Keresés

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk (2 DVD)

2020. április 9., csütörtök 20:31
Bad Boys I-II DVD kiadása újra akcióban. ;) Eddig több gyüjteményes DVD kiadás megjelent, de érkezőben mind a 3 filmet tartalmazó Gyüjteményes Diszdobozos DVD. Nekem a Bad Boys egy jó akciófilmnek elment és a folytatásban szerintem egy nagyon akciódús filmet sikerült késziteni. Bad Boys - Mindörökké Rosszfiúk szerintem ezt a szinvonalat már nem érte el... Pedig sok-sok évet vártunk a folytatásra.
0
2017. szeptember 29., péntek 19:43
Rosszfiúk újra: akciódúsabban és bunkóbban

Szerintem ez a -nyolc évvel a remek első részt követően készült- második Bad boys-mozi már nem kellett volna. Hosszabb a kelleténél, az akciót és a fekete humort pedig -érzésem szerint- túlzásba vitték benne; az első részben még szimpatikus és laza a Martin Lawrence és Will Smith által alakított zsarupáros, de a Már megint a rosszfiúk egypár jelenetében viszont néha kifejezetten tahó módon viselkednek, ölik az ellent... Mindent összevetve: ez megint csupán egy "van, de minek?"-tipusú folytatás számomra!

U.i.: Az jutott eszembe, hogy ez a mozi (és főleg annak első, 1995-ös epizódja, a Mire jók a rosszfiúk?) sokkal inkább nevezhetne a Miami Vice címre (mivel a Bad boys főbb helyszíne is Miami... bár itt mindkét nyomozó néger), mint Michael Mann 2006-os film-szemete!
0
2005. november 4., péntek 4:20
Örülök, hogy kedvet kaptál. Jó szórakozást :]
0
2005. november 3., csütörtök 11:34
gamma!

A kritikád komolyan meghozta a kedvem, hogy pár sör társaságában újranézzem a filmet! :-)

Talán sort is kerítek rá a hétvégén.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. április 11., hétfő 21:07
de, "brukhejmer" a producer.
0
2005. április 11., hétfő 21:03
Nem Bay munkája?
0
2005. április 11., hétfő 20:37
Az effektek is nagyon jók. A poénok viccesek, az autópályás jelenet isteni. :)
0
2005. április 11., hétfő 20:22
A film szuperre sikeredett látszik Jerry Brucheimer munkája.A szavak kurvajók ,a szinészek is szuperek.
0