Keresés

Hajsza a győzelemért (BLU-RAY)

2014. október 6., hétfő 14:55
Köszi.

Akkor készítek egyet hozzá. ;)
SuperHeRo
0
2014. október 6., hétfő 14:28
Nincs.
0
2014. október 6., hétfő 12:50
Van ennél belső borító?
SuperHeRo
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:24
Februári megjelenése óta már háromszor tekintettem meg a kiadványt, de semmi rendellenességet nem tapasztaltam! A lejátszó pedig Sony BDP-S350.
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:05
nem tudom mi lehet, lehet a szabvány határait súrolja a kiadvány, így néhány lejátszó érzékeny rá.

mondjuk fura,hogy a film közepén jelent ez gondot, ahol semmi sincs, ott a lejátszó olvassa szépen sorba az m2ts file-t és hello. Még csak nem is extrém magas bitráta van az adott jelenetnél, mert viszonylag statikus jeleneteknél akadt nálam.
0
2014. augusztus 11., hétfő 14:38
Nekem nem tűnt fel semmi akadás. Megnéztem angolul és magyarul is. PS3-al.
0
2014. augusztus 11., hétfő 12:39
értem. én 2 sonyval próbáltam.

megpróbálom majd a másik zászlóval is, bár ez kicsit hihetetlen számomra, de persze nem mondom, hogy nincs igazad, csak fura, illetve elkeserítő valahol.
0
2014. augusztus 11., hétfő 11:52
Én Harman Kardonnal és Sony-val. Mindkettőnél produkálta. De amint írtam ha nem a magyar zászlóval indítottam akkor nem jelentkezett.
0
2014. augusztus 11., hétfő 11:34
Én most vettem meg a kiadványt, de két helyen nálam is akad. Ilyenkor mit lehet tenni? Ki lehet cseréltetni valahol? A lemezen semmi karc külsérelmi nyom nincs...

Milyen lejátszóval próbáltad?
0
2014. február 21., péntek 17:58
Nos csak belekukkantani volt időm, a kép és a hang is nagyon rendben van. Ennyi törölt jelenetet is rég láttam felsorolva, úgyhogy jó kis szórakozás lesz ismét megtekinteni ezt a nagyszerű filmet. A menü ugyan állóképes pl. az angol kiadással ellentétben, de ez már annyira részletkérdés... :) ráadásul az alatta szóló zene sokkal jobb.

Provideós gyártás lévén (ezt már a lemez magyarított szitázása is jelzi előre) az én lejátszómnál hozza a szokásosat, akadozik, menü vagy feljön vagy nem, film vagy elindul vagy nem. Biztos a lejátszóm hibája... viszont az érdekes, ha a provideós kiadásokat nem magyar nyelvvel, hanem a másik felkínált dél-afrikaival indítom akkor egyrészt se figyelmeztető szöveget nem kell néznem 10mp-ig, se a Provideo logóját, hanem egyből a menü indul. És ráadásul a lefagyásokat sem produkálja, most direkt kipróbáltam több filmnél. Vajon valamilyen hazai kódolásra lehet érzékeny a lejátszóm ami magyar nyelvű menüindítással jelentkezik?
0
2014. február 19., szerda 22:53
Így már értem, köszi.
0
2014. február 19., szerda 22:42
Ugyanazok az extrák vannak rajta amit az adatlap ír, csak a BD hátulja nem részletezi a Hajsza a győzelemért kulisszái mögött című werkfilmet.
Ez összesen 6 kisfilmből áll, a film igaz története című extra pedig háromból.
0
2014. február 19., szerda 22:29
Akinek már megvan meg tudná írni milyen extrák vannak rajta? Az adatlapon egy rakattal van, de a tényleges kiadás hátoldali borítóját láttam ma egy helyen és ott a kimaradt jeleneteken kívül össz-vissz kettő volt még felsorolva.
0
2014. február 19., szerda 21:32
Szerintem is marha jó lett az egész. Meglepett, hogy hamarabb jelent meg az előzetesen kirakott időpontnál, szóval van program a hétvégére :)
0
2014. február 19., szerda 7:46
Brutális a kiadvány képminősége!

Élénk telt színek, példás részletesség. Csak az extrákról hiányolom a magyar feliratot..

Ja és a DTS HD-MA hang is veszett jól szól!
0
2014. február 4., kedd 14:22
Ez a film megérdemli hogy beszerezzem megjelenéskor, pedig nem is szeretem az F1-et, ám a direktori munka és a képi világ teljesen levett a lábamról. A szinkron megléte tényleg plusz pont, de az eredeti hangsávot azért nehéz űberelni.

0
2014. február 3., hétfő 13:57
képet róla de gyorsan :)))
0
2014. február 3., hétfő 13:16
Na mire leírtam meg is jött. tralla, trallala :)
0
2014. február 3., hétfő 13:15
Igen sajnos nem jött be ide. pedig nagyon szép. Remélem a héten megérkezik az enyém. Viszont extrák tekintetében semmi különös, a második lemez a DVD filmváltozat. Van ugyanakkor az angoloknál egy duplalemezes lentikuláris borítós kiadás is, ahhoz van egy extra DVD. Kíváncsi leszek, azt is behúztam, majd vegyítem a kettőt :D
0
2014. február 3., hétfő 12:57
Nézegettem múltkor a steelbook-ját a filmnek hm semmi extra gondoltam.  Igen, csak most hogy láttam képeken. Ez vlmi igazán gyönyörűre sikerült fémdoboz lett :O
Matt piros dukkó dombornyomott cím fehérrel kihúzva stílusosan szép artwork.
Épp csak annyi hogy széthordták mint a cukrot. Amit meg láttam eladót a harcos csajon csak a vételár duplájáért vesztegetik...
Ilyen fémet ilyen kaliberű filmmel itthon is széthordtak volna mint a huzat.
0
2014. január 24., péntek 1:50
Sajnos nem lesz.
0
2014. január 22., szerda 20:52
Az extrákon lesz magyar felirat?
0
2014. január 22., szerda 18:05
Biztos úgy lesz ahogy mondod. Nyilvánvaló hogy nem fogja( mert nem fogja manapság már nincs ilyen) visszahozni a szinkron az eredeti hang feeling-jét. Ezzel nem vitatkozom
De ez a varázslatos hangsáv váltásban. Én elsőként angolul néztem felirat nélkül,  de jobb szerettem volna szinkronnal.
0
2014. január 22., szerda 17:54
Persze hogy nem. Nem azt mondtam, hogy ne legyen rajta szinkron. Csak vannak olyan filmek - mint ez is -, ahol a karakter idegen országban próbál boldogulni és sokkal autentikusabb, ha több nyelven beszélnek.

Vélhetően ez a szinkronban el fog tűnni (hacsak nem úgy lesz, hogy kizárólag az angol szöveg lesz szinkronizálva - amire kicsi az esély). Csupán ennyit akartam mondani. ;)
0
2014. január 22., szerda 17:14
Ne kezd már ezt Te is! Angol hangsávról le sem kell váltania annak aki nem akar. Hagyjuk már ezt a baromságot.
0