Keresés

Ragadozó - limitált Predator-fej kiadás (BD3D) (BLU-RAY)

2015. november 21., szombat 3:42
...és ne veszítsd el!
most posts by TM
0
2015. november 21., szombat 1:29
Fel a fejjel!
0
2015. november 20., péntek 22:28
Kár volt megnéznem ezt az akciót... Mikor meg akartam venni ezt, már éppen elfogyott, ezért külföldről kellett behozatnom. Csak 20 ezret buktam a dolgon. Nem nagy ügy...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 2., péntek 18:28
Hmm... megvan a következő igazolványkép ötlet :P
0
2015. október 2., péntek 15:49
:)
0
2015. október 2., péntek 14:13
0
2015. augusztus 16., vasárnap 11:46
Klassz, hogy végül megvásároltad! ;-)

(Én is szemezek vele egy ideje, de egyszerűen sajnos nem fér bele a keretbe.)
0
2015. augusztus 13., csütörtök 16:17
Jól tetted, hogy megvetted! :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 13., csütörtök 2:25
Végül csak nem tudtam ellenállni neki, és megvettem.

Meg is néztem a filmet, természetesen 3D-ben. Nem értek egyet azzal, hogy ne lenne benne elegendő 3D hatás. Nyilván a nagyobb mélységű dolgoknál jobban kijön a térbeliség, de a film teljes játékideje alatt is határozottan ott van a térhatás. Számomra a képminőség is korrektnek tűnt, leginkább csak a film eleji megbeszélésnél érzékelhető a DNR, ami sajnálatos, hogy benne van, de egyelőre nincs ennél jobb, így együtt tudok élni vele.

Később bántam volna, ha pont ezt hagyom ki a gyűjteményemből, így most már nem háborog a lelkem. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. február 9., vasárnap 18:49
Thanks!:)
0
2014. február 9., vasárnap 12:59
/:_\/>>/\<. :.\!
(Isten éltessen sokáig, földlakó zsákmányállat!)
0
2014. február 9., vasárnap 12:11
Én ma kaptam meg a születésnapomra. A doboz és a kiadvány is hibátlan, de a filmen nekem nincs slipcase. A magyar kiadáshoz nem jár??
0
2013. december 20., péntek 21:06
"Ezen a videón jól látni,hogy mekkora."

Osztrák MM-ben láttam élőben, valóban nem kicsi. A doboz maga simán térdig ért. :)
0
2013. december 20., péntek 20:31
Tényleg nagyon szép. Ha nem lenne a sok negatív vélemény a képminőségről, talán be is vállalnám. Bár jobban belegondolva, nem tudom, hová tudnék tenni egy ekkora fejet. :-)
0
2013. december 20., péntek 19:27
Gratulálok hozzá.
0
2013. december 20., péntek 18:48
Én már átvettem és nekem a doboz, valamint a fej is hibátlan állapotú volt.
Csendben jegyzem meg, hogy élőben sokkal jobban néz ki a fej, mint a videókon.
0
2013. december 20., péntek 18:27
Ezen a videón jól látni,hogy mekkora.
A BD3D nálunk azt hiszem egylemezes.
Slipcase van-e azt sem tudom,de ez baromi jól néz ki.

0
2013. december 20., péntek 10:28
Az ember, aki még látta Creepert cigizni! :)
most posts by TM
0
2013. december 20., péntek 9:15
Láttam 2 példányt is belőle mind2 össze volt törve. Kemény műanyag lap van az elején meghajlítva szép ívesen na ez lyukas rajta. A doboz meg mintha szétázott volna olyan az állaga. Kíváncsi leszek, akik megveszik hibátlan példányt kapnak-e.
Mellesleg a fej nagyon szép és elég nagy.
0
2013. december 15., vasárnap 13:59
Nah nah, azért ne essünk túlzásokba! :)

Amúgy én is hasonló véleménnyel vagyok Rólad, és belegondolni is bizarr, hogy már két és fél éve volt, emlékszem, a SCRE4M mozi után találkoztunk. Még az is jól rémlik, ott fújtam a képedbe a füstöt a Westend tetején, miközben épp szenvedélyesen magyaráztad, a Warner miért nem volt képes úgy kiadni A szigetet ebben a régióban, ahogy a Paramount (?) a tengerentúlon. Ja igen, aznap ettem életemben először Burger Kinges B-Koolt is, plusz együtt vettük a Fűrész VII-et meg asszem a Machete DVD-t is. :)

Szóval ne tűnj el nagyon, mert speckók és képminőség terén mindig is Te voltál az egyik leghitelesebb, nem-tesztoldal. ;)
0
2013. december 15., vasárnap 12:45
Jól ki lehetne számolni. Pont össze jönne a fa alá rakás. Küldésre állítod csütörtökön,  pénteken elindítják és szombatra ott is van. Vagy ha nem még hétfőn akkor is odaér és bumm kar&#224;csony :)
0
2013. december 15., vasárnap 12:20
Ha holnap kéred a kiszállítást, már keddre megkapod, úgyhogy aggodalomra semmi ok.
Mert az meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg nem itt vásárolod.
0
2013. december 15., vasárnap 12:11
Egész jól fogy...

Nálam a fa alá kerül be, remélem addig meg is érkezik...
0
2013. december 14., szombat 18:40
Ilyen istenhozzádokat már én is írtam, aztán mégis mindig visszaevett a fene. :)

Fenntartom a jogot, akár a saját józan eszem ellenére, hogy amikor akarok, igenis írok ide. Az ember hangulata változó, s nem akarok holmi korábbi hangzatos ígéretemnek megfelelni azzal, hogy már ugyan jó lenne hozzászólni valamihez, de ekkor meg ekkor keményen megmondtam, hogy mindenki kapja be. :)
Így aztán, ha egyszer majd valóban távozom, az olyan lesz, hogy egyszerűen nem kattintok többet ide. Azt azért elképzelem, hogy úgy fogok hatni, mint az ózonpajzs, ahogy eltűnök mindenki kapálózni kezd, hogy legyek újra. :))
Egyébként megtisztelő, amit írsz, ám fórum már előttem 4 éve is volt, úgyhogy alapkőnek nem mondanám magamat. Az tény, hogy az aktivitásommal igyekeztem behozni a többiek négy év előnyből fakadó hozzászólásszámát, ami szerintem sikerült is. :)
No, lényeg az, hogy légy Omti Pista, és a változó világból mazsolázd ki a jó részeket, szeresd az életet és főleg szeresd magadat, mert más úgyse fog. :)
Ha majd jössz, akkor dumálunk, addig is boldog karácsonyt, új évet (több eseményt nem sorolok, Húsvétig tessék jönni újból, mert ráfázol! ;-)
most posts by TM
0
2013. december 14., szombat 17:40
Láttam ma élőben. Impozáns, de kihagyom! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0