Keresés

Lucy - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2015. július 30., csütörtök 9:36
Köszi a kiadónak és az Xpressnek ezt a gesztust, örömmel élek vele!
0
2015. március 12., csütörtök 1:08
Szerintem ezzel mindenki tisztában van.
0
2015. március 11., szerda 20:17
megjelenni megjelent csak nem itthon
0
2015. március 11., szerda 15:11
No de melyik karácsonykor? Szerintem ez a film is szépen beáll abba a sorba, ahol már sajnos jó páran sorakoznak... a soha meg nem jelentek közé!
0
2015. február 24., kedd 19:06
Ez már soha nem fog megjelenni? lehet megveszem a v....án. 😕
0
2015. február 16., hétfő 9:58
A Tini Nindzsákra az Xpress azt mondta, a jelzett időben megjelenik.
Persze a kiadó dönt :)
0
2015. február 15., vasárnap 18:27
Kíváncsi vagyok erre a filmre, de nekem is ráér akár Karácsonykor is. Úgy vagyok vele, hogy legalább több pénzem marad.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 15., vasárnap 15:40
Félek, ha bedől a SeIect, ezek a jogok már nem kelnek el újra. Az összes hazai forgalmazóváltás szopással járt, az új gazda mindig szerényebben munkálkodott, mint az elődje és itt ugyebár már elég nehéz kevesebbnek lenni...
most posts by TM
0
2015. február 15., vasárnap 15:15
A Tini Nindzsáknál majd sokminden kiderül. Ha az sem jön, akkor nagyobb a gáz, mint elismerik.

De jó, hogy igazándiból nekem egyik sem hiányzik... :)
0
2015. február 15., vasárnap 15:07
Ez az, biztasd még egy kicsit őket, még ha csak látatlanban is;) Másrészt nem csak arról van szó, hogy késnek egy "kicsit", hanem arról, hogy talán soha az életben nem jelennek meg, ha ez az egész így folytatódik.

Nyilván másnak is van a SeIect által ki nem adott filmeken és ezen az egészen kívül mivel foglalkoznia, még ha nem is csak a saját pillanatnyi jólétével törődik.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. február 15., vasárnap 14:39
Azáltal, hogy nem adnak ki semmit, nekik sincs bevételük, tehát ez a helyzet nekik sem jó, így annyit feltételezhetünk, hogy dolgoznak a megoldáson. Ha lesz mit mondaniuk, biztos megteszik, a pillanatnyi részlet meg pont nem érdekel, attól egyik film sem kerül a gyűjteményembe. Szerencsére van más is ezeken kívül, ami érdekel, így tőlem jöhetnek az elmaradásaik ősszel is.
most posts by TM
0
2015. február 15., vasárnap 12:24
Na ja, engem is ezért érdekelne, hogy egyáltalán mik a terveik, mire számíthatunk a közeljövőben. Mert mi lesz akkor, ha továbbra is kedvezőtlenek maradnak a körülmények? Egész évben csak ülnek majd a forgalmazási jogokon, miközben a kiadásra váró filmek száma csak szaporodik, ők meg arra várnak, hogy majd megsegíti őket a jóisten?

Akkor már inkább jelentsenek csődöt és mihamarabb adják át a jogokat másoknak, vagy olvadjanak össze más kiadóval, vagy mittudomén... De ez a kilátástalan szerencsétlenkedés egyáltalán nem biztos, hogy nyerő dolog.
0
2015. február 15., vasárnap 12:18
Na jó, persze, de azért nem kell ennyire túlragozni, most nem ezen van a hangsúly:) Ha teszem azt csakis teljességgel környezetkímélő, fizikai adathordozó nélküli digitális terjesztésről beszélnénk, akkor is fennállhatna ugyanaz a szituáció, hogy a beígért terméket/szolgáltatást nem teszik elérhetővé, és semmiféle tájékoztatással sem szolgálnak a vásárlók felé. És ezt ugyanúgy megtehetnék bármely más árucikkel, nem csak egy "kényelmi termék"-kel.

