Ilyen istenhozzádokat már én is írtam, aztán mégis mindig visszaevett a fene. :)
Fenntartom a jogot, akár a saját józan eszem ellenére, hogy amikor akarok, igenis írok ide. Az ember hangulata változó, s nem akarok holmi korábbi hangzatos ígéretemnek megfelelni azzal, hogy már ugyan jó lenne hozzászólni valamihez, de ekkor meg ekkor keményen megmondtam, hogy mindenki kapja be. :)
Így aztán, ha egyszer majd valóban távozom, az olyan lesz, hogy egyszerűen nem kattintok többet ide. Azt azért elképzelem, hogy úgy fogok hatni, mint az ózonpajzs, ahogy eltűnök mindenki kapálózni kezd, hogy legyek újra. :))
Egyébként megtisztelő, amit írsz, ám fórum már előttem 4 éve is volt, úgyhogy alapkőnek nem mondanám magamat. Az tény, hogy az aktivitásommal igyekeztem behozni a többiek négy év előnyből fakadó hozzászólásszámát, ami szerintem sikerült is. :)
No, lényeg az, hogy légy Omti Pista, és a változó világból mazsolázd ki a jó részeket, szeresd az életet és főleg szeresd magadat, mert más úgyse fog. :)
Ha majd jössz, akkor dumálunk, addig is boldog karácsonyt, új évet (több eseményt nem sorolok, Húsvétig tessék jönni újból, mert ráfázol! ;-)