Keresés

Szemtől szemben (BLU-RAY)

2014. november 6., csütörtök 21:16
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy miért vesznek le róla egy olyan hangsávot, ami minden más régiós kiadáson rajta van. Tényleg szeretném megérteni, valaki világosítson fel.
0
2014. november 6., csütörtök 14:49
A feliratos változat volt 2000-ben az egyik első DVD-m (A másik a 2 lemezes Gladiátor, a kettő együtt került 13.500,- forintba). Azóta lecseréltem a 2 lemezes, szinkronos verzióra, amit az extrák miatt talán még megtartok egy darabig.
0
2014. november 6., csütörtök 14:05
Jester, andrew1975: Örülök hogy vagyunk egy páran fanatikus rajongók a film iránt, tényleg megérdemli hogy a lehető legjobb minőségben nézzük ezek után. Az angol HD hang hiányával meg szerintem együtt tudunk élni, ha már nem került rá. Nekem holnap érkezik ha minden igaz (már miért ne lenne) :), utána én is megosztom a véleményem a kiadvánnyal kapcsolatban.
0
2014. november 6., csütörtök 13:54
Ugyanez, ma jött meg nekem is a lemez! Biztosan lesz erőlelépés képminőségben, legalábbis nagyon remélem. Este majd megírom, mik az első benyomásaim.
0
2014. november 6., csütörtök 12:44
Én is pont így vagyok vele, úgyhogy már meg is van. Nem, még nem néztem bele, nem tudom, milyen a kép.
0
2014. november 6., csütörtök 10:32
Én őszintén bevallom, mikor először kitették az oldalon hogy érkezik BD-n, majd ki ugrottam a bőrömből, ugyanis az egyik kedvenc filmemről van szó a 90-es évekből! Már akkor eldöntöttem hogy ha ezt a kiadványt papírtokban, monó szinkronnal adják ki, akkor is kelleni fog, mert nálam ez a KELL ÉS KÉSZ kategória! :) A kiadó lépése a HD hang lehagyásával tényleg értelmetlen annak tükrében (ahogy előttem írták), hogy lenne még hely a lemezen, főleg hogy extra tartalom sem került rá.
Tehát vannak negatív és pozitív dolgok is a megjelenéssel kapcsolatban, a negatív az imént említettek, a pozitív pedig hogy MEGJELENT NÁLUNK BLU-RAY-en!!! Bár a kiadó mostanában jelentetett meg azért egy pár igen jó katalógus címet (Amadeus, Nincs bocsánat, Interjú a Vámpírral, A Szív hídjai, Összeesküvés elmélet, JFK, A Szökevény, Szigorúan bizalmas stb...), de nem eleget, és ilyenkor örülök ha innen-onnan előbukkan egy-két gyöngyszem. Nálam berendelve! Azt hiszem hogy a HD hang és az extra tartalom hiánya most háttérba szorult a filmmel szemben, azzal mérlegelve hogy valószínű soha többé nem lesz belőle újabb kiadás itthon.
0
2014. november 6., csütörtök 8:13
A kép milyen?
Megéri cserélni a dvd-t?
0
2014. november 5., szerda 21:12
Na menjenek a fenébe akkor...
0
2014. november 5., szerda 20:06
akkor ezt is köszönjük a ProVideo-nak :(
0
2014. november 5., szerda 19:58
Az angol hang Dolby Digital 5.1, nincs rajta TrueHD hang mint a többi nyugati kiadáson. A lemez mindössze 32,1 GB, így bőven elfért volna az angol HD hang, szándékosan butították le.

A menü a szokásos új Warner minimalista kinézetű.

Extra egyáltalán nincs.
0
2014. november 4., kedd 20:39
Engem is érdekelne hogy most vajon tényleg van e rajta HD hang.
0
2014. november 4., kedd 19:15
Mivel megjelent, ezért kérdem,hogy akkor most a terméklapon jók a specifikációk?
Ezek a hangok,és no extra?
0
2014. október 19., vasárnap 9:40
Hát ha lesz rajta Hd hang akkor TrueHd lesz mert külföldi kiadásokon is az van.
0
2014. október 18., szombat 20:24
Szerintem is Dolby TrueHD lesz az angol hangsáv.

0
2014. október 18., szombat 17:09
Igen, pont akartam írni, hogy még a két belinkelt cseh adatlap sem egyezik.
De igazad van, tulajdonképp mindegy is.
0
2014. október 18., szombat 16:54

mivel az amcsi, angol, német stb változatok Dolby TrueHD-val jelentek meg, így egészen pontosan szerintem az lesz és nem DTS-HD, de a lényeg hogy lesz tömörítetlen hang!
0
2014. október 18., szombat 16:52

mivel egyszerű régiós kiadás, így szinte biztos hogy nem kap új transzfert.
0
2014. október 18., szombat 15:59
A magyar oldalakon igen, mert többnyire az Xpress-től nyúlják le az infokat...

Itt a cseh kiadás, nálunk is ez a változat fog megjelenni, úgyhogy szinte 100% hogy lesz rajta HD hang:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/nelitostny-souboj-blu-ray-p120449/

KÜLSŐ LINK
0
2014. október 18., szombat 14:36
Más oldalon is csak Dolby digital-nak van írva az angol hang.
0
2014. október 18., szombat 7:46
lesz rajta DTS-HD hang
0
2014. október 17., péntek 22:17
Az angol hang is csak sima Dolby digital lesz?Nem lesz HD hang a lemezen?
0
2014. október 17., péntek 21:44
Vajon az extrák feliratosak maradnak-e. Mert ha emlékeztem nem csal, ezért kértem el haveromtól egyszer a duplalemezes dvd-t, mert minden extra magyarított volt. Jó lenne, ha itt is ez történne. :D
0
2014. október 17., péntek 14:49
A transzferrel mi a helyzet?
0
2014. október 16., csütörtök 19:20
huh... köszi
ugye az Unforgiven-el is hasonló a helyzet?
0
2014. október 16., csütörtök 19:19
Lesz rajta. Magyar, angol, cseh, lengyel, orosz, thai hang.
0