Amúgy meg ha nem az volna az általános(an elfogadott), hogy sok ilyen cég lényegében önmagáért működik, miközben az ügyfelek legfeljebb másod- vagy harmadlagosak, akkor aligha lenne megvalósítható, hogy a saját hülyeségük leplezése érdekében nem mondanak semmit sem...
0
2015. február 15., vasárnap 11:58
Azert szerintem a DvdExtra es az is Xpress is valamit mondhatnanak a vasarloiknak/olvasoiknak mert ennyit megerdemlunk ugy gondolom.
De hogy mindenki csak kussol az azert nevetseges.
Csak tudnam akkor mi a szarnak vannak a Seljtnel az Universal es a Paramount jogok ha semmit nem adnak ki? A legszornyubb az hogy ezt mi gyujtok szivjuk meg a legjobban.
0
2015. február 15., vasárnap 11:51
Megmondom én, mi a helyzet ezen a piacon jó ideje. A kerek perec az, ami ott van a polcon. Még csak nem is az üzletén, hanem a Tiéden. Annál pedig, aki ilyen körülmények közt is jogtiszta tartalmak árusítására adja a fejét, csak egy hülyébb van: aki meg is veszi.
0
2015. február 15., vasárnap 11:46
A saját érdekeiket jelenleg éppen a bizonytalansággal védik, mert még mindig jobb nekik, hogy kétségek közt tartják az ügyfeleket, hogy ők tényleg annyira inkompetens, kockázatkerülő, bizonytalan hülyék-e, mint amilyennek látszanak, mint ha ez kerek perec kiderülne egy esetleges nyilatkozatukból.

Ha meg az elszámolást meg a társadalmi felelősséget néznénk, akkor a holnapi nappal be kéne szüntetniük az egész DVD-gyártást, ami úgy okoz több vonalon is környezetszennyezést, hogy mindössze egy kényelmi termékről van szó, ami a birtoklási vágyra, a türelmetlenségre és az azonnali hozzáférhetőségre épít. De kinek is beszélek, hiszen erről (is) szólt a könyved ;) ...
0
2015. február 15., vasárnap 11:29
Na ja, az effajta bizonytalanságot én is a saját bőrömön tapasztalom az EUR-HUF árfolyam követése kapcsán - ki gondolta volna például, hogy a svájci jegybank meglépi azt, amit néhány hete meglépett?

Itt inkább arról van szó, hogy így vagy úgy, de valamit nyilatkoznia kellene a kiadónak arról, hogy a részükről mire számíthatunk. A legjobb persze az lenne, ha kerek perec megmondanák, hogy mi a helyzet, és hogy annak fényében milyen terveik, elképzeléseik vannak (már ha vannak egyáltalán). De mit lehet tenni akkor, ha ez szerintük csak és kizárólag a saját belső ügyük? Hiszen a közfelfogás sajnos ma még mindig az, hogy a cégek nem tartoznak elszámolással az adott közösség, társadalom felé, amiben működnek, és a saját hasznuk, illetve érdekeik védelmében kvázi bármit megtehetnek...
0
2015. február 15., vasárnap 11:21
Nemigen, de gondoltam, csak odahív valakit segíteni, ha ő nem tudja értelmezni a szöveget - már ha van ott bárki is, aki tudja:)
0
2015. február 15., vasárnap 11:13
Megmondom én a valószínűséget: 50-50%. Vagy megjelenik, vagy nem. Akár megjelenik, akár nem, teljesen mindegy, hogy hány százalékban gondolták azt előre. Ha kiírják, hogy "90%, hogy egy hónap múlva kiadjuk", akkor is mondhatják utána, hogy "Bocs, a 10% jött be", nem?

A képleteiket meg kb. a hajukra is kenhetik. Éppen úgy nem tudnak a dollárról sem semmit mondani, mint ahogy arról sem, hogy melyik reggel ébrednek úgy az OPEC-sejkek, hogy egy kicsit elzárják a csapjaikat, amitől az olajár azonnal ki fogja ütni a plafont.
0
2015. február 15., vasárnap 11:12
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2015. február 15., vasárnap 10:35
Tény, hogy nagyon úgy tűnik, a SeIectnél (is) tesznek azok fejére, akikből élnek. A problémát meg is írtam nekik - azért valamivel diplomatikusabb stílusban:) - az alábbi levelemben, de persze egy hét után sem jött válasz.

Tisztelt SeIect Video!

Elsősorban a Sráckor c. Blu-ray várható (?) megjelenésével kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, de mint tapasztaltam, egyéb, szintén januárra (Tini nindzsa teknőcök) vagy korábbra (pl. Lucy) ígért kiadványok sem jelentek meg időben.

A késlekedés okával kapcsolatban az a hír terjed a gyűjtők körében, hogy az USA dollár tartósan kedvezőtlen árfolyama áll a megjelenések halogatása mögött. Ezt Önök nyilván abban az esetben sem kívánják megerősíteni, amennyiben igaz, mondván a cég belső működésével összefüggő, nem publikus információról van szó, amit részben meg is értek. Ugyanakkor fogyasztói szempontból felettébb aggályosnak tartom, hogy a korábban már konkrét dátummal beígért kiadványok megjelenésével kapcsolatban semmiféle támpontot sem nyújtanak, ehelyett a kiadások időpontjának folyamatos tologatása után immár egyszerűen csak "bizonytalan" státusszal látják el ezen termékek megjelenését.

