Keresés

Kobra

2020. december 7., hétfő 17:14
Reklámokat is felveszi?
0
2020. december 7., hétfő 12:26
Köszi a tippet, már be is van állítva felvételre!
0
2020. december 7., hétfő 11:27
Az AMC 6.-án hajnalban is vetítette és akkor már vágatlanul ment. Most 9.-én 00:50-kor ismétlik még egyszer, feltételezem az időpont miatt, hogy most is vágatlan lesz.
0
2020. december 5., szombat 12:11
Ennek eléggé ellentmond az, hogy a tévében futó kópiák hangminősége nagyságrendekkel jobb, mint amik a neten vannak fent. Jelen film pont kiváló példa rá, ráadásul olyan mondat is elhangzott benne, ami a netes buherált verzióban nem. Biztos vagyok benne, hogy stúdiós forrásanyagokat használnak.

Már csak a Profi-hoz kéne előszednie az eredeti szinkront az AMC-nek, legutóbb is az újabbal ment, főleg hogy a B-weB belengette a BD-verzióját.
0
2020. december 5., szombat 6:36
Nehezen képzelem el, ahogy az AMC-nél a Robotzsaru rendezői változatához igazgatják az első vhs szinkront, mert akkora filmrajongök... gyári blu-rayen is új szinkron volt, náluk mégis a régivel ment, amit csak a neten lehet fellelni.
0
2020. december 4., péntek 23:38
"ők is az ncore-ról szerzik be a filmet"

Kizárt dolog.
0
2020. december 4., péntek 19:43
Akkor majd a PV biztos kihozza blu-rayen.
0
2020. december 4., péntek 18:24
Van neki, a Warner Bros.
0
2020. december 4., péntek 17:58
Ez tényleg a legegyszerűbb válasz. :)
most posts by TM
0
2020. december 4., péntek 15:28
A legegyszerűbb válasz az, hogy valószínűleg ők is az ncore-ról szerzik be a filmet, a jogtulajnak nem kell tudnia, hogy milyen minőségben, meg melyik szinkronnal adják. Főleg ha nincs is magyarországi forgalmazója a filmnek.
0
2020. december 4., péntek 13:53
Valóban vágottan adták tegnap, amikor a kést belehajítja a rosszfiúba az áruházban, utána rögtön jönnek a csajjal kifelé, vagy 20 másodpercet kinyestek a jelenetből.
0
2020. december 4., péntek 13:42
Talán jogi problémák miatt? Tudod, ez az a terület, ami mögé elbújhatnak a politikusok meg a nagyvállalatok, míg nekünk inkább csak bosszúságunk származik belőle.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. december 4., péntek 11:16
Ráadásul nem az egyetlen ilyen film. A közelmúltban több régi klasszikus ment az eredeti szinkronnal.

Ha jól emlékszem, még a Paramount csatornán is rendre feltűnnek ilyenek.

És arra gondoltam, hogy ha ezeknek a televízió csatornának megvan HD változatban (gondolom Blu-ray lemezt, vagy valami tömörítetlen digitális formátumot használnak), akkor miért nem lehet ezeket megjelentetni Magyarországon BD változatban, az eredeti, ismert szinkronnal?
0
2020. december 4., péntek 8:22
Ami nekem megvan vhs-en, azon rajta van a "Csendben is maradhatsz, ha akarsz." A házi dvd-n, blu-rayen már valóban hiányzik.
0
2020. december 3., csütörtök 23:56
Nekem annyira nem tűnt fel, bár eszméletlen rég láttam. Mondjuk volt benne pár furcsa ugrás...

De legalább a szinkronja teljes, mivel anno az Intervideo VHS-éről hiányzott a "Csendben is maradhattál volna!" mondat, az angol verziót importálták be.
0
2020. december 3., csütörtök 22:59
Jah, csak éppen szarrá vágott verzióban adja.
0
2020. december 3., csütörtök 22:17
Beszarok, az AMC az eredeti Bubik István-féle szinkronnal vetíti éppen. Ráadásul tökéletes minőségben hallható. A BD-ripeken eléggé ratyi a minősége sajna, valószínű az Intervideo VHS-éről koppintották. A mostanit kéne rávarázsolni valahogy...
0
2016. augusztus 27., szombat 0:11
Magyar vagy angol dvd borító ide-oda, rég kijöhetett volna már újra szinkronosan ez a film is (mindegy melyikkel, bár a második magyarítással jött volna valószínűleg)!! Jól van, tudom én, tudom: álmodik a nyomor... megint csak.

Érdekes: Ezen az új Mozi+ csatornán, múlt hét közepén, 17:00 órakor(!) volt szerencsém látni amúgy a Kobrát... méghozzá -tekintve, hogy a filmet mindegyik tv adó megvágta annak sugárzásakor- itt vágatlanul!
Itt még megjegyezném azért, hogy érdekes módon, pont a cenzoros Retekklub, akár mint pl. a Törvényre törve esetében, a Kobrát is vagdosás nélkül adta\adja néha, persze 18-as karikával, s 23:00 óra körül.
0
2016. augusztus 26., péntek 10:08
Igen megjelent magyar borítóval.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 16:27
Tisztelt mindenki, aki tudja, ez magyar borítóval jelent meg itthon? Köszönöm!
0
2015. december 26., szombat 0:50
Ma megnéztem az eredeti 1988-as Bubik István-féle szinkronnal (cserébe viszont sajnos a 4 másodperccel vágott verziót sikerült megszerezni). Mit mondjak, érdekes kísérlet volt Stallone-nak őt kiválasztani, de összességében nem volt rossz. Azért én maradok az eredeti hangnál, azzal láttam először...

A második szinkron viszont valóban a teljes filmhez készült, Gesztesi kimondja a "Jogodban áll hallgatni!"-mondatot.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 18:34
Moziban valószínűleg vágatlanul ment a film, de gyanítom, hogy az eredeti szinkron hangsávját az Intervideo VHS-éről koppintották, amiből hiányzott ez a pár másodperc (azokat a régi kazettákat az angol piacról szerezték annak idején). A brit DVD sajnos valóban vágott ugyanígy.

Annyira nem hiányzik nekem, hogy törd magad miatta, de azért köszi a felajánlást!
0
2014. augusztus 14., csütörtök 18:19
"A szinkronok viszont nem teljesek, Stallone csak tátog, mielőtt felgyújtja a rosszfiút a 70. percben, nem hallani a "jogodban áll hallgatni"-mondatot."
A második (tv3-as?) szinkron tartalmazza ezt! Az eredetit nem tudom. Volt nálam egy angol változat, amin házilag rajta volt mind2 szinkron. Az a változat persze nem tartalmazta ezt a pár másodpercet. Én ez alapján a dvd alapján készítettem egy házi változatot, a második szinkron esetében a pár másodpercet egy Viasatos vagy Coolos felvételből pótoltam. Tegyem fel a youtube-ra a hiányzó részt???
0
2014. július 30., szerda 20:30
Ilyen feliratos filmekből van dögivel, amin rajta vagyunk (pár darabon még szinkron is van), klasszikusoktól kezdve a B-kategóriás akciófilmekig, sőt, még egy új Carrie is. Szóval azért még így is jóval több filmre felkerülünk, mint ami nálunk egyáltalán megjelenik!
0
2014. július 30., szerda 19:35
Az egyikben háromezerért per epizód annyi van, mint tégla a mögötte lévő falban.
0