 21., szombat 17:53
A helyi MM-ben tegnapelőtt 1 darab volt belőle, megnézhetem neked holnapra, de félek, hogy már elvitték. Egyébként nagyon sok volt belőle pár hete, 5-10 darab, és rendre mindet elvitték. Sőt, a helyi kékcsíkos áruházban is volt belőle több darab, sokkal durvább áron, mint eredetileg, 3.192 Ft-ba került, de azóta egy sincs már. Ha gondolod, akkor holnap szívesen körbenézem neked a boltokat, de semmivel nem tudlak biztatni. Ha a helyi MM-ben lesz belőle még, akkor az biztosan 3.990-be kerül. Ok? Hol tudlak elérni?
0
2013. december 21., szombat 17:18
Az tényleg csillagászati.
0
2013. december 21., szombat 17:08
Több helyen már 15 ezerért megy ahol azonnal szállítható.
Barátnőm ismerősének kellene, már 2 város műszaki áruházát átnézték és semmi.
0
2013. december 21., szombat 16:48
Mit jelent a csillagászati ár?
0
2013. december 21., szombat 16:38
Ejj de elkapkodták, ahol van ott meg csillagászati az ára. Tudtok valahol emberi áron eladó példányt belőle?
0
2013. december 17., kedd 18:14
:)))
Am jó kis film lett? Mert az jutott eszembe, hogy sógort meghívom egy hobbit mozira. Ő szereti nagyon a szériát. Jövőre pedig a közeli városban műsorra tűzik.
0