Keresés

A hobbit: Váratlan utazás - bővített, extra változat (2 BD3D + 3 BD) (limitált, lentikuláris borítós, ablakos slipcase-es verzió) (BLU-RAY)

2016. május 24., kedd 14:01
Szia!

Igen, a kiadvány változatlan.
0
2016. május 23., hétfő 22:11
Szia Xpress!

Az lenne a kérdésem, hogy a kiadvány ezen az áron is változatlan, eredeti formájában maradt-e? A csomagolásra gondolok. Ugye maradt a lentikuláris, dombor hátlapos slipcase kiszerelés?

Nagyon szépen köszi a választ!
0
2014. november 2., vasárnap 10:48
Miért nem veszed meg akkor a 2D változatot? :)
0
2014. október 21., kedd 12:28
Üdv. Tervezem ezt a változatot megrendelni, viszont én a 3D-s lemezekkel semmit nem tudnék kezdeni. Ha valakit érdekel jó áron a 2 3D-s lemez megvétele (tok nélkül), írjon a breal85@gmail.com címre.
0
2014. április 2., szerda 13:55
Bocs, az is 3D!!! Elnézést!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. április 2., szerda 13:49
A kérdésem ugyanez lenne, mint a sima, nem 3D-s kiadás esetében. Igaz, már a berendelt (10.378 Ft) és akciós ár között nem sok eltérés van nálam, de azért nekem is lehet a kedvezményesebb áron megvásárolnom? Köszi Xpress!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 3., kedd 14:23
Köszönöm a beszámolót. Hazaértem én is megnézem. Ha nyerek a lottón én is megyek jövőre. :D
0
2013. december 3., kedd 13:38
Ja igen, Peter Jackson lánya még mindig aranyos, egyre jobban tetszik! Összespórolok egy repülőjegyre valót és jövő ilyenkor Új-Zélandon tombolok majd a harmadik rész világpremierjén. :))
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 13:25
Hát milyen lehetett volna? Tök jó! :)
Kezdésnek Peter Jacksonék begördültek a repülő Smaug-gal kidekorált repülőn. A vörös szőnyeg mentén itt is sokan voltak, sok őrült rajongó (voltak köztük pl. Farkas és Jack Sparrow jelmezesek), jó hosszú bevonulás, rengeteg fotós. Sokan voltak ott a stábból, Freeman türelmesen dedikálgatott, majd interjút is adott, miközben Stephen Fry hátulról csiklandozta a nyakát. :) A leosztás nagyjából úgy volt, hogy a "tűzközelből" egy fickó tudósított, ő csinálta az interjúkat is, és volt egy csaj, aki meg inkább a rajongói oldalt képviselte, és amikor mikrofonvégre került valaki a srácnál, akkor a csaj mellett álló rajongó kérdezhetett egyenesen az éppen ott álló alkotótól. Biztos nagy élmény lehetett nekik!
A kb. egy óra időtartamú műsorban megmutatják a világ legnagyobb kihajtogatós könyvét is, mely a Los Angeles-i Beverly Hilton hotelben öt napon át tekinthető meg. A két teniszpályányi alapterületű és 15 méter magas mesekönyv a film négy jellegzetes helyszínét tárja a rácsodálkozók elé. Ami engem illet, én csak erről tudtam volna nézni egy egyórás filmet. :)
Mindent összevetve azért valószínűleg idén is a wellingtoni premier volt a csúcs - majd a Smaug extráiban megnézhetjük!
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 12:38
Nézted, milyen volt? Reggel mentem dolgozni, így csak 3kor tudom visszanézni.
0
2013. december 3., kedd 9:46
http://static.nowlive.com/client/prod/5/33/vod/The_Desolation_Of_Smaug_Worldwide_Premiere.mp4
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 3:29
Már csak 1. :)
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 1:30
Pontosan 3 óra múlva kezdőik A hobbit: Smaug pusztasága Los Angeles-i premiere.
most posts by TM
0
2013. november 10., vasárnap 12:22
Köszönöm a válaszokat, nem tudtam,hogy meghalt :(
R.I.P.
0
2013. november 10., vasárnap 12:05
Igen ez igaz, a mozisban Koroknay Géza a hangja, a bővítettben pedig Faragó András.
0
2013. november 10., vasárnap 12:04
Bár még nincs meg a bővített változat, de egészen biztosan más a hangja (gondolom csak a bővített részben). Koroknay Géza, akit hallhattunk a hangjaként a mozi verzióban, idén év elején elhunyt.

Reménykedtem benne korábban, hogy Makay Sándort visszahívják az öreg Bilbó hangjának, de aztán olvastam egy hozzászólást a szinkronrendezőtől, mi szerint ugyan a Művész Úrral kezdték el a munkát, de végül az egészségi állapota miatt úgy döntött, mást hív be a munkára, amit szomorúan, de tudomásul kell venni. Remélem a Művész Úr egészsége azóta jobban/jól szolgál, és ismét belevetheti magát más irányú elfoglaltságaiba és viszont látható lesz még a színpadon is, vagy hallhatjuk még orgánumát, de gyógyuljon meg előbb!
0
2013. november 10., vasárnap 11:49
http://www.youtube.com/watch?v=HlKx0W3QZKA
0
2013. november 10., vasárnap 11:41
A kobold királynak tényleg más a szinkron hangja, mint a mozi verzióban? Valaki ezt erősítse meg.
0
2013. november 9., szombat 19:04
És a régi lemezekkel mit csinálsz? :)

Amúgy elgondolkoztam azon milyen lesz majd 2-3 év múlva a trilógia díszdoboza.
0
2013. november 6., szerda 17:54
Valóban szöges ellentétben áll a külső slipcase a belső műanyag tokkal. De legalább nem kék. A slipcase ellenben vastag, olyan mint a DVD változaté. Én tuti átpakolom a BD lemezeket a digibe, ez a tok meg majd jó lesz a családi fényképalbum lemezinek és a 3D-s képet kicserélem a nagymama fotójára :D
0
2013. november 6., szerda 16:02
Hát, már baromira kíváncsi vagyok a kivitelezésre, meg az egészre. Igaz, én a sima 2D-s BD változatot rendeltem meg, viszont sajnos fizetés előtt nem fogom tudni átvenni, pedig szívem szerint már ma elrohannék érte.
0
2013. november 6., szerda 16:00
Úgy érthette, hogy elvileg ennek kellene a legszebbnek lenni - belül is - ehelyett egy vastag gyűjtőtokba dobálták bele a korongokat.
most posts by TM
0
2013. november 6., szerda 15:58
Ez a legszebb kiadás vs. Irtó ronda...
What? :D
0
2013. november 6., szerda 15:55
Ez a legszebb kiadás, a szép vastag tokban egy videókazetta vastagságú szép fekete műanyag tok figyel, ilyet blu-ray-nél még nem láttam, és valami irtó ronda!

0
2013. október 29., kedd 19:31
Ha ennyire Középfölde-fan vagy, akkor szerintem ne azt a pár plusz percet, hanem a több órányi extrát vedd figyelembe.
0