Na. Beindult a téma a Trek-ről... :) Jamamur! Elárulnád hol sikerült megnézned???
Mint többször írtam, film pletykakorszakában baromira elleneztem az egész film ötletét, de az előzeteseket látva, az év legjobban várt filmje lett nálam.
Ment itt a vita hogy melyik filmek a jók, meg melyikek nem. Mintha a Star Trek valami mozifilmsorozat lenne. Nem az! Persze jók a filmek, de abban mindig kellett valami olyan jellegű kompromisszumot kötni, hogy ne csak a Star Trek tévésorozat rajongói menjenek be a moziba, hanem valami nagy és látványos, akciódús szórakoztató dolgot csináljanak. Majdnem minden filmnél az a helyzet hogy a sztori kidolgozásánál sokkal több figyelmet fordítottak a látványra, meg az akcióra. Ha valaki tényleg arra kíváncsi hogy milyen is a Star Trek feeling, meg hogy miért is jó, annak bizony sok sorozatepizódot kell néznie, főleg a TOS-ból, és a TNG-ből!
Kezdőknek, akik nem szeretnék végignézni a kb 700 epizódot, jó kis listát tudnák adni a fontosabb epizódokról. Amiből tényleg meg lehet tudni hogy mi is az a Star Trek... Milyen érzés az amikor zéró akció, meg látványjelenet van, csak egyenruhás emberek beszélgetnek egy űrhajón, és a sztori az ami miatt nem tudsz felkelni a képernyő elől, és magadszívod ezt az utánozhatatlan a jelen társadalmára kitűnően ráhúzható erkölcsi tanításokat... :)))
Na, lehet hogy ez nagyon elszálltan hangzik, ez csak azért van, mert itt a fórumon én lennék a legnagyobb trekker, és nekem mindig a TOS és a TNG marad a STAR TREK, a többi meg csak egy kitűnő szórakozás!