Biztos én nem értettem valamit, de ez a film valami ritka szar volt.... Pedig olyan kibebaszottul ígéretesen indult, hogy azt hittem új kedvenc lesz.

Ehelyett...

SPOILER

1. Mindegyik kapott valami kártyát ugye az elején. Honnan tudták mi az és hova kell menni? Ráadásul mi a szar várta őket ott, mi volt az a fény?

2. Rút Faló minek is akarta Freemant rács mögött látni? Talán az apja halála szárad az okán? Ebben nem vagyok biztos, elég zavaros egy szar az egész.

3. Rút Faló most akkor mi? Meg a többiek? Igazi bűvészek vagy nem? Volt egy két olyan buzi "varázslat" a filmben, ami azért megfeküdte a gyomrom... Pl. a végén, hogy Rút Faló a rácsok egyik aztán másik oldalán...

4. Egy titkos bűvész-társaság, A szem? Menjenek már a faszomba a készítők....

5. Arról a ritka ocsmány francia Interpolos kurváról se derül ki végül, hogy van-e valami különleges oka, hogy ezt az ügyet kapta/kérte. Van ugye erre utalás, mikor mondják Rút Falónak, hogy szerinte véletlen, hogy a pinavirág pont ezzel az üggyel kezd terepen?

6. A film végén mi történik ezekkel a majmokkal? Eltűnnek a fénybe... Átteleportáltak a Kristálykoponya királyságába vagy mi? Remélem elvitték az UFO-k őket a gecibe és nem lesz 2. rész ahogy ígérték... Gyanítom, hogy ott nem megmagyaráznák a dolgokat, hanem tovább szopatnák a népet...

Ez az Eisenberg gyerek meg egy igazi antitalentum, rossz volt ránézni, szinte visít a kamera/tv/vászon ha ő van a képernyőt. De hát nem is a tehetsége miatt van ott ugye :)
0