Keresés

Lucy - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2014. december 30., kedd 9:40
Mások nevében és ízlésében nem tudok és nem kívánok véleményt formálni, nekem nagyon tetszett, ennyi. :)
most posts by TM
0
2014. december 30., kedd 9:36

egyszer biztos megnézem majd, kíváncsi vagyok a "felhajtásra" (pénzügyi siker és óriási vitaforrás :D), de van egy csomó film ami sokkal inkább érdekel, úgyhogy majd egyszer.

arra viszont kíváncsi lennék hogy hogyan lehet véleményformálás közben ekkora ellentmondásokba keveredni... ;)
0
2014. december 30., kedd 9:28
Döntsd el magad! :)
most posts by TM
0
2014. december 30., kedd 9:25

most akkor ez egy könnyedebb hangvételű film, amit nem kell komolyan venni, vagy ez egy intelligens film, aminek van némi mondanivalója?
0
2014. december 29., hétfő 19:24
Magam sem azzal írtam-gondoltam. :)
most posts by TM
0
2014. december 29., hétfő 19:24
Megteszed? Köszi! :D
0
2014. december 29., hétfő 19:21
Elnézésed kérem, ezt benéztem, de amúgy nem bántó szándékkal írtam-gondoltam.
0
2014. december 29., hétfő 19:13
:)
0
2014. december 29., hétfő 19:12
És most mit vársz? Ezért meg kéne téged tapsolni vagy mi? :D
0
2014. december 29., hétfő 19:07
Ezt Joe-nak írtam, de köszi! :)
most posts by TM
0
2014. december 29., hétfő 18:58
Téged sehova sem képzeltelek, sőt eddig eszembe nem jutottál, de mivel ilyen szépen kértél, ezután sem foglak képzelgetni :)
0
2014. december 29., hétfő 18:54
Eddig is azt néztem, amit akartam, még ha néha becsúsztak olyan hulladékok is, mint a Lucy :)
"Jó, hogy emlegeted a low-budget filmeket, amiknek a 90%-a gyakorlatilag hulladék... :D" Szerencsésnek érzem magam, hogy a maradék 10%-ot láttam, amik viszont kurvajók :)
0
2014. december 29., hétfő 18:16
"Szóval képzelj el egy olyan világot, ahol rajtad kívül is vannak és írogatnak olyanok itt az Xpress fórumon, akik értenek a filmekhez, értik is a filmeket és tágabb a repertoárjuk szájbarágós blockbusterek bámulásánál, aztán képzeld el, hogy ezeknek az embereknek nem tetszik a Lucy."

Lécci engem ne képzelj közéjük, meg semmilyen másik kasztba se. Bármelyik filmnél fenntartom a jogot, hogy akár pozitív, akár negatív véleménnyel legyek róla, függetlenül mások filmről vagy akár rólam alkotott véleményétől. :)
most posts by TM
0
2014. december 29., hétfő 18:09
Senkit nem érdekel, hogy te milyen vagy. Azt nézel, amit akarsz. Mindig is ezért szerettem ezt a fórumot, hiszen ilyen érzékenykedős bagázst máshol nem is lehetne találni :)
Jó, hogy emlegeted a low-budget filmeket, amiknek a 90%-a gyakorlatilag hulladék...  :D
0
2014. december 29., hétfő 17:32
Itt szerintem egyedül te stresszelsz és pánikolsz, mert az általad szeretett, intelligens, értelmes film, amit egyébként "teljesen nyilvánvaló, hogy Besson sem gondolta komolyan" nem tetszik embereknek, ráadásul rögtön ezzel a lendülettel, még ha burkoltan is, de le 0alacsonyIQ-zod ezeket az embereket. Nyugodj meg, vagy kapaszkodj meg, mert bizony látom a film mögöttes tartalmát, és nem csak azért, mert olyan nagyon szájbarágósan van közvetítve.
Buta blockbustereken szocializálódott, elcsökevényesedett agyamról pedig annyit, hogy ha valaki, na én pont olyan vagyok, aki inkább egy low-budget, szerzői mozit részesít előnyben bármilyen ötszörös, technikai-oscaros, idióta látványfilmnél. Szóval képzelj el egy olyan világot, ahol rajtad kívül is vannak és írogatnak olyanok itt az Xpress fórumon, akik értenek a filmekhez, értik is a filmeket és tágabb a repertoárjuk szájbarágós blockbusterek bámulásánál, aztán képzeld el, hogy ezeknek az embereknek nem tetszik a Lucy. Sikerült? gondolom igen, mert nem kell sok IQ a mondat értelmezéséhez.
0
2014. december 29., hétfő 16:50
Nem pendrive-vá (igen, így írják) alakul, de mindegy. Nem igazán figyeltél a film alatt, ahogy látom... pedig nem kell sok IQ a film értelmezéséhez. Ott követi el mindenki a hibát, hogy komolyan akarják venni ezt a sztorit, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy Besson sem gondolta komolyan, ezért a könnyedebb hangvétel. Erre ti meg itt rástresszeltek erre, mert nem értitek. Nem értitek és nem látjátok a mögöttes tartalmat, amikor egy intelligensebb filmmel találkoztok, amelynek van némi mondanivalója. Csak már annyira megszoktátok, hogy mindent a szátokba rágnak a buta blockbusterek... erre itt egy film, ami nem nézi hülyének a közönségét és akik nem értik, bepánikolnak és szarnak titulálják.
Na mindegy, nem lehet minden tökéletes. :)
0
2014. december 29., hétfő 16:30
Nemhogy hülyeség, de még egy ráfosást sem érdemel.

SPOILER

Scarlett 80 percig keménykedik, majd pendrjávvá alakul. Az év hülyesége.
0
2014. december 28., vasárnap 23:56
Nagyon tetszik, nagyon jónak tartom!!!!
most posts by TM
0
2014. december 28., vasárnap 15:21
Ez zsenialis???? :O
Kifejtened?!
0
2014. december 28., vasárnap 14:49
Luc Besson filmet nem kedveltem így Az ötödik elem óta. Zseniális!
most posts by TM
0
2014. december 28., vasárnap 14:45
Az alaptéma szerintem nagyon jó és akár órákat tudnék róla beszélgetni. De valószínűleg nem Luc Besson-nal, mert katasztrofálisan nyúlt hozzá.
0
2014. december 28., vasárnap 14:22
Mekkora hülyeség ez a film. Én nem tudom miért voltak ezért a filmért annyira oda.
0
2014. december 17., szerda 12:31
Jó volt az éves forgalom, megérdemli a bónuszt :)
most posts by TM
0
2014. december 17., szerda 12:27
Éppen ma jelent meg ki az Anomália című DVD. Igaz, hogy azt még novemberre ígérték, de ma jelent meg. Arra az egy DVD-re vártam már idén. Éppen most csomagolják a filmjeimet az Xpressnél. Tehát azért egy DVD-t csak kiad decemberben a S_elect. De BD-t azt egyet sem.
0
2014. december 17., szerda 11:32
Nem egyszerű Hawaii-ról intézkedni ha éppen nyaral az ember :)
0