Ez a film is áldozatul esett a Warner gyakorlatának, hogy hasraütés-szerűen tesznek fel minket a katalógus-címekre. Hosszasan lehetne sorolni, mikről maradtunk így le. Itthon kult-státuszban lévő alkotásokról is.
Őszintén szólva, én már azon nagyon meglepődtem, hogy a Mad Max Trilógiára megkaptuk a magyart, bár az fogyogat a boltokból, az utóbbi időben nem nagyon látom...
0
2014. július 30., szerda 17:32
13392
Az utóbbi évek hazai megjelenési listái, miszerint forgalomba kerül három cím egy hónapban, nem az általános tempót tükrözi: a környéken az új megjelenések mellett rendszeresen záporoznak a katalóguscímek, miközben nálunk eseményszámba megy egy szem fapados, feliratos Az ártatlanság kora is. Vagyis amit leírtál az IC megjelenési lista alatti hozzászólásodban, hogy mi várható majd, az valójában múlt és jelen idő: már évek óta itt tartunk.
0
2014. július 30., szerda 17:09
8851
"A nemrég kiadott BD-re meg mindenki felkerült, csak mi nem."
Szomorú, hogy már itt tartunk. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. július 30., szerda 15:52
14593
Tegnap sikerült végre megnézni, így újabb darab került kipipálásra az eddig kimaradt klasszikusok közül.
Érdekes dolog mai szemmel megnézni elsőre ezeket a filmeket, de totál meg tudom érteni azokat, akiknek meghatározó élmény volt a 80-as években. Valahol nekünk is megvan még VHS-en alámondásos verzióban, de így inkább nem vettem elő. Na meg vártam rá épp eleget, hogy újra fogalomba hozzák, miután a feliratos DVD-kiadása vagy 10-12 éve nem szerezhető már be. A nemrég kiadott BD-re meg mindenki felkerült, csak mi nem.
Viszont szuper estét sikerült okoznia. Amikor ollóval vágja szét a mélyhűtött pizzát, besírtam a röhögéstől.
Legalább már tudom, honnan vehették a Shoot Em Up eltúlzott halálozásait, abban voltak még ilyen végletekig eltúlzott dolgok, bár a főgonoszt ott nem sütötték meg nyárson... :)))
0
2014. július 28., hétfő 17:43
14593
Van ilyen változat, igaz illegál formában, de HD minőségben, most szedtem le, kíváncsi leszek a filmre, eddig életemben nem láttam.
Tekintve, hogy a feliratos verzió nem kapható már évek óta, szerintem nem követtem el akkora kihágást, főleg hogy új kiadás biztos nem lesz belőle. Ígérgetik már jópár éve a szinkronos DVD-t ebből, akárcsak néhány Seagal-film esetében is, de az igyekezetüket elnézve nem a mi életünkben fognak ezek piacra kerülni. Ha meg igen, félő hogy a ratyó szinkronokat fogják tartalmazni.
A szinkronok viszont nem teljesek, Stallone csak tátog, mielőtt felgyújtja a rosszfiút a 70. percben, nem hallani a "jogodban áll hallgatni"-mondatot. Ezt annak idején az összes nem amerikai verzióból kivágták, így nem is került felvételre magyarul a mondat, egyszer sem. Mind a Bubik István, mind a Gesztesi-szinkronból hiányzik.
0
2010. október 14., csütörtök 21:36
801
Végre polcon ez is ^^ YEEEEAAAH :D .."Feel the heat"
0
2010. szeptember 15., szerda 21:38
7271
Vajon jön-e szinkronnal? De jó volna, ha mindkét verzió rákerülne: a régi a fanoknak, az új nekem. Szerintem hatalmas jelenet, mikor a kohóban Brian Thompson Both András hangján óbégatja, hogy: "Gyere elő, te piszok zsaru! Kivájom a szemedet, te piszok! Piszok zsaru" Igazi cenzúrázott vérhányás! :-))))
0
2008. december 20., szombat 23:02
1755
Az FHE helyében ezt csak a Bubik István szinkronnal jelentetném meg . Az a tuti és nem az amit az RTL-en hallhatunk. Stallone= Gesztesi Károly? Mindig is utáltam ezt a párosítást ahogy a Vass Gáboros felállást is. Gáti Oszkár volt még jó Stallonénak. De Stallone angol hangja a Rocky Balboában olyan jó volt hogy feliratosan néztem még csak a filmet.
0
2007. november 22., csütörtök 11:42
882
Gyermekkorom egyik nagy kedvence volt. Ollóval vágja a pizzát ami mirelit, aztán lazán letépi a hombre trikóját mikor az beugat neki és alapból ott lóg a gyufa a szájában mert cool. A nagy, ronda izzadt gonoszt meg húskampóra tűzve süti. Nagy film volt George P. Cosmatos korhű rendezésében, de nemrég újboli megtekintése után rádöbbentem, ez a film már nagyon megöregedett. És sajna már nincs meg benne az a varázs amiért annyira szerettem...de a turbókocsi még most is üt!
0
2007. november 22., csütörtök 11:21
1755
Remélem a szinkronos kiadáson nem a Gesztesi szinkron lesz, hanem a Bubik István féle szinkron.
0
2005. április 21., csütörtök 22:48
52684
"...dögvész vagy!...és én a gyógyszer!"
most posts by TM
0
2005. április 21., csütörtök 22:44
99
Ez a film nagyon király Stallone egyik legjobb filme a Bossú börtönében után, akkor még tudtak komoly vérbeli akció filmet csinálni!Csak kár hogy a szinkronn nincs ugyanis szerintem a Bubik István szinkronn hangja kihagyhatatlan emeli a film élvezhetőségét!!!Ha olcsóbb lenne rögtön megvenném!