Keresés

Szemtől szemben (BLU-RAY)

2018. augusztus 17., péntek 15:52
Rendeltem bátran, remélem kapok is.
0
2018. augusztus 17., péntek 8:20
Az én példányom is ilyen lett! Akit eddig ez tartott vissza bátran rendelhet.
0
2018. augusztus 10., péntek 1:17
Jelentem, megérkezett a Pro Video-tól a Szemtől szemben BD és szerencsére TrueHD az angol hang rajta. :)
0
2018. augusztus 1., szerda 8:59
Akkoriban még nem román cégnél volt a Warner, amikor cserélték a defektes lemezeket.

Nekem is megvan ez a kiadvány, de csak azért nem fogom lecserélni, mert suttyomban kapott egy veszteségmentes eredeti hangot. Ez nem az a film, ami annyira igényelné (leszámítva a nagy lövöldözést és a repülőtéri jeleneteket, amik összesen kb. 20 percet tesznek ki). Plusz erős a gyanúm, hogy az új TrueHD hang csak felhúzott DD5.1 mint annak idején az első kiadású Nincs bocsánat BD esetében volt.
0
2018. augusztus 1., szerda 7:40
Az elszabotált Szabotázs óta én már semmin sem csodálkozom. Hol van már, amikor cserélték a hibás lemezeket, mint a Jóbarátok, az Eredet vagy a Több mint testőr esetében? Itt igazából beléjük se tudsz kötni, mert a borító Dolby Digital hangot ígér, amit minimum meg is kapsz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. augusztus 1., szerda 0:56
Semmit nem reagálnak, lapítanak mint szar a fűben.
0
2018. augusztus 1., szerda 0:20
Ez tetszik. :)
0
2018. július 31., kedd 22:57
Hát akkor meg kell írni a PV-nek, hogy házi feladatként az összes példányt nézzék - és ha kell, csomagolják - át, hogy egyértelműen, a vásárlók megtévesztésére alkalmatlan módon legyenek feltüntetve a specifikációk, melyek adott esetben akár a vásárlás megvalósulásáról vagy meghiúsulásáról is dönthetnek...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. július 31., kedd 20:07
Ez egy rossz vicc. Meglestem én is a saját példányomat. Dolby Digital angol hang van rajta, és minden külső jegye egyezik a kiadványnak a képen láthatóval. Sem a borító, sem a lemez szitázása nem tér el, tehát a tényleges tartalom csak lejátszással ellenőrizhető.
0
2018. július 31., kedd 18:11
Semmi válasz?
0
2018. július 25., szerda 9:54
Elküldtem nekik. Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy erre mit fognak reagálni ha egyáltalán válaszra méltatnak.
0
2018. július 25., szerda 9:15
Érdemes nekik elküldeni a két fotót, aztán lehet kamillával pillázni :)
0
2018. július 25., szerda 1:58
Helyesen: ha hozzájuk fognak tartozni a jogok a jövőben is.
0
2018. július 25., szerda 1:57
Nevetséges kifogás hogy nem bonthatnak fel egy példányt mert utána már nem tudják eladni. Ez egyszerűen kicsinyes szarevésnek tűnik részükről, mintha ezen múlna a jövőjük. Sajnos a Disney BD-k terén sem lesz semmi pozitív változás ha hozzájuk fognak tartozni a jogok. Bárcsak átkerülne a Bontonfilmhez.
0
2018. július 25., szerda 1:44
Nevetséges, hogy azt sem tudják, mit adnak ki! Szarrágó egy banda! Ráadásul a FB oldalukon azt hazudták, hogy Magyarországon TILOS Disney blu-ray-eket forgalmazni, ezért nem jön pl. a Fekete párduc sem. Reagáltam is rá, hogy: Persz, tilos, akkor miért tudott az MM kiadni belőlük? Mert ők bevállalták a példányszámot,a  PV meg nem? Erre váaszoljanak! De erre persze már nem érkezett válasz... :)
0
2018. július 25., szerda 0:19
Igen. Ezt a választ kaptam:

"Tisztelt Pál Tamás!

Az alábbiakban küldjük a Szemtől szemben BD  címmel kapcsolatosan a kért információt.

Dolby Digital: angol (5.1)

Üdv.: Pro Video Kft."

Szerintem csak leolvasták a borítóról az információt mivel pénteken még ezt írták nekem a Facebook-on:

"Az biztos, hogy mindegyik BD-n ugyanolyan hang van, nincs olyan hogy az egyiken ilyen másikon olyan van. Felbontogatni nem tudjuk őket, hisz utána azt már nem tudjuk eladni. Továbbá a raktárunkból megy ki a rendelés, nekik nincs se joguk se lehetőségük ezt megnézni."

Tehát magyarul leszarják a vásárlót és beakarják nekem mesélni hogy tönkre mennek ha felbontanak egy példányt. Impotens társaság. És még csodálkozunk hogy nem kapunk Disney BD-ket.
0
2018. július 24., kedd 16:56
Szia! Kaptál valami választ?
0
2018. július 18., szerda 0:50
Nekem ezt reagálták a Facebook-on:

Kedves Tamás, köszönjük megkeresésedet, kérlek, hogy ilyen jellegű kérdésedet az info@provideofilm.hu-ra küldd, hogy továbbítani tudjuk az illetékes személynek és választ kaphass rá. Köszönettel, PVF
0
2018. július 18., szerda 0:42
24 órán belül, a facebook-on.
0
2018. július 18., szerda 0:23
Neked mennyi idő alatt válaszoltak?
0
2018. július 18., szerda 0:17
Múlt hét végén megrendeltem. Ha megjön, megmondom milyen hangság van rajta.
Én meg rákérdeztem, hogy tervezik-e kiadni a remastered kiadást, vagy bármilyen új formában, és nemleges volt a válasz. Legalábbis nincs tervben az újra kiadása.
0
2018. július 17., kedd 23:31
A Facebook-on és mail-ben is küldtem egy kérést a Pro Video felé hogy nézzék már meg egy példányuknál hogy milyen eredeti hang van a korongon. Azóta is basznak válaszolni.
0
2018. július 17., kedd 20:46
Megnézte azóta más is? Újra kapható tényleg True HD hanggal?
0
2018. július 17., kedd 19:00
Köszi szépen, pepemint!
0
2018. július 12., csütörtök 21:43
A borító gerincén a Z16 Y21083 azonosító látható, de szerintem a borító ugyanaz, mint a DD 5.1-es hangot tartalmazó lemezé.
0