Keresés

Emborg (DVD)

2014. április 6., vasárnap 20:57
Hogy ez mekkora egy őrült fa*ság! :D Annyit röhögtem, hogy az állkapcsomat csavarral kell visszarögzíteni. Öröm nézni, ahogy a főhős az elbszott terminator külsejű,  stop-motion technikájú ellent aprítja. Kurvanagy! XD
A rendező részéről mindenképpen tetten érhető a műfaj és a nyolcvanas évek iránti tisztelet a filmen, ami pedig külön öröm számomra, hogy hosszú idő óta újra jó öreg maketteket és a már említett stop-motion trükköket láthatok.
Egyébként a lemezen található némi extra: egy ál-filmelőzetes a stáblista után, ez Bio-Zsaru névre hallgat és fröcsög a belsőséges jelenetektől..höhö, a másik pedig egy agybeteg, magyar art-kisfilm "Szentély" címmel.
Trash és ZS-kategóriás moziőrülteknek kötelező, a többiek meg nézzenek James Ivoryt.
0
2014. január 9., csütörtök 23:57
A második Halloween Night Fest-en láttam ezt a filmet, de egyszerűen nem léteznek olyan szavak, amikkel akár csak körbe tudhatnám írni, hogy mit éreztem a film nézése alatt és után, ezért csak megpróbálom ezzel a videóval érzékeltetni, hogy nagyjából mire is számíthat az ember: https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M

Amúgy egy olyan filmről van szó, ami direkt gagyi, megpróbálva feléleszteni a 80-as évek B filmjeinek szellemiségét, mocskosul fárasztó, valahol belül mégis szórakoztató.
0