Keresés

Pompeji 3D (BD3D) (BLU-RAY)

2022. január 28., péntek 11:48
Én is szívesen megvásárolnám, ha már valakinek nincs rá szüksége/unná, akár a külföldi, de magyar szinkront is tartalmazó változatot. Ha valaki eladná, szóljon :) Köszi!
0
2020. december 6., vasárnap 13:12
Köszi! :)
0
2020. december 5., szombat 21:18
Üsd be a google-ba, ki fogja dobni, bár elég borsos áron van. Nem nagyon beszerezhető már, meg valószínűtlen hogy újra kiadják.

Talán használtan rá lehet akadni.
0
2020. december 5., szombat 20:54
Lenne egy olyan kérdésem hogy belehet ezt szerezni még valahonnan?
0
2016. november 11., péntek 22:56
Értelmes emberek fórumán az értelmes ember próbál értelmet vinni a kevésbé értelmes szegmensekbe, mivel az lenne a logikus, hogy osztódjon az értelem. Ha viszont az értelmes ember megérti, hogy az említett területen fő szándék az értelmetlenség fenntartása, annak összes betegségjegyével, akkor az egyetlen értelmes megoldás máshová csoportosítani a szellemi tőkét.
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 20:51
Jól szóltál Takeshi1! TM  kicsit  túlpörgeti magát és néha úgy viselkedik mintha a kiadók fizetett kommentelője lenne.
0
2016. november 11., péntek 19:51
Kedves Tőled a segítő szándék, élni is fogok vele. Azonban nem értelek, mert mindig arról sírsz, hogy sokan állandóan sírunk valami miatt. Például ez nincs, az nem jelent meg nálunk, ez a kiadó nem jó velünk az a kiadó milyen jó. Sőt, ha minden jó, akkor is sír valaki.
Téged ez mindig zavar. Éppen valamelyik aktuális sírásra van reakciód. Mikor már nagyon unod eléggé nyersen "odaböksz". :)

Engem nem feltétlen zavar ez már végtére is értelmes emberek fórumán maximum a vitának van helye. Ezért nem értem, ha már egyszer nyersen reagálsz hozzászólásokra, amelyek zavarnak, ha hasonszőrű reakciót élsz meg már kikéred magadnak. Ráadásul úgy, hogy amihez késztetést érzel vitát nyitni, Jómagad sem értesz többet, mint akit ledegradálsz.

Most példának okáért zavar, hogy más kiadókkal foglalkozom. :) Nem értem egyrészt miért baj ez ezen a fórumon? Másrészt miért zavar Téged személy szerint?
  Én elhiszem, hogy ez a fórum téglagyári megálló nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül, elfogadjuk.

Csak annyit kérek, ha vitát nyitsz valamiről, vagy úgy érzed muszáj beleszólni, akkor némi szakértelmet el lehet várni. Másban nem akkor a témában. Ha szimplán az emberi megnyílvánulások zavarnak és azokra reagálsz kellően nyersen akkor arra is tudok javasolni terápiát.

Remélem nem zavartalak össze. :) Csak úgy érzem nem arra reagálsz már Te sem, amiről beszéltem. Még, ha zavarosnak is tűnt. :)
0
2016. november 11., péntek 9:18
Na, akkor az első kérdésre koncentrálva, van még ebből. Két perc alatt találtam magyart, hazai boltban. Persze ehhez az kell, hogy valaki valóban keresse - ahelyett, hogy más filmek kiadóival foglalkozzon.
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 6:56
Koncentrálj az első három kérdésre.
0
2016. november 10., csütörtök 14:12
Fuss neki még egyszer, kezdesz belezavarodni.
most posts by TM
0
2016. november 10., csütörtök 14:06
Vásárlási szándékból is. :) Nem tudok konkrét seed-adatokat, de ahogy TM írta, ahhoz nem kell kalóznak lenni, hogy tudja mindenki, minden film elérhető megjelenés előtt.
0
2016. november 10., csütörtök 13:58
Nem akarok, kötekedni, de ezt az adatod, hogy a Sony bagóért adta el mindenkinek honnan vetted? Mert akkor tudsz.

Ugyanis akkor kérdezném a lényeget, mennyi volt az a bagó és mennyi a példányszám? Ha nem tudod, akkor kitől kérdezzem?

Ameddig a Disney a mínusz 2700 milliárd ft-ból induló dédelgetett sorozatát wc papíron, meg SW tejen akarja visszakeresni, a filmgyűjtők helyett mondjuk idehaza, s világszerte. Meg a busmanoknál is.

Addig hagy éljek picit a boldog tudattal, hogy megfelelő körítésben más filmeknél - úgy, hogy mozisbukta volt - tisztára nyalt polcok maradnak a BD-k után.

