Keresés

Pompeji 3D (BD3D) (BLU-RAY)

2016. november 8., kedd 19:01
Egy kérdés (Disney megfigyelők figyelem) ebből miért nincs már? Lefogadom pedig kiadás napjától szídelhető volt. Ja, hogy  ennyi példányszámban is megérte kiadni.
0
2014. október 18., szombat 18:06
Még szerencse :D Amúgy én is :)
0
2014. október 18., szombat 17:40
Maxi egyetértek. :)

http://filmforum.hungarianforum.com/t11p774-r2-d2-irasai
0
2014. október 18., szombat 17:38
Ma érkezett meg a kiadvány.
A kép és hang csodálatos a film pedig többször nézős darab.

Érdekes,hogy alapból egy felszínes buta látványmozi de mégis iszonyúan működőképes.Egy ilyen filmet is ezerféle módon el lehetne cseszni.Lehetne egy vontatott unalmas maszlag valami kis látvánnyal a végén.
Ehelyett egy,a kliséket jól felhasználó,remek tempójú,élvezetes popcornmozit kapunk amit bármikor újra elő lehet venni.

Ez Paul W.S. Andersonnak köszönhető aki nem egy ilyen filmet tett le az asztalra.Ő és Stephen Sommers ilyen kaliberű rendező de talán még ide sorolható Roland Emmerich is ha már pont katasztrófafilmről van szó.

Nem váltják meg a világot a filmjeik de számomra mindig biztosítanak egy minőségi szinvonalat amit elvárok tőlük.

0
2014. október 2., csütörtök 0:33
Tapasztalatot szereztél vele.
0
2014. október 2., csütörtök 0:24
Azt a kurva eget! Na azért ezt a 3 hónapot én is ki bírtam volna várni a filmmel ha így tudom, hogy így leakciózzák...
0
2014. október 1., szerda 23:28
Ezt a filmet nem tudják elég olcsón adni.
0
2014. október 1., szerda 22:42
Na, csak morognia kell az embernek az árképzés miatt, és rögtön éri valami pozitív meglepetés. :)
0
2014. július 4., péntek 20:45
Köszönöm szépen, ezek jó hírek :)
Az extráktól pedig nem érzem magam csehül ;) majd valahogy elboldogulok az angol hanggal.
0
2014. július 4., péntek 20:32
Ma hozta a futár. Este ez lesz műsoron, csak 2D-ben mert a projektorhoz két 3D szemüveg van. Igen, egy lemezen van a film mindkét dimenziós változatban.
Délután már belenéztem, szép mozgó menüs, a kép 2D-ben és 3D-ben is hibátlan. Szépek a színek.
A magyar hang nem "szimpla" Dolby hanem DTS HD Master Audio. Majd szét robbant tőle a ház, szuperül szól.

Az extrák rövidek, tömörek, érdekesek. Viszont csak cseh felirat van hozzá, még angol sem. Ez csalódás.
0
2014. július 4., péntek 13:37
Ha valakinek már megvan írhatna róla. Egy lemezen van mindkettő, a3D és a 2D változat? Ha igen ez mennyiben változtathat bármilyen szempontból is a minőségen. Annak okán kérdezem csak, hogy sok országban kettő lemezesként jelent meg.
0
2014. május 22., csütörtök 9:59
Ha ez a forrásanyag, akkor a technikai oldallal nem lesz gond:

http://bluray.highdefdigest.com/11865/pompeii3d.html
0
2014. május 19., hétfő 18:11
Én pontosan ugyanezt gondolom!
0
2014. május 19., hétfő 16:43
"összeségében"
0
2014. május 19., hétfő 16:42
A sok negatív kritika miatt lehet az,hogy ennyire meglepett ez a film.Nagyon tetszett az összes hibája ellenére is.
A vulkán kitörése előtt is végig fenntartotta az érdeklődésemet.A színészi játék gyenge volt,viszont a főgonosz karakterének volt súlya azért.
A CGI lóláb eléggé kilógott egy-két helyen de összességében remek látványt nyújtott a film.
Ez egy többször is nézhető popcorn mozi amit nem kell komolyan venni és akkor nagy valószínűséggel másnál is betalál.
0
2014. május 19., hétfő 14:16
Láttam már azóta 2D-ben is. Persze hibátlan film nincs, ezért is írtam hogy "szinte mindvégig hibátlanok".
Mondjuk Harington vágtatása a CGI ízű lovon még így sem volt olyan ciki mint a Best Visual Effects jelölt Hobbit második részében Legolasé.
0
2014. május 19., hétfő 2:03
"az effektek szinte mindvégig hibátlanok. A 3D-je kiváló, moziban hihetetlenül jó volt."

