Losthoz Abramsnek már nem túl sok köze van. Viszont a Fringe-ben volt trekes poén. A következő rész Fringe SPOILER-t tartalmaz! A feliratból szedtem ki. SPOILER... - Szuperkatonákat gyárt. - Szuperkatonákat? - Igen. Mint Khan Noonien Singh. Hogy megvédjenek minket a közelgő háborúban. - Milyen háborúban? - Hogy mondja? Khan? - Igen. - Mint a Khan haragja? - Igen. - Hadd találgassak! Ez a háború... - A romunálokkal lesz. A hitszegő romulánokkal a jövőből. Azért jönnek, hogy megváltoztassák a múltjukat. A Föderáció esküdt ellenségei. - Ez a Föderáció lenne a Bolygók Egyesült Föderációja. - Igen. - Maga ezt onnan tudja, hogy... - Én vagyok Sarek gyermeke. - Más néven Spock. - Igen. - Nos, Mr. Spock, köszönjük, hogy időt szakított ránk. Most már visszamehet a hídra. Hosszú és eredményes életet! ...
Mindez 3 nappal a premier előtt került tévébe. Mellesleg a következő részben Leonard Nimoy is feltűnt és következő évadtól visszatérő szereplője lehet a sorozatnak. SPOILER vége
0
2009. június 4., csütörtök 2:34
14594
Nem véletlenül lett a VOX-ban a hónap Soundtrackje... :)))
0
2009. június 4., csütörtök 2:26
6697
Ugye? :) Remek darab, de a többi is nagyon tetszik. Giacchino rendre minden Lost epizódban, és minden évadban remek új taktusokkal örvendeztet meg minket nézőket :) Azt mondjuk csinálom, hogyha Abrams szereti a trekkie-t, akkor miért a Star Wars-ról poénkodik Hurley vagy Sawyer? :D Nagyon összeállt ez a csapat, remélem sikerül olyan karakteres ellenfelet találni, mint Khan volt (mert azért Nero annyira mély nyomot mint gonosztevő nem hagyott bennem, de ez most mellékes is volt).
0
2009. június 4., csütörtök 2:22
278
Premier előtt nekem kifejezetten nem tetszett még, mikor meghallgattam. Aztán film közben sem jött be annyira. Második mozizás előtt betettem, és akkor meg annyira bejött mintha tök mást hallgatnék. Az Enterprising Young Men azóta is gyakran el van indítva. :)
0
2009. június 4., csütörtök 2:06
6697
És ugye milyen jó a zenéje? Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára, hogy megtekintés előtt és után is ilyen sokat pörög ugyanaz az album le napjában többször is a lejátszóban :)) Azért ha Giacchino később az általam TNG-s témának nevezett tételt többször beemelné, nem lenne egy rossz szavam se :D
0
2009. június 4., csütörtök 1:46
14594
Egyébként meg, az új film harmadjára is király volt, ismerős, akivel néztem, mellesleg nagy Trek-rajongó, eddig nem látott moziban egyetlen filmet sem a franchise-ból. Hát, most igencsak úgy maradt a gyönyörtől...
Most is megy az Enterprising Young Men. :)))
0
2009. június 4., csütörtök 1:20
14594
Na igen, miután az utolsó utáni percben kerített valaki egy kamerával jelenlévő emberkét, akit felzavartunk az emelvényre, és még beállítani sem volt idő, hogy jól lehessen az előadást felvenni. A Star Wars-osok addigra már leszerelték a saját digitális kamerájukat, legnagyobb sajnálatunkra, pedig azzal tényleg kiváló minőségben lehetett volna rögzíteni. Ehelyett az előadás után viharos gyorsasággal kellett VHS-re áttolni. Még szerencse, hogy kéznél voltak az akkor szokásos felszereléseim...
Ha előtúrom, be lehetne digizni, hogy megmeneküljön az utókor számára, elvégre mégiscsak az eredeti kópiát őrzöm valahol (ha még megvan). :)))
0
2009. június 3., szerda 20:59
168
Off Nekem lenne egy eladó BD lejátszóm, ha érdekel valakit. Panasonic DMP-BD35
0
2009. június 3., szerda 20:55
6697
Általános négy, középsuli 4 nekem is német volt, de sosem tudtam megszeretni :S Ráadásul én nem is láttam német adón, pedig sokáig voltak :)
0
2009. június 3., szerda 20:46
168
Inkább németes voltam.
Általánosban négy év, közben és azután Sat 1 kb. 10 éven keresztül.
0
2009. június 3., szerda 20:34
6697
Akkor nincs mit tenni, HD kamerával újra kell forgatni, reboot-ot a népnek :D
Irigyellek zu :) Ha vágnám annyira az angolt, hogy elég angol felirat, akkor minimum a TNG-t kispóroltam volna valahogy (bár a technikai szöveg így is zavaros lenne mégha 2-szer láttam végig magyarul).
