Keresés

Csodálatos Júlia

2005. május 28., szombat 0:26
Kösz, bár nem tudom, hogy mit bírtok rajtam, néha hülyeségeket beszélek. Sőt gyakran. Az lesz a vége, hogy mindenki mindenkit dicsérget. :)
0
2005. május 28., szombat 0:24
"Egyenlőre nem tudom, de"

Egyszer jamamura azt mondta, hogy nem egyenlőre, hanem egyelőre. De szerintem mindegyik helyes! Nem? Mindenhol használják az egyenlőre szót is.
0
2005. május 28., szombat 0:23
"Isteníti?" Hajjaj. Kérdezd a fiúkat, én ártatlan vagyok, esküszöm!!! :-)
0
2005. május 28., szombat 0:23
Ez van:)

Azért Téged is nagyon birunk g101:)
0
2005. május 28., szombat 0:22
Mitől lett juliet ilyen nagy star? Nem irigykedek, meg ilyesmi, de egy hónapja még egyszerű halandó fórumozó volt ő is. Ma meg szinte mindenki isteníti. ;)
0
2005. május 28., szombat 0:22
Ivan el fog jönni a találkára, mert korrepetálnom kell angolból, úgyhogy ott lesz. Ugye, Ivan? :-)
0
2005. május 28., szombat 0:21
Annyira nem, kivéve a Volt egyszer egy vadnyugat-ot és a Tetõnk a csillagos ég c. olaasz westernt. Azokat imádom!!! De a Jó, a rossz, és a csúf se rossz. :-)
A magyarokban viszont abszolút verhetetlen vagyok! :-) (Ez nagyon nagyképû volt?) :-)
0
2005. május 28., szombat 0:21
Egyenlőre nem tudom, de ha nem késő legkésőbb jövő hét szombatig megmondom (jelenleg 80%-ra mondanám azt hogy megyek)
0
2005. május 28., szombat 0:19
Köszi, az jó lenne:)

Főleg Western filmekből szeretnék potolgatni majd mulasztásokat és magyarokból (mondjuk a western nem hiszem, hogy a Te műfajod...)
0
Fényezt csak őket, az jót tesz nekik. :)))

Ivan, ugye te jössz a találkára????? :)
0
:-))))))))))
Ez ma az én napom, ilyen szépen is már régen sütött a nap, mint ma. Köszi, Ivan!
0
2005. május 28., szombat 0:17
Szia, Angelus!

Nem én hoztam létre, de itt van, bármikor jöhetsz ide dumálni velem. :-)))))
Ezek a fiúk olyan aranyosak!!!! :-))))
0
2005. május 28., szombat 0:17
Hiába ha így halad, maholnap olyan népszerű lesz, hogy a tőzsdén Juliet részvényekért állnak majd sorban az emberek:)
0
2005. május 28., szombat 0:16
Ebben segíthetek. Majd összeírok neked egy listát, hogy mi az, amit mindenképp látnod kell. :-) Emlékszem a veszélyes élet évére, nem rossz film. Én nem vagyok oda Mel Gibsonért, de abban tetszett. Meg bírom azt az alacsony kis nõt, Linda Huntot, Sigourney Weaver-t is nagyon szeretem. Jó kis film az.
0
2005. május 28., szombat 0:15
Helló!
Itt vagytok?::)

Juliet! Ez igen, saját topic.... ezt sem mondhatja el mindenki magáról. :)
0
2005. május 28., szombat 0:12
Remélem még visszatér és megkérem legyen a mentorom! (komolyan olyan rossz, hogy már szinte a jó kategoria)
0
2005. május 28., szombat 0:11
Abszolult kedvenc film (ezt lassan mindenki tudja rólam) a Veszélyes élet éve Peter Weir-től! Tudom sokak szerint szimplán csak jó vagy közepes film, de én ezt bármikor meg tudom nézni, úgy hogy egy percét ne unjam.

Ezen kivűl persze még csomó nagy kedvenc van pl. Aki szelet vet Krammer-től, Kinski - Herzog alkotások, Bergman Szégyene stb.

(Hiába baromira szeretem a régi filmeket, más dolog, hogy közel se ismerem annyit mint szeretnék)
0
2005. május 28., szombat 0:08
Nem szabad ilyen szerénynek lenni. Bezzeg Rózsa Tomi barátunk ... :-)
0
2005. május 28., szombat 0:06
Nem igazán, mert annyira egyenlőre nem tudok jól írni, (bár jövőre megyek elvileg sajtoba gyakorlati munkára) és ha mégis megteszem akkor inkább a kritikus tömeg siteján élem ki efajta hajlamaimat:)
0
2005. május 28., szombat 0:06
Ezt én is észrevettem, hogy eltûnt. Elõször én azt hittem, hogy lány, nem tudom, miért. Aztán kiderült, hogy fiú. :-)
Hát nagyon nehéz lenne egy filmet kiválasztani, mert annyi kedvencem van, de nagyon szeretem pl. a Nem félünk a farkastól-t Mike Nichols rendezésében Elizabeth Taylor-ral és Richard Burton-nel. De rengeteg van még. Neked?
0
2005. május 28., szombat 0:04
Te is szoktál kritikákat írni?
0
2005. május 28., szombat 0:03
Mondjuk az nem éppen a legjobban sikerült kritikám. De volt párszor, hogy maximális pontszámot kaptam, azt hiszem a legjobb az volt, hogy 15 látogatóból 15 találta hasznosnak a kritikámat. :-)
0
2005. május 28., szombat 0:03
Azt látom, hogy sok filmet ismersz:) Van kedvenc is, ami mindent visz?

Huh, én kb. 2 éve leltem erre az oldalra rá. Asszem egy DVD Center link alapján, azt kb. tavalyig nem is írtam szinte semmit egyáltalán (talán 1xer írtam ezalat valamit mindenki kedvenc Vertex Sacájának azt annyi).

Aztán tavaly novemberben ha jól emlékszem, Gerike írt egy hozászolásában valami baromira nagy butaságot (akkortájt ez mindennapos volt, ha emlékszel rá:) azt rögtön kaptam is tőle, de végülis nem érdekelt és aztán elkezdtem rendesen írogatni ide! Röviden ennyi (tényleg Gerike tejesen eltünt mostanság pedig régebben minden nap írt mindenhova)
0
2005. május 28., szombat 0:01
Jaj, ne haragudj!  :-((((((
Ha tudtam volna, hogy a kedvenced, nem írok ilyeneket. :-)))))
Lehet, hogy néha kicsit szigorú vagyok. :-)
0
2005. május 27., péntek 23:57
Most látam a Tágra zárt szemek kritkádat

Ejnye, bejnye ilyeneket írsz az egyik kedvenc filmemről:)  (na jó, azért megbocsájtom Neked:)
0