Keresés

Kommandó (szinkronizált változat)

2005. május 7., szombat 5:06
De mondd már meg nekem, hogy mi a jó túrónak kell ujraszinkronizálni?
Mi a tetves francért nem jó a régi jó öreg szinkron?
Nehogymár azt lefikázzák minőségileg. Gyönyörűen ki lehet tisztítani!
0
2005. május 6., péntek 9:56
Én azért bízok benne, hogy nem lesz rossz az új szinkron se. Bizonyára feltűnőbb lesz számomra a különbség, mint pl. a Született július 4-én vagy az Apolló 13 esetében, amelyeket már elég régen láttam utoljára, és maximálisan elégedett vagyok az új szinkronnal, mivel a régire nem emlékszem. De ugyanígy vagyok az Alien filmekkel is...
Ellenben a Vissza a jövőbe trilógiánál már minden apró különbség szemet (ill. fület) szúr, mégis meg tudtam vele békélni, de a Terminátor 1-et is az új szinkronnal néztem meg, és az is teljesen korrekt lett. Ha annyira eredeti szinkronhoz hű lesz szövegben az új szinkron a Kommandón, mint a T1-en, akkor én már nagyon boldog leszek.
Erről tudok majd referálni, mivel a Kommandót legalább 30x láttam már.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. május 6., péntek 1:56
Gyulus, azért vagy el magadban ilyen jól, mert ide se bagózik senki, szinte senkinek nem jut eszébe a fórumot olvasni, mindenki a kritikák részt tekinti annak.

Amúgy bekaphatja az Intercom, ha a régi szinkron semmilyen formában nem kerül rá a lemezre!

...Nemtom honnan fogom beszerezni így.
Mert a köcsög retkesklubék már állandóan vágva adják a filmet, de még jobban, mint az első szinkron nélküli DVD-t.
0
2005. május 5., csütörtök 16:33
Na, jól elbeszélgetek itt magamban, úgy látom... A kritikáknál felmerültek a bakik. Mivel én is rengetegszer láttam ezt a filmet, én is hozzátennék, de egyelőre csak egyet:
Amikor Matrix-et a parkolóházban Sully elgázolja a Porschéval, akkor jól látható, hogy a zsebéből kiesik egy bőrtárca. Egy későbbi jelenetben, amikor már Cindy-vel autóznak Sully elengedése után, mégis ebből a tárcából mutatja meg Jenny fényképét. Ezt a bakit értem a legkevésbé... Miért kellett a gázolós jelenetnél Arnoldnak a zsebébe tennie azt a tárcát???
0
2005. március 17., csütörtök 8:55
Phantom Kommando - de régen is hallottam már ezt a címet. Pedig annakidején valóban így volt ismert, és magyarított címként is az Egyszemélyes kommandó címet hallottam. Mára meg olyan furcsán hangzik mindkettő...
0
2005. március 16., szerda 12:12
Közben sikerült beszélnem az Intercommal, és két dolgot tudtam meg az új kiadással kapcsolatban:
- a VHS-en megjelent változat lesz kapható DVD-n (tehát vágatlan a film)
- a DVD-hez teljesen új 2.0-ás szinkron készült

Persze az a biztos, ami már kézben van, így továbbra is érdeklődve várom az észrevételeket: valóban vágatlan-e a film? Biztosnak tűnik, hogy új a szinkron. Ez hogy sikerült? Hozza-e a megszokott poénokat?

Még arra is kifejezetten rákérdeztem, hogy semmilyen formában nem lesz-e rajta megtalálható a régi szinkron? Az új T1 ugyanis (állítólag) a régi és az új szinkront is tartalmazza. Nemleges választ kaptam.

Azért én sajnálom, hogy lecserélik a jó kis szinkront...
0
2005. március 16., szerda 9:11
Ha valakihez megérkezik, megírhatná, hogy vágatlan-e a film, és az eredeti szinkron került-e rá? Köszi előre is.
0