Keresés

Minden odavan (BLU-RAY)

2016. április 24., vasárnap 9:59
Áhh, tényleg ez már Bontonfilm. Elég érdekesen mutat mindenesetre.
0
2016. április 24., vasárnap 9:53
Nekem még SeIect-es változat van, azon rajta van a címe.
0
2016. április 24., vasárnap 9:02
Megvettem tegnap a kiadványt, csakis a bombasztikus hangsávja miatt, de ennek a borítója gerincén direkt nincs feltüntetve a film címe? Mert "minden odavan"?
0
2015. május 19., kedd 19:18
Én igen! Aggódtam Redfordért, annyi mindent bevállalt a film érdekében. Egy feleannyi idős embernek is becsületére vált volna. Sajna az egészből nem kerekedett jó film, elmaradt a katarzis, pedig a főszereplő annyit melózik benne, mint tíz másik filmben együttvéve.
most posts by TM
0
2015. május 19., kedd 19:04
Nálam bekerült a 2014-es top 10-be. Igaz a legkevésbé sem tetszett kategóriába :D
0
2015. május 19., kedd 18:35
"...sajnálom a 2 órát."

Háááát, én sem rágtam le a körmömet... :)
0
2014. október 4., szombat 18:59
Olyan jó, hogy be lett írva ennyi szinkron színész neve, mert ez a film szinkron nélkül NÉZHETETLEN!

:)

sajnálom a 2 órát.
0
2014. május 17., szombat 13:26
Annyira jó film, amennyire csak film jó lehet!

Szerintem a magyar szinkron történetében Robert Redford tartja a rekordot a legkülönfélébb magyar hangok tekintetében. Cseke Péter, Selmeczi Roland, Tahi-Tóth László, Gáti Oszkár, Szakácsi Sándor, Szabó Sipos Barnabás, Szersén Gyula, Rátóti Zoltán, Rékasi Károly, Jakab Csaba, Csankó Zoltán, Hegedűs D. Géza, Kozák András, Koncz Gábor, Dörner György, Végvári Tamás, Forgács Gábor, ebben a filmben néhány szó erejéig Sörös Sándor, majd legutóbb az Amerika kapitány - A tél katonájá-ban Dunai Tamásé a tizenkilencedik hang, aki magyarul szólaltatja meg őt.
0
2014. május 17., szombat 13:25
Annyira jó film, amennyire csak film jó lehet!

Szerintem a magyar szinkron történetében Robert Redford tartja a rekordot a legkülönfélébb magyar hangok tekintetében. Cseke Péter, Selmeczi Roland, Tahi-Tóth László, Gáti Oszkár, Szakácsi Sándor, Szabó Sipos Barnabás, Szersén Gyula, Rátóti Zoltán, Rékasi Károly, Jakab Csaba, Csankó Zoltán, Hegedűs D. Géza, Kozák András, Koncz Gábor, Dörner György, Végvári Tamás, Forgács Gábor, ebben a filmben néhány szó erejéig Sörös Sándor, majd legutóbb az Amerika kapitány - A tál katonájá-ban Dunai Tamásé a tizenkilencedik hang, aki magyarul szólaltatja meg őt.
0
2014. május 14., szerda 9:34
Hajjaj, ezt is elkezdték tolni...
igaz, még csak egy nappal, de mindig így kezdődik (de ne legyen igazam)
0