Ebből feltételezem, hogy a 2D-t nem láttad.

Én nem láttam a 3D verziót, de a 2D esetén nem egy helyen van benne csúnya VFX munka (vagy a konvertálás miatt?), a látvány ebben a formátumban egy 10/7 véleményem szerint.
0
2014. május 18., vasárnap 22:41
szokás szerint megint(f)elárazta a kedves PV ennek a filmnek az árát
0
2014. május 17., szombat 15:37
Bevallom a filmmel kapcsolatban engem is elriasztott Paul Anderson jelenléte, nem sok filmjére tudtam még azt mondani hogy jó. Azonban ahogy elkezdtek szivárogni az előzetesek megfordult bennem valami, a második előzetes már teljesen meg is győzött. Később olvastam a cikkeket a filmről, megtudtam hogy Anderson és csapata mennyire beleásta magát a történetbe, illetve amennyire csak lehet hitelesen akarják bemutatni a történteket. Hogy ez mennyire sikerült, azt döntse el mindenki. Engem például pont nem zavar, hogy állítólag nem voltak a Vezúvból aláhulló, mindent szétzúzó izzó szikladarabok, vagy a cunami.

Mindvégig tudtam, hogy ez elsősorban egy látványfilmnek készül. Annak tökéletesen meg is felel. Anderson egyetlen filmjében még nem volt ennyire helyén a látványvilág, az effektek szinte mindvégig hibátlanok. A 3D-je kiváló, moziban hihetetlenül jó volt. Pompeii városa nagyszerűen mutat madártávlatból, ezt sokszor előszeretettel alkalmazzák is.
Mindig külön figyelek a filmek hangmérnöki munkájára, ennél a filmnél ez is rendben van. A Vezúv elementáris hangrobajjal tör ki, a szökőár jelenet, a film végi végső nagy kitörés hangja, mind-mind tökéletes hangorgia. DTS-HD-ben biztosan vakolatszaggató lesz.
És a filmzene, néhány dallamát hallottuk már más film alatt, de amit Clinton Shorter megkomponált, az az elmúlt évek egyik legjobbja.

Sokan felrótták a filmnek, hogy mennyire siet az eseményekkel. Szerintem pont ennyire lenne baj az is ha elhúzná az időt a végső tűzijáték előtt.
A színészek játékára felesleges a szót is pazarolni, itt Oscar esélyes alakítást nem kell keresni, viszont nem is kereskedelmi csatornás a színvonal.
Kit Harington és Emily Browning között tényleg nem sok a kémia, a film végi végső jelenetet a csókkal én inkább ölelésre cseréltem volna. Azzal talán kevésbé lett volna giccses sokak számára.

Összességében véve értem a fanyalgókat, meg nem is. Ezt a filmet sokkal, de sokkal rosszabbnak próbálták meg beállítani mint amilyen. Nekem a Gladiátor nem tetszik ennyire, az is egy hatásvadász film, méltatlan Oscar esővel.
A 100 milliós befektetés, lassan meg is térül, nagy nyereséget sajnos nem kell elkönyvelni majd végül.
De én ki merem jelenteni, hogy ez volt az első film idén amit már a moziban eldöntöttem, hogy amint megjelenik 3D-ben haza kell vigyem! Szerencsére meg is jelenik, a viszonylagos bukás ellenére is. Köszönjük ProVideo!

Film: 10/8
Kép: 10/10
Hang: 10/10
Az extrák pedig jónak tűnnek.
0