Persze nem mintha egy ilyen, tipikus "hullagyártó" 80-as évekbeli akciófilm esetében nem lenne mindegy a vonatkozó információ. :D
Én legalábbis soha nem tanakodtam azon, hogy a Matrix vajon elvált-e, vagy elveszítette a feleségét. :)
Legyünk őszinték... egyébként is elég gyorsan "belekezd" ez a mozi. Rögtön az elején indul az akció, és onnantól folyamatos. Nincsen idő ilyen dolgokon elmélkedni. És a lány amúgy is mindössze motivációt biztosít a főszereplő számára a cselekményhez.
0
2020. szeptember 12., szombat 23:58
3088
Lehet, hogy nem is a biológiai apja volt. Egy terminátor amúgy sem tud gyereket nemzeni - vagy igen?:) (Ennyire jegyeztem meg a franchise legutóbbi részeinek apró részleteit és elejtett mondatait.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. szeptember 12., szombat 22:43
8851
Miközben olvasgattam itt, kiszúrtam, hogy ezt meg 4 éve senki sem reagálta le. Na, de majd most én! :)
Szóval nem kellett férfiként szülnie, mivel egy kimaradt jelenetben elmondja Cindynek, hogy Jenny édesanyja meghalt, így ketten maradtak a lányával. De nincs ennek olyan nagy jelentősége, így a moziváltozatból kivágták.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. augusztus 17., szerda 11:45
1194
Ahogy tegnap -úgy 1000. alkalommal (ezt az örökzőld akciófilmet egyszerűen nem tudom unni, ennyi nézés után sem)- látván ezt a Schwarzi-klasszikust, eszembe ötlött: talán Arnold kilenc évvel a Junior elött is tudott férfiként szülni (itt Jennyt), mivel a filmben végig egy szó sem esik az elrabolt lánya anyjáról!! Erre varrjatok gombot! :)
0
2015. szeptember 20., vasárnap 10:51
8851
Talán nektek is érdekes lehet tudni, hogy a filmben Arnold által viselt Seiko órát a közeli felvételeknél egy kamu órára cserélték, mivel az igazi nem tud visszaszámlálást:
Azt mondjuk nem igazán vágom, hogy ha már buherálni kellett, miért nem maradt a távoli képeknél is a kamu óra. Hacsak nem azért, mert az igazit könnyebb volt pótolni, ha netán forgatás közben megsérült.
0
2015. február 24., kedd 18:18
8851
Ennek fényében természetesen én is rettentően sajnálom, hogy kedvenc filmem továbbra sem lesz elérhető HD-ben magyar vonatkozással. :(
0
2015. február 24., kedd 18:07
2405
Ez igy van. Kulfoldon mar fent is van a kinalatban.
0
2015. február 24., kedd 17:27
8851
Nekem megvan az is. Igaz, DVD-n, de megvan. Érdekes, de a moziváltozat jobb.
0
2015. február 23., hétfő 21:18
19951
de igen, ez rendezői változat lesz
0
2015. február 23., hétfő 20:50
8851
Szerintem nincs új lemez, így nincs mire felkerülnünk - sajnos.
0
2015. február 23., hétfő 17:31
6056
Majd átadom neki, de én és az e-cegjegyzek.hu úgy tudja, hogy már semmi köze papíron az InterCom-hoz...
0
2015. február 23., hétfő 16:19
642
Jav.: Xpressnek, eladásokkal
0
2015. február 23., hétfő 16:18
642
Ha továbbra is ilyen gyatra megjelenések lesznek Magyarországon, akkor az Xpressnem is gondjai lesznek az előadásokkal... Aki csak Bdt akar venni az nem fog újra DVDket gyűjteni, de ezt a hazai forgalmazók lehet máshogy gondolják :) Nevetséges ami idehaza folyik...
0
2015. február 23., hétfő 14:55
19951
mert miért is jelenne meg
erről beszéltem a múltkor hogy most már a FOX is le hagy minket a katalógus címeikről :((((
köszönjük IC! köszönjük Vajna bácsi!
0
2015. február 23., hétfő 14:23
3534
Köszi az infot! :(
0
2015. február 23., hétfő 13:48
1141
Ez nálunk sajnos nem jelenik meg.
0
2015. február 23., hétfő 8:12
3534
Májusban jelenik meg világszerte a film fémdobozos BD változata. Vajh nálunk is van rá esély?
0
2014. augusztus 18., hétfő 23:10
1212
Köszi Gyulus! :) Írtam egy listát, hogy miket kell még megvennem, de ha mindig hozzárakok, sosem fog elfogyni. :) De azért elgondolkozom az ausztrál kiadás beszerzésén. Elég különleges és egyedi kiadvány, jó lenne a gyűjteményemben látni.
Nekem még nem tűnt fel ez a mellényes malőr sem. :) Biztos olyan modern cucc, hogy befesti a testet, a kommandósnak nem kell vele bíbelődnie. ;) Ó, még a drótköteles részt sem néztem meg, most jut a fejembe. Na, majd holnap után.
0
2014. augusztus 18., hétfő 23:04
1212
Hajaj, mostanában mindig. Mégsincs pénzem, mert eltapsikolom filmekre. :)
És ha már bakik. Az feltűnt már valakinek, hogy amikor megérkezik a szigetre Matrix, és felöltözik, a golyóálló mellény felvétele után festi ki magát az álcázó krémmel, majd amikor a fészerben leveszi a mellényt, alatta is vannak festék csíkok? :)
0
2014. augusztus 15., péntek 2:37
8851
A fészeres jelenetnél a fickóra dobott fűrészkorong a nyakába áll, a levágott kart meg odadobja a gazdájának. Szóval itt több a brutalitás. Szerintem jobb a mozi változat. De ezt megtalálod a YouTube-on. Mindjárt megkeresem neked. :)
Ezen kívül van egy plusz beszélgetés Cindyvel a kocsiban, amikor elmondja neki, hogy nyugalmazott katona. Erre Cindy cinikusan odaveti, hogy szóval az ő adójából él.
Hirtelen ezek ugranak be, de vannak még más kivágott részek is, amik nem lettek visszaillesztve a filmbe: Kirby beszélget a helyi rendőrfőnökkel az áruházban a balhé után, a film végi jelenetnek is van egy olyan változata, amelyben a szigetre érkező katonák megállásra szólítják fel Johnt, de szarik rá. Meg különböző variációk az "Ereszd ki a gőzt, Bennett!"-re.
Érdekességnek egyik se rossz, de a filmből egyik se hiányzik.
Ha érdekel, én az ausztrál kiadást ajánlom.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 23:57
5528
Akkor jó hosszúra nyúlt a nap!
0
2014. augusztus 14., csütörtök 23:50
1212
Akkor ezek szerint elég csak az ausztrál kiadást beszerezni. A plusz jelenetek tartalmasak, vagy csak pár másodperces bevágások? Több aprítás esetleg?
Gondolom a magyar kiadásban is lehet látni a drótkötelet. Még vagy háromnegyed óra mire hazaérek, de ha lesz még erőm megnézem, marhára kíváncsi lettem rá!