Itt szerintem egyedül te stresszelsz és pánikolsz, mert az általad szeretett, intelligens, értelmes film, amit egyébként "teljesen nyilvánvaló, hogy Besson sem gondolta komolyan" nem tetszik embereknek, ráadásul rögtön ezzel a lendülettel, még ha burkoltan is, de le 0alacsonyIQ-zod ezeket az embereket. Nyugodj meg, vagy kapaszkodj meg, mert bizony látom a film mögöttes tartalmát, és nem csak azért, mert olyan nagyon szájbarágósan van közvetítve.
Buta blockbustereken szocializálódott, elcsökevényesedett agyamról pedig annyit, hogy ha valaki, na én pont olyan vagyok, aki inkább egy low-budget, szerzői mozit részesít előnyben bármilyen ötszörös, technikai-oscaros, idióta látványfilmnél. Szóval képzelj el egy olyan világot, ahol rajtad kívül is vannak és írogatnak olyanok itt az Xpress fórumon, akik értenek a filmekhez, értik is a filmeket és tágabb a repertoárjuk szájbarágós blockbusterek bámulásánál, aztán képzeld el, hogy ezeknek az embereknek nem tetszik a Lucy. Sikerült? gondolom igen, mert nem kell sok IQ a mondat értelmezéséhez.