Kedves Tőled a segítő szándék, élni is fogok vele. Azonban nem értelek, mert mindig arról sírsz, hogy sokan állandóan sírunk valami miatt. Például ez nincs, az nem jelent meg nálunk, ez a kiadó nem jó velünk az a kiadó milyen jó. Sőt, ha minden jó, akkor is sír valaki.
Téged ez mindig zavar. Éppen valamelyik aktuális sírásra van reakciód. Mikor már nagyon unod eléggé nyersen "odaböksz". :)
Engem nem feltétlen zavar ez már végtére is értelmes emberek fórumán maximum a vitának van helye. Ezért nem értem, ha már egyszer nyersen reagálsz hozzászólásokra, amelyek zavarnak, ha hasonszőrű reakciót élsz meg már kikéred magadnak. Ráadásul úgy, hogy amihez késztetést érzel vitát nyitni, Jómagad sem értesz többet, mint akit ledegradálsz.
Most példának okáért zavar, hogy más kiadókkal foglalkozom. :) Nem értem egyrészt miért baj ez ezen a fórumon? Másrészt miért zavar Téged személy szerint?
Én elhiszem, hogy ez a fórum téglagyári megálló nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül, elfogadjuk.
Csak annyit kérek, ha vitát nyitsz valamiről, vagy úgy érzed muszáj beleszólni, akkor némi szakértelmet el lehet várni. Másban nem akkor a témában. Ha szimplán az emberi megnyílvánulások zavarnak és azokra reagálsz kellően nyersen akkor arra is tudok javasolni terápiát.
Remélem nem zavartalak össze. :) Csak úgy érzem nem arra reagálsz már Te sem, amiről beszéltem. Még, ha zavarosnak is tűnt. :)