A Meg szerintem lényegében ugyanolyan lesz, mint az Asylum filmek, annyi különbséggel, hogy itt nem fukarkodnak a költségek terén, főleg ami a megvalósítást (CGI, hangzás stb.) illeti. Gázsira meg Stathamen kívül itt sem kellett sokat költeni... Szóval ez egy amolyan ZS-blockbuster:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. augusztus 2., csütörtök 0:29
1194
Bardem szereplésével kapcsolatban én is így voltam, mint te, a (vége)stáblistánál vettem észre a nevét... Statham: az lehet, hogy ezt a Meg című (újabb) cápás filmet "blockbusternek" szánják, de valószínű, hogy az is egy a-kategóriásnak eladott zs-film lesz csak. Mark Ruffalo sokoldalú, remek színész, bár nem tartozik a kedvenceim közé.
Ez a Collateral pedig Mann egyik legjobb mozija!
0
2018. augusztus 1., szerda 23:50
1493
Ma újra néztem ezt a filmet. Nagyon régen láttam már, sok mindenre nem is emlékeztem. Mindjárt az elején a legnagyobb meglepetés Jason Statham pár másodperces jelenete. Mindjárt gondoltam is, hogy innen hogy kinőtte magát, most már blockbuster-t adnak el a nevével(MEG). Nézem tovább a filmet, egy újabb ismerős arc, Javier Bardem, bár nem voltam benne biztos a stáblistáig. És ha már stáblista, Marc Ruffalo és Peter Berg. Csupa olyan név akiket anno még nem ismertem, illetve nem is voltak annyira ismertek szerintem, de az elmúlt 14 évben azért feljöttek. Ruffalo rengeteget változott, kb felismerhetetlen. Az igazat megvallva Jamie Foxx is szépen feljött. Egyedül Tom papa az aki már akkor is elég népszerű volt és ismert és azóta is az. Szerintem. A film egyébként rendben van, sajnálom hogy nincs belőle magyar bd.
0
2007. július 20., péntek 1:22
504
HY!
Az Auchanban 1990-ért osztogatják papírtokkal együtt!! Persze ha van még belőle :)
Andrew
0
2007. július 19., csütörtök 23:26
63
Üdv mindenkinek érdekelne hogy jár e még hozzá papírtok? A választ előre is köszönöm!
0
2007. február 5., hétfő 8:55
9368
Kedvenc részletem a filmből (SPOILER): Amikor mennek a taxis anyjához a kórházba... -Vegyünk neki virágot. -Felesleges, pénzkidobás. -9 hónapon keresztül hordott a méhében. Megvesszük.
Mégiscsak van valami emberi érzés a bérgyilkosban :) Nagyon jó kis film, szerintem megveszem valamikor :)
0
2007. február 4., vasárnap 20:50
630
Maga a film tényleg nagyon jó.
0
2005. március 27., vasárnap 21:12
1431
Tartalomismertető: "...Tom Cruise végre ismét különleges szerepben látható: bérgyilkost alakít!..."