Úgy vélem, a cég vásárlói, akik hajlandók az Önök által forgalmazott árukra költeni a pénzüket - sőt már alig várják, hogy így tehessenek -, megérdemelnek annyit, hogy valamiféle kézzelfogható információt kapjanak az elhalasztott megjelenések státuszával kapcsolatban, ezért az már nem tekinthető korrekt, elfogadható válasznak, hogy "jelenleg sajnos nem tudjuk, mikor jelenhet meg az XY kiadvány". A legvevőbarátabb megoldás szerintem egy nyilatkozat lenne, amiben röviden felvázolják a helyzetet, és hogy nagyjából mire lehet számítani. De még ha konkrétan nem is kívánják megosztani a nyilvánossággal a "belsős" információkat, annyira mindenképp meg kellene becsülniük az amúgy is csekély ügyfélkört a home videózás terén, hogy legalább az alábbi kérdésekben tájékoztatást adnak:

- Mekkora a valószínűsége, hogy a beígért kiadványok egy, két, három vagy akár hat hónapon belül megjelenhetnek?
- Fennáll-e a lehetőség, hogy a beígért kiadványok sohasem fognak megjelenni?
- Mit tehetnek a kiadó által forgalmazott filmek potenciális vásárlói, hogy előmozdítsák a beígért kiadványok megjelenését?
- Számíthatunk-e még bármilyen megjelenési tervezetre a jövőben a SeIect Video részéről, illetve azon filmek kiadására, melyek hazai forgalmazásának jogait Önök birtokolják?

Előre is köszönöm kedves segítségüket a fentiekkel kapcsolatban.

Üdvözlettel:
...

Ez a valószínűség dolog félig nyilván vicc a részemről, bár ha tényleg igaz a hír, hogy a dollár árfolyama a probléma, akkor nyugodtan megkérdezhetnek néhány szakértőt és elővehetik a már jól bevált matematikai képleteket, és így  produkálhatnának akár százalékos előrejelzést is, ha már a konkrét problémát nem hajlandók velünk megosztani. Az viszont biztos, hogy valamit csak illene kinyögni azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk...

Tisztában vagyok vele, hogy a home video forgalmazás egy baromi hálátlan feladat mostanság Magyarországon, de végül is ha nem megy, nem kötelező csinálni - viszont ha már csinálunk valamit, akkor legalább csináljuk tisztességesen, és ne nézzük levegőnek a saját ügyfeleinket.
0
2015. február 14., szombat 13:40
Hát azért valamilyen jelzést kaphatnánk, hogy mi újság ennek a filmnek a megjelenésével?
Kicsit gáz ez a történet egy aukciós oldalon gondolom külföldről már simán meglehetne, de én mint rendes honpolgár várom a hivatalos megjelenését nehogy rajtam múljon a magyar dvd, bd piac összeomlása. Ami már simán megtörtént főleg, ha a forgalmazó szarik mindenki fejére és lófaszt sem mond illetve ír, hogy mi történik. Bocsi a kirohanásért, de a még eredeti dvd-t, bd-t gyűjtő emberek is így járnak egy-egy kiadvánnyal, na ez ultrakurvaidegesítő.
0
2015. február 11., szerda 11:34
Ez az árfolyam téma erősen túl van lihegve, korábban sem álltunk olyan jól az USD-vel szemben, nem a svájci frankról van szó...
0
2015. február 9., hétfő 18:21
He? Ugye ez most megint valami vicc, mondd hogy az! Hisz annyira azert nem emelkedett a dollar. Az a kis valtozas max 100-150 HUF kulonbseget jelenthet.

A kiado mar rarakatta a szinkront, meg is jelent kulfoldon, ennek ellenere megsem hozzak be??? Ez teljesen logikus lepes.

Az, hogy nem tudnak belole eladni meg 100 darabot sem, az eleg szegyen, de errol is az elhibazott arazas tehet (ez most kivetel lett volna a tobbi tularazott termek mellett).

Ha ennyire az arfolyam a problema, akkor miert nem aruljak EUR-ban a termekeket, az iTunes-hoz hasonloan? Legalabb online (bar ehhez kartyas vasarlasi lehetoseg kellene, ami meg nincs az Xpress-nel sem). Meg is oldodna a problema.
0
2015. február 9., hétfő 17:29
Ezt már leírtuk: a dollár árfolyama nem teszi lehetővé a gazdaságos megjelenést. És ez komoly.

És én még meg is értem, a 100 darabot nem éri meg legyártani, több meg nem fogyna - ha meg a drágább árfolyamot beleépítenék, akkor lenne mondjuk 8000 Ft, abból meg 50 db fogyna.

Csak akkor ki kéne jelenteni, hogy végleg nem lesz belőle semmi.
0