Keresés

A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó (DVD)

2014. április 24., csütörtök 10:59
Körültekintőbben kellene filmet választanom.
Eddig a Jackass-ből is csak azt a youtube-os videót ismertem ahol kilőnek csúzlival egy teli mobil wc-t.
Azt nem tudtam, hogy ez a film  kandi kamerás összeállítás, akkor bele sem kezdtem volna. A kandi kamerás álbaromságot már a nyolcvanas években a Parabolában sem bírtam.
A legnagyobb problémám mégis az, hogy a film végére tartogatott legnagyobb poén a Család kicsi kincsének egy az egyben nyúlása.
Nem kínos ez senkinek?!
11%
Fos!
0
2014. március 16., vasárnap 10:27
Köszönjük a megértő és nagyvonalú hozzáállásodat :)
0
2014. március 15., szombat 21:29
Ja neeem, azért ennyire nem leszek én hisztis vevő :P
Meg már meg is néztem minden extrát rajta, most már etikailag sem volna túl korrekt részemről, ha emiatt problémáznék.

Ez most így alakult, de a gesztust értékelem :) Nem mintha eddig valaha is csalódnom kellett volna ügyfélorientáltságotokban.
0
2014. március 15., szombat 10:44
Jaks, most már valóban szerepelnek, de csak azért, mert Mackey felhívta erre a hiányosságra a figyelmünket.
Mackey, sajnáljuk, hogy nem megfelelően informáltunk. Egyetlen pozitívum, hogy a BD-n még így is több az extra. Ha ennek ellenére megbántad a vásárlást, és cserélnéd a lemezt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az adminisztrációs felületen keresztül.
0
2014. március 15., szombat 9:51
Nálam szerepelnek itt az adatlapon is extrák:
A színfalak mögött - - MAGYAR FELIRATTAL
Alternatív jelenetek - Alternatív poénok - MAGYAR FELIRATTAL
0
2014. március 15., szombat 8:10
Vannak ezen a lemezen extrák? Mert itt nincs jelölve, ugyanakkor az aktuális VOX a film DVD változatát elemezte és ott bizony extrákról is szó esik.

Mert én az általában jó Jackass extrák miatt döntöttem végül a BD mellett, de így egy kicsit morcos vagyok
0