Mert addig, ameddig valakiknek megéri kiadni így is, addig nehéz elhinni bármi más hazugságot és körítést egyéb más cégektől. Illetve nem konkrét adatokkal rendelkező feltevéses hozzászólásoktól sem lesz előrébb bennem semmi, csak amit gondolok.
0
2016. november 10., csütörtök 12:36
Nem csak neked:
A filmmegjelenések lemezverziói nem a boltba kerüléskor jelennek meg a torrentoldalakon, hanem előtte 2-3 héttel, ami már magában beszédes adat és behatárolja az elkövetők körét, mégsem foglalkozik vele senki. Ez az egyik reagálnivaló. A másik pedig az, hogy a moziban is bukó Pompeii-t a Sony még a busmanoknak is eladta bagóért, hátha az ott elfogyó egy darab BD ára is csökkenti a veszteséget. Ezt a címet párhuzamba állítani a Disney Az ébredő erőjével teljesen illogikus. A Disney üzletpolitikájának mozgatórugói pedig már vastagon kibeszélődtek az említett film topikjában.
Harmadrészt pedig annyi, hogy a technikában és a leleményességben jártasak már rég kitalálták, hogy hogyan lehet egy csak külföldön megjelentetett Disney-filmet itthon, otthon a szobában legális módon BD-ről nézni, tehát ebbéli frusztráció miatt sem kell rosszul vélt dolgokkal vagdalkozni.
most posts by TM
0
2016. november 10., csütörtök 12:18
A kérdésembe, így utólag, már én is kicsit belezavarodtam. :P
Az érdekelt volna, hogy ha van letöltési ismeretekből érdemjegyed (általad leírt seed-elésre tett megjegyzésből szűrtem le), akkor miért olyan nagy gond egy film Blu-ray kiadásának hiánya. Pláne, hogy a Disney esete sokban eltér ennek a kiadványnak az esetlegesen (szinte biztosan) alacsony példányszámának problémájától.
Ám mivel azóta tettél olyan megjegyzéseket, melyek alapján nem csak brahiból [ne adj Isten felesleges körök feltétlen újrajárásának (nem)szent szándékával] érdeklődsz ennek a kiadásnak a korai elpárolgásáról, hanem esetleges vásárlási célod meghiúsulásának szomorú apropóján, így a kérdésem esetleges értéke is 50%-al csökkent időközben. :)
0
2016. november 10., csütörtök 11:42
Ne vedd magadra. Én is erőltetek magamra még egy kis tudást.
0
2016. november 10., csütörtök 9:57
Ennek megint semmi köze az előzőekhez, még a kisstílű személyeskedés is fals.
most posts by TM
0
2016. november 10., csütörtök 7:26
Szerintem Döminek nem kell nagyon magyarázni, mert ő nincs hátrányban szerintem velünk "tudatlanokkal" szemben, mint például Te.
Ugyanis tudom milyen érzés, amikor egy 3D-s Disney filmet berakok itthon, így tudom milyen az is, amikor valamit ami tetszett moziba nem tudom otthon betenni, mert nem adták ki. Úgyhogy nagyjából van egy érzés ami miatt, ezt a sokat emlegetett kedves céget nincs kedvem szeretni.
Téged kielégít, hogy a moziba még egyelőre vetítik a filmjeket, az otthoni 3D-re nincs igényed, de ettől még nem mondom, hogy igénytelen vagy, mert legalább moziba elmégy 3x egy filmre, ha tetszik. Még lehet, hogy be is gyűjtöd otthonra, ha tetszik. Aztán, hogy ne nézd meg sosem, vagy a 35 éves jubileumi mozivetítésen talán újból. Én például szeretem megnézni otthon is többször. Blu-ray lemezről. Igen. és jó érzés volt nézni Disney filmeket otthon igen, így.

0
2016. november 10., csütörtök 0:43
Semmi, csak egy újabb tudatlan, sánta következtetés.
most posts by TM
0
2016. november 9., szerda 18:40
Nem is nagyon értem a kérdést. :) Inkább e film példányszáma érdekelne amit elkapkodtak.
0
2016. november 9., szerda 17:44
Nincs birtokában, csak tippelt. :)
most posts by TM
0
2016. november 9., szerda 10:22
Amúgy "szídelési" adat(ok) birtokában miért oly fájdalmas a Disney Blu-ray kiadások hiánya?
0
2016. november 8., kedd 22:02
Kiadás előtt 3 héttel...
most posts by TM
0
2016. november 8., kedd 20:41
lehet h ez nem is volt kis darabszámban, lehet h az 1-2000 példányt rendkívüli gyorsasággal adták el :)
0
2016. november 8., kedd 20:37
Hogy a Disney nem akar kis darabszámban, hazánkban kiadni.
0
2016. november 8., kedd 19:29
Es ennek mi koze a Disney-hez?
0