24. Én is így értelmezem, ahogy írod.
Letöltöd (igen, közben visszaosztod), de nem adod tovább, nem kész érte pénzt - otthoni felhasználás, jövedelemszerzés nélkül.
Az más tészta, ha letöltőd a BD50-t, kiírod lemezre s 800,- forintért árulod (pl. olx.hu-n van egy pár ilyen, folyamatosan jelentettem is egy ideig a staffnak, semmit nem reagáltak..), mert ez már jövedelemszerzés s büntetendő a hatályos törvény értelmében.
Apropó, DIGI..
Jó pár évig voltam az ügyfelük (igaz csak TV, telefonra)..
A második legolcsóbb a piacon, hát olyan is. Volt időszak amikor naponta cserélgették a csatornakiosztást.
Az "i"-re akkor került fel a pont nálam, amikor a Discovery csomagot is (ID-t naponta nézzük) kivették. A sok bidámbidámmal ellentétben nem FB-n ontottam az értelmes hozzászólásokat és írogattam alá a petíciókat (amiknek amúgy semmi eredménye nem volt), hanem szépen bebandukoltam 3 db digi boxal a legközelebbi irodájukba s felmondtam a szerződést, aztán átsétáltam a T-home-hoz s megkötöttem a szerződést velük.
Azóta boldog felhasználója vagyok a T-home IPTV-nek, igaz, többet is fizetek, de nincs állandó jelleggel csatornakiosztás variálás, megbízható, HBO HD, OD pakk, stb..
Egyik kollégám használt DIGI netet (1 éve a lakossági leggyorsabbat) s mindig panaszkodott a vonalszakadásra..
Szóval csak óvatosan azért. :)