Keresés

35 éves az Alien: Új Antológia-megjelenés

2014. november 18., kedd 20:55
11. Nekem aztán ne mond..
Fél terrás vinyóm  van tele olyan 1080p-s címekkel, amik szerintem itthon az életben nem fognak jönni kéken, pedig kapásból megvenném őket, ha kiadnák már végre azokat a filmeket..

Persze nem mai filmek (Kapcsolat, Számkivetett, pl. ilyesmikre gondolj).
Igazából azt vettem észre a párommal, hogy van vagy 70 filmcím, s azokat ismételjük folyamatosan, ehhez csúszik be néha egy mai, ami nagy valószínűséggel feledésbe is merül már a megtekintés után. Egyszerűen a maik nagy nagy részéért még a letöltés is kár, annyira minősíthetetlenül silány "alkotások"..
0
2014. november 18., kedd 18:56
9., Igen, van ami huszadjára jön ...
Vajon mikor jönnek olyan BD klasszikusok mint a Halálos Fegyver 1-4, Black Rain, Cocktail, Éjszakai Rohanás, Egy Asszony illatva, ... folytathatnám. Némelyik sokkal jobb mint bármelyik mai "alkotás" ??
0
2014. november 16., vasárnap 12:36
Mindenkinek ajánlani tudom csak ezt a kiadványt mert egy gyönyörűség.
Diszkrét dobozával nem lóg ki a többi díszdobozos blu-rayek közül.
A beltartalom is szépen kivitelezett nyomdai anyagok a film 4 mozisplakátjával(azt sajnálom,hogy 4 felé van hajtva,mondjuk úgyse raknám ki a szobám falára :)),
H.R.Giger 8 korai vázlattervével (védőborítékban), az  első részről készült 64oldalas képregény a filmhangulatát remekül visszaadó rajzokkal,a lemezek lapozgatós tálcán foglalnak helyet amit egy (színjátszós) kartonfedél borít az űrhajósok, és a bolygó  képével.
Na és persze a dombornyomott tok amitől már csak azt várom,hogy ha kinyitom a zsilipkaput egy mini Alien ugorjon ki.  
0
2014. november 13., csütörtök 23:43
7. Külföldön is így van, huszadjára is kiadnak minden klasszikust.

A hardcore gyűjtők pedig meg is veszik..

Nekem bőven elég az én példányom s egyedi itthon (magyar lemez, német MediaMarkt fémdoboz - Alien és Aliens, a többi hulladék).
0
2014. november 13., csütörtök 21:36
7: Ugyanazok a lemezek vannak benne, mint a régebbi kiadásokban. Így csak utángyártást kell kérni a méregdrága új transzfer helyett, nem beszélve a több száz (ezer?) percnyi extra magyarosításának költségéről.

Amúgy ha jól tudom, már mind elfogyott.
0
2014. november 13., csütörtök 21:13
Tudjátok azt nem értem, hogy ennek mégis mi értelme így??????  Nagyon szép nagyon igényes, de ha már kiadják 25-ödszörre is akkor mért nem képesek ellátni azokat a rohadt extrákat végre magyar felirattal!!!!!!!!!!!!!!! AKKOR TALÁN AZOK IS MINT PLDUL ÉN IS MEGVENNÉK AKIKNEK MÁR MEGVAN A DVD A BD IS!!!
Igy ennek az égvilágon semmi értelme!!!  Ennél ostobább üzletpolitikát még nem láttam. Közben meg indiana jonesok meg gyűrük urák egyszer sem jelennek meg!!! Nonszensz.
0
2014. november 13., csütörtök 10:08
3:
5 lemeznyi extra a DVD-pakkban volt (Alien Quadrilogy, vagy ha úgy tetszik, Alien Tetralógia). A BD-csomagban (Alien Anthology) eddig is 2 extra lemez volt. Ez a két lemez viszont tartalmaz minden, DVD-n valaha megjelent extrát, néhány kisebb új bónusszal együtt.
0
2014. november 11., kedd 19:27
A négy évvel ezelőtti - 40 ezer forintos - kiadáshoz képest nagyon is jó vétel.
0
2014. november 11., kedd 17:59
Én is épp azon gondolkodom, hogy akinek megvan DVD-n az Alien Tetralógia, plusz külön BD-n az Alien és az Aliens, az vajon mennyit nyer ezzel a kiadással... (Főleg ha elég jól elvan a 3. és a 4. rész HD-változata nélkül.)

Ha jól sejtem, az extratartalom nagyjából ugyanaz (ami ráadásul a BD-ken sincs nagyfelbontásban), amúgy meg - némileg sarkítva persze - vesz az ember 20 ezerért egy dobozt, egy képregényt, illetve néhány plakátot és látványtervet. Az viszont biztos, hogy akinek még nincs meg hasonló formában, annak nagyon jó vétel.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 11., kedd 15:57
a 2 lemezes rengeteg extra a régi 5 lemeznyi extráról összeollózott anyag,vagy új extrák?
0
2014. november 11., kedd 15:45
Kicsomagoló videó várható hozzá? Engem a képregény izgatna de nagyon is, ma fogtam a kezembe de éppen ott volt leragasztva :S
0
2014. november 11., kedd 15:26
Instant get! :)
0