Keresés

Star Trek 8. - Kapcsolatfelvétel (Extra változat - 2 DVD)

2007. szeptember 9., vasárnap 23:31
Alexandrában talán... meg nálam a 7. rész. :)))
0
2007. szeptember 9., vasárnap 23:12
Ezek a Star Trek filmek mennyire kaphatóak?
Boltban még sohasem találkoztam velük.
0
2007. szeptember 9., vasárnap 22:40
http://kepfeltoltes.hu/060413/466036086_l_www.kepfeltoltes.hu_.gif
0
2007. június 22., péntek 10:57
Ha olcsón kell Star Trek, nekem van egy fölösleges 7. részem (Nemzedékek), hibátlan, egyszer nézett állapotban, 2000.-ért elvihető (duplalemezes Extra változat, magyar felirattal).
mikeysoft@freemail.hu
0
2007. június 22., péntek 9:51
Ezt a részt lesheted, hogy mikor árazzák le! Eddig legalábbis még nem sikerült az InterComnak, valószínű azért, mert a széria egyik legjobbja, így úgy gondolják, vigyék teljes áron.
most posts by TM
0
2007. június 22., péntek 9:32
Nem várható mostanában Star Trek filmek akciója?
0
2005. november 11., péntek 17:05
Kösz!
0
2005. november 11., péntek 14:40
Kösz!
0
2005. november 11., péntek 14:29
A 9. magyar kiadáson van angol DTS; viszont a külföldi 8.-on nincs magyar felirat..
0
2005. november 11., péntek 13:05
Rajta kell lennie! A legtöbb Paramount ugyanolyan specifikációkkal jön ki Európában mindenhol, mint itthon. Ez az 1.-7. változatoknál így is volt. A 8.-9. csak abban különbözik hogy DTS helyett szinkron van rajt!
0
2005. november 11., péntek 8:53
Megvan valakinek az angol kiadás? Érdekelne, hogy van-e rajta magyar felirat, ui. egymásnak ellentmondó infókat találtam a kiadványról a neten. Előre is kösz!

http://www.virginmegastores.co.uk/invt/639959
0
2005. július 31., vasárnap 2:35
Mikor először láttam (ezt a részt láttam utolsónak a 10 közül) teljesen megdöbbentem: Soha egy Star Trek film sem volt még ilyen akciódús, kalandos, igazi action-adventure-fun, óriási beszólásokkal, effektekkel. Azért lepődtem meg, mert a korábbi filmek az akció helyett inkább a sci-fi mondanivlóra helyezték a hangsúlyt. De most nem. A kiemelkedően magas bevételi adatok pedig azt bizonyítják, hogy nem csak trekkereknek készült, és a mezei mozizók is élvezték a filmet. Nem ez a legjobb Star Trek film, de mindenképpen a leg szórakoztatóbb!
0
2005. július 30., szombat 20:40
Hello!

Ez azt jelenti, hogy nem csak a Star Trek filmek közül emelkedik ki, hanem egyáltalán, az egész sci-fi világ legkíválóbb alkotása.

"Büszkén kimagaslik a többi közül" - ezt a Time egyik kritikusa jelentette ki régebben. Nyílván ez is azt sugallja, hogy a  Star Trek filmek és/vagy a sci-fi filmek közül emelkedik ki.

Izgalmasabb, ugyanakkor sokkal közvetlenebb az eddigi részekhez képest. És messze menően a legnagyobb bevételt elért Star Trek film a Kapcsolatfelvétel. És a legkedveltebb is.
0
2005. július 30., szombat 2:18
Időközben sajnos ez beigazolódott (kár az angol DTS-ért).

Mikey-Soft
0
2005. július 30., szombat 0:59
Lord Picard, ez a mondatod tulajdonképpen mit jelent?

"Nem a legjobb Star Trek mozifilm, a legjobb Star Trek és sci-fi mozifilm a Kapcsoaltfelvétel."
0
2005. május 27., péntek 0:37
"Az ausztrál verziót kell megvenni, angol DTS hanggal és magyar felirattal..."

az ausztrál verzión nincs is magyar felirat.
0
2005. május 13., péntek 17:04
A Star Trek I. DVD extra lemezéig én sem. Kellemes meglepetés ért mikor megláttam a választható mágyar feliratot - így van írva a DVD menüjében.
0
2005. május 13., péntek 15:16
Optimus Prime: "Gerike!: Ez - megint - egy hülye kérdés már jó pár éve minden Paramount DVD-n van magyar felirat az extrákon."

Én sem tudtam!
0
2005. április 23., szombat 2:22
Na és persze van a másik megoldás, mikor először vesz valaki egy házimozi erősítőt(nekem speciel Yamaha van,ez egy kicsit valóban drágább kategória,de már 70-80 körül lehet tapogatni) két hangfallal(nekem ezek szintén a Yamaha legnagyobb hangfalai,ezek 6 hangszórós,+reflex).Aztán később vásároltam hozzá két  valójában frontnak való 2 utas Marantz hangfal párt,így már összesen 4 hangfal volt,az erősítőn már phantom üzemmódban lehetett élvezni a surroundot,aztán összespóroltam a centerre( Yamaha legnagyobb centere),majd pedig a subwooferre.Így készen lett a komplett,HI-FI  5.1 rendszer,amelynek az összeállítására igaz hogy sokáig spóroltam, de ennek már lassan több mint 3 éve,akkor került nekem ez kb 450 000-500 000 ft-ba, ez mamár kihozható közel 150 000-200-ból is( mert ugye közben erősen letörtek az árak,mint ahogy az elektrónikai termékek esetében ez lenni szokott.).Na ezért mondom azt, hogy érdemesebb egy kicsit spórolni,mert ez már tényleg nagyon jól szól,és nem szabad elfelejteni azt sem ,hogy mindig van aki többre vágyik, és esetlegesen kéz alatt eladja a megúnt , de jó készülékét, akkor azt közel fele áron beszerezhetjük.Szóval érdemes körülnézni.
0
2005. április 22., péntek 20:26
Köszönöm a segítségeteket.Akkor majd egy ilyen rendszert veszek.
0
2005. április 22., péntek 20:08
Ha normális házimozit akarsz, akkor a tv mellé vegyél dolgokat!
0
2005. április 22., péntek 16:58
Szerintem az utóbbi megoldás a nyerő...
0
2005. április 22., péntek 16:32
Igaz,hogy erre van más fórum de itt kezdtünk el erről beszélgetni.
Én számítógépen nézem a filmeket és szeretnék hozzá venni egy hangfal szettet,amivel kijön a térhangzás.Nem tudnátok segíteni,hogy van-e értelme ennek vagy inkább a tévéhez kéne vennem valami jobb rendszert?
0
2005. április 22., péntek 14:20
Az enyém 100 ezer feletti pontosabban 130, de már 2 éves ...ja és Samsung.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy jobb és most azzal is, hogy részekből is ki lehet hozni ennyiből akár jobbat is. Majd legközelebb.
0
2005. április 22., péntek 14:07
Nos én mindenképpen kizárnám a 100 ezer alatti egydobozos rendszereket, ha házimoziról beszélünk. DTS hang vonatkozásában főleg. Azért egydobozos rendszerekben is vannak nagyon jók, de az már kicsit magasabb árkategória. Annyiért meg össze lehet dobni darabokból is, ami kétségtelenül jobb.
0