Keresés

Csodálatos Júlia

2005. május 29., vasárnap 9:52
Helló Juliet!

Látom voltál este. Én nagyon fáradt voltam, és már nagyed tízkor leléptem. :((

Tényleg szép helyeken voltál! Remélem jól érezted magad. De nem azt mondtad, hogy nem hivatod elő a filmeket csak itthon? Vagy van digitális géped?:)) Nekem nemsokára lesz! A találkára majd viszem. :)))
0
2005. május 29., vasárnap 9:17
ha máshol nem, a kötelező jelleggel megtekintendő halpiacon biztos az lesz. :) jó utat!
0
2005. május 29., vasárnap 8:25
... pedig otthon már majdnem fél hét :-). Jaj, de álmos vagyok!!! Na nem baj, megyek. Este csak egy picit tudok benézni, megint késõn. Minden jót mára :-)
0
2005. május 29., vasárnap 8:14
Gondoltam, hogy még mindenki durmol ... :-)
0
2005. május 29., vasárnap 8:09
Jó reggelt!
Itt még csak 5 óra múlt, gondoltam, beköszönök reggel! Mindenkinek szép napot kívánok! :-) Lassan indulok Brightonba. Reméljük, azért nem lesz olyan halszag, ahogy jamamura írta. :-)
0
2005. május 29., vasárnap 2:32
Szia Drága!
0
2005. május 29., vasárnap 2:30
Jó éjt neked is, Ivan!
Nekem is mennem kell sajnos, mert így is már csak 4 órát aludhatok. Holnap megint túra. :-)
Jó éjt, Bambytchek! :-))
0
2005. május 29., vasárnap 2:27
Szia, Bambytchek!
Köszi! :-) Az tényleg jó kép így felülrõl!
Egyébként egyre jobban tetszik nekem ez a topic. Vajon miért? :-)
0
2005. május 29., vasárnap 2:25
Juliet drága, az összes kép csodálatos de az "Ariel Dover Castle" varázsol el legjobban. Természetesen az is csak a te fényképed után.
Üdv Bamby
0
2005. május 29., vasárnap 2:23
Akarom mondani tökéletes. :-)
0
2005. május 29., vasárnap 2:22
Ezeket a Netrõl töltöttem le, az én képeim még nincsenek kész, de az alagútban nem is lehetett fényképezni. De most nem így nézett ki, nagyon tiszta, tök_letes volt. :-)
0
2005. május 29., vasárnap 2:21
Hát kb. olyan volt. :-) Ebben a várban forgatták egyébként a Zeffirelli-féle Hamletet (1990). Láttad? Mel Gibson játssza. Nem nagy eresztés, de a vár jó. :-)
Na, itt van mégegy és egy az egyik alagútról (felújítás elõtt, most nem így nézett ki). Azok nagyon jók voltak. A 2. vháborús telefonközpont, kórház, a kaszárnya, minden ott volt, nagyon élethûen, korhû berendezéssel. Olyan volt, mint a filmekben, mintha visszamentünk volna az idõben. És ez még nem volt olyan rég, méginkább közel áll hozzánk.

0
2005. május 29., vasárnap 2:13
Váras kép nagyon jó:)

Tiszta Highlander feeling:)
0
2005. május 29., vasárnap 2:12
Küldök 3 képet, hogy lásd, milyen szép helyen voltam ma (Dover Castle, Canterbury Cathedral). Reméljük, sikerül. :-)

0
2005. május 29., vasárnap 2:12
Viszont beelőzle mert baromirafáradt vagyok most, ugyhogy megyek aludni:)

Szép estét Neked és alud jól:)

Holnap pedig érezd jól magad:)
0
2005. május 29., vasárnap 2:10
Ok:)
0
2005. május 29., vasárnap 2:06
Ez igazán hízelgõ. Na majd holnap este megint felkavarjuk a kedélyeket kicsikét. :-)))
0
2005. május 29., vasárnap 2:06
Vannak ilyen érdekes emberek ... :-(
0
2005. május 29., vasárnap 2:05
Azért kaptam, mert rászoltam, hogy elégé idegesitő, hogy olyan toppicot nyít amiből már három is van, ugyhogy legközelebb azért nézzen már körül, ha nem nagy probléma:)

Erre aztán berágott a lelkem és megnyitotta ezt a toppicot, azt azóta nem írt egy sort se azon a fórumon:) Mindenesetr ezt bucsuzoul hátrahagyta nekem:)
0
2005. május 29., vasárnap 2:02
"Nem is olyan régen, én is kaptam egy anyázó toppicot, igaz nem az xpress fórumon, de az is baromira érdekes volt :)"

Mi volt ez? Valakinek nem tetszett a stílusod? :-) (hihetetlen! :-))
0
2005. május 29., vasárnap 2:02
Ha muszáj, hát muszáj:)

Azért holnap este is gyere majd, ha tudsz:)

Most, hogy nem voltál itt napközben nem is volt akkora pörgés a forumon!

0
2005. május 29., vasárnap 1:59
Muszáj lesz. :-) Schumival kapcsolatban nem is merek veled vitatkozni, én nem nagyon ismerem, de azért jó sok versenyt megnyert õ is, annyira nem lehet rossz. :-) Az lehet, hogy nem szimpatikus.
0
2005. május 29., vasárnap 1:56
Micsoda elhatározások, kérdés be is tartod-e?:)
0
2005. május 29., vasárnap 1:55
Na vagyok, csak kis tápanyagot kellett magamba döntenem:)

Nem feltétlenűl igaz. Senna volt a legjobb, azt szerintem tök szimpatikus pali volt!

Schumiban azt nem birom, hogy gyakorlatilag az egész Ferrari neki van alárendelve.
0
2005. május 29., vasárnap 1:52
Ma sem maradhatok ám akármeddig, mert holnap is korán kelek. Most elhatározom, hogy negyed tizenkettõkor lefekszek. Az otthon negyed egy. :-)
0