Köszi argab a linket :) Gyönyörű azon a screenshot-on az Enterprise. Ha majd 10 év múlva lesz BD játékosom, akkor beszerzem őket is :))
0
2009. június 3., szerda 20:24
238
Volt egy videófelvétel, de sajnos nemigen látszik rajta semmi. A díszletek, jelmezek nem kivehetők, nemigazán voltak alkalmasak a körülmények a videófelvételre. A hangja (mivel a szöveg playbackről ment) viszont megvan, majd valamikor felrakom a blogomra.
0
2009. június 3., szerda 19:34
168
Nekem is megvan az összes sorozat DVD-n. A DS9-on gondolkodtam, hogy megnézem negyedszerre is.
0
2009. június 3., szerda 18:58
278
Van itt is egy a teljes Star Trek: Original Motion Picture Collectionről.
0
2009. június 3., szerda 18:09
6697
Ha nem gond, akkor örülnék neki, kiváncsivá tett a beszámoló :D
Itt egy kis szösszenet, összehasonlítással a 2-3-4. mozifilm BD kiadásáról: ST Motion Picture Trilogy BD
0
2009. június 3., szerda 17:36
14594
A "Picardo és Ricardo" előadásról készült videófelvétel, valahol talán még megvan nekem. Ha gondolod, előkereshetem, de nem ígérhetek semmi bíztatót...
0
2009. június 3., szerda 15:21
6697
Köszi, ezeken jót derültem, mosolyogtam :D Megnéztem volna, ahogy a klingon bat leth-ekkel mész haza, vagy a trekkie szappanoperát Picardo-val és Ricardok-kal :)) Talán majd most az új filmnek hála ismét felpezsdül az élet :) Néhány hónapja nézegettem külföldi oldalakon eladó jelmezeket és találtam egész jó képeket, mintákat is, de jó is lenne egyszer egy 2373-tól rendszeresített uniformist birtokolni :))
0
2009. június 3., szerda 15:10
14594
Hát igen, a hőskor még más volt. A Dilítium titkai előadására a mai napig élénken emlékszem, mivel ott én voltam az irányító az emelvényen... :)))
0
2009. június 3., szerda 14:15
238
A klubújság, már amikor még volt, automatikusan került kiküldésre minden klubtagnak. Ha nem kaptál, akkor tényleg valami bibi lehetett, akkoriban kellett volna zargatni egy kicsit a társulatot.
Találkozó pl. a lentebbi linken található helyen és időben lesz, ezenkívül a "kemény mag" minden vasárnap délután/este szokott találkozni a Westend tetőkertjében/kajáldájában ha jól tudom (sajnos, mióta családom van nemigen vagyok aktív e téren). Színészes Con nem tudom, mikor lesz, ha lesz.
Az Index topikja is érdekes olvasmány (főleg a régebbi részek), de hadd ajánljak néhány "klubtörténeti" bejegyzést saját magamtól. :-) http://nocadlee.sfblogs.net/category/mstk/
0
2009. június 3., szerda 13:42
6697
NocadLee!!! :))) Tegnap, miután megtaláltam az indexes topikot, hajnali fél 5-ig olvastam vissza első hozzászólásomtól a legfrissebbekig :D Remélem ez a topik lesz az új mekkája a Star Trek-fanoknak :D 20000 hozzászólásig meg se álljunk :D
Évekkel ezelőtt én lettem tag a Star Trek Klubban, befizettem a tagságot is, de valószínűleg utána lehetett valami bibi, mert nekem már sajnos nem járt például a klubújság sem, semmi sem. Azt lehet esetleg tudni, idén mikor várható valamilyen con itthon, esetleg újra sikerül elhívni Patrick Stewart-ot vagy mondjuk az új filmből valakit? :)) Párom ugyan nem trekker, de sajnálom, el kell viselnie, hogy én igen :D
0
2009. június 3., szerda 13:32
278
Másfelé is panaszkodtak már, jópár vidéki Cinema City nem vetítette. Szerintem még ne add fel a reményt, mert lehet a kópiaszám volt kevés, és amint máshol kifut, még lehet hogy fogják vetíteni.
0
2009. június 3., szerda 12:45
18
Nem tudja valaki, Szombathelyen miért nem adják még az új Star Trek filmet? Vagy ezzel is úgy járok, hogy meg kell várnom, míg kijön DVD-n?
0
2009. június 3., szerda 11:28
96
Örömmel elhiszem, hogy nem igaz, és vasárnap el is megyek a klubba...egyébként nem én írtam, csak utaltam egy korábbi véleményre...B.
0
2009. június 3., szerda 10:29
238
"Vannak dolgai, de amúgy jó fej. :)))"
Ezt simán elmondhatjuk rólad is, Mikey! :-))
0
2009. június 3., szerda 10:27
238
Ne haragudj, de ez baromság. Tanúsíthatom, hogy nem vesztek ki azok az igazán lelkes, vérbeli rajongók. :-)
Itt egy link, ami esetleg érdekelhet titeket: http://www.sfportal.hu/20090607-star-trek-talalkozo-a-jovo-elkezdodik.scifi