Lehet, hogy Dömi sokszor "fikázza " a PV-t, de a kiadó beígérte BD-n. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje és én is nagyon vártam. Nagyon csalódtam, ismét. Látványfilmeket nem kapunk emg BD-n, klasszikusokat nem kapunk meg BD-n és sikersorozatokat nem kapunk meg BD-n. Sorolhatnám, de nagyon hosszú a lista. Elkezdtem írni és már vagy 180 filmnél tartunk és többségében sajnos a PV-hez tartozik, amikről lemaradtunk. Trónok harca, Tolvajok városa, Ariel a kis hableány....
Tudod az mindenesetre nagyon érdekes, hogy Romániában olyan filmek jelenhettek meg BD-n, amik valamiért itthon nem, mert a PV vagy úgy döntött vagy nálunk nem sikerült elérnie, h megjelenhessen.....
Ilyen pl a Mulan, Repcsik, Mielött meghaltam, Az elit alakulat, Angyalok városa, Napos oldal, Megtört város stb....
Nem PV-hez tartozik, de megjelent Romániában pl 3 nap a halálig, A jó a rossz és a csúf REMASTERED, Anchorman (első rész), A rettegés arénája, Magic Mike, A remény rabjai stb.....
Van ami csak román feliratosan jelent meg igaz, de azért vegyük már észre,hogy joggal vagyunk mérgesek a kiadóra és akár felvetődhet a kérdés is, hogy nem-e szándékosan hagynak le minket különböző megjelenésekről,(pl. úgy gondolják, hogy nem éri meg itthon kiadni az adott filmet) mert azért azt ne mondja senki se nekem, hogy a román gazdaság dübörög és ott olyan jól élnek az emberek, hogy mindenki BD-t vesz.
Furcsa a PV hozzáállása mindenesetre a vásárlókhoz és egy újabb remek BD filmről csúsztunk le. Köszönjük