Na és persze van a másik megoldás, mikor először vesz valaki egy házimozi erősítőt(nekem speciel Yamaha van,ez egy kicsit valóban drágább kategória,de már 70-80 körül lehet tapogatni) két hangfallal(nekem ezek szintén a Yamaha legnagyobb hangfalai,ezek 6 hangszórós,+reflex).Aztán később vásároltam hozzá két valójában frontnak való 2 utas Marantz hangfal párt,így már összesen 4 hangfal volt,az erősítőn már phantom üzemmódban lehetett élvezni a surroundot,aztán összespóroltam a centerre( Yamaha legnagyobb centere),majd pedig a subwooferre.Így készen lett a komplett,HI-FI 5.1 rendszer,amelynek az összeállítására igaz hogy sokáig spóroltam, de ennek már lassan több mint 3 éve,akkor került nekem ez kb 450 000-500 000 ft-ba, ez mamár kihozható közel 150 000-200-ból is( mert ugye közben erősen letörtek az árak,mint ahogy az elektrónikai termékek esetében ez lenni szokott.).Na ezért mondom azt, hogy érdemesebb egy kicsit spórolni,mert ez már tényleg nagyon jól szól,és nem szabad elfelejteni azt sem ,hogy mindig van aki többre vágyik, és esetlegesen kéz alatt eladja a megúnt , de jó készülékét, akkor azt közel fele áron beszerezhetjük.Szóval érdemes körülnézni.