A Párducról írt soraim elsősorban nem véleményt tükröznek, hanem zömmel tények. Nem olvastam el az írásodat, csak az arra adott reakciót láttam. Nem szeretem, ha valaki egy sikeres oldalt használ fel a sajátjának népszerűsítésére úgy, hogy nem képes ideírni szöveget, csupán egy linket dob be. Nem mintha fárasztó lenne plusz egyet kattintani, de ez nálam ilyen elvi dolog. Az Avatar korszakalkotó volt, technikai tökély. Egy örökérvényű mesét öltöztetett fel parádésan, amit szintén sokan szeretnek, teljesen érthető módon. Az új Star Wars-filmek már nem ilyen egyértelmű megítélésűek. Hullámzó színvonal, újrahasznosított elemek, a múltból való építkezéssel csiholt sikerrel. A Marvel is ugyanez, néhány kiemelkedő darabra jut több középszerű, vagy gyenge és a bárgyú kesztyű-sztorival kényszerítik/veszik rá a népet, hogy nehogy elmulasszanak egy filmet is, mert majd nem értik a gálaelőadást - ami egyébként jó lett, bár a félideji nagy talány után még dolgozni kell, hogy ne legyen komolytalan a majdani finálé-finálé. :)
most posts by TM
0
2018. május 29., kedd 16:43
308
Örülök, hogy elolvashattam a véleményed :) Mindig örülök ha megismerhetem mások véleményét, sőt Én el is fogadom :D csak az az elvárásom, hogy mások is fogadják el az enyém :D Tény, hogy sokat tejelt, de pl az Avatar is vagy az új SW-k amik ugyancsak nem tetszenek nekem. De így szép az ember, nem lenne uncsi ha mind egyformák lennénk? Ettől senki nem lesz se jobb, se rosszabb. Az ízlés nem így működik. (Sosem azt szerettem általában amit a nagy többség)
0
2018. május 29., kedd 15:07
52684
Nem puszira fizették ki rá azt a rahedli pénzt a nézők, akik más Marvel-filmnél feleannyit se tejeltek. De a legújabbkori fázis kiemelkedő darabja minden tekintetben, kritikák is mind magasztalják. Klasszikus, nagy ívű eposz, vérbeli képregényfilm, remekül eltalált arányokkal. Nem alpári, mint a Deadpool, nem bugyuta, mint a Thor 3, és nem sok, mint A galaxis őrzői 2.
most posts by TM
0
2018. május 29., kedd 14:45
308
Ízlések és pofonok :)
0
2018. május 29., kedd 12:40
52684
A Fekete Párduc remek film.
most posts by TM
0
2018. május 29., kedd 10:10
308
Azóta a Galaxis őrzői 1-2-őt és a Thor 3-at is sikerült megnézni :D ezek mindig nagyon nagyon tetszettek. De igazad van, elejétől kéne, csak lemezről akarom ami megjelent lemezen viszont még nem jöttek meg :D úgy hogy addig azokat néztem amiket amúgy is letöltve néznék. A Fekete Párducon kívül a Dr. Stranget és a Pókember: Hazatérést láttam még moziban, de csak mert elhívtak rá. Viszont újrázni fogom természetesen.
0
2018. május 29., kedd 3:30
1492
Javaslom az elejétől kezd el nézni a filmeket, a Vasember 1től. Vannak sokkal jobb alkotások mint a Fekete párduc.
Én megvettem cseréltem egyből egy átlátszó amaray tokra.
0
2015. május 1., péntek 20:58
19949
pedig zsugoros az összes :( undorító az összes.
0
2015. május 1., péntek 20:29
5528
Mindehol fekete tokos a kiadás? Múltkorában láttam polcon és eszembe sem jutott, hogyha pv akkor fekete. Viszont ahogy néztem nem zsugoros volt a csomagolása, bár nem vettem kézbe nem tudom miért.
0
2015. március 16., hétfő 10:50
52684
Abszolút átérzem a hangulatodat! Sajnos már többször voltam én is így ezzel az egésszel. Igazából már rég nem érdemli meg a hazai piac azt a figyelmet, amivel még néhányan kitüntetjük.
most posts by TM
0
2015. március 16., hétfő 10:30
62
Tényleg nem rinyálni akarok de ,hogy ez nem jelent meg kéken már nem úgy nézzek rá a gyűjteményemre mint eddig. Hiába az összes szuperhősös VAGY Star Wars film ami idáig megjelent ,valahogy nem érzem teljesnek a gyűjteményemet és biztosítva sem látom a többi számomra érdekes film jövőjét. Idáig még megengedtem magamnak évi 15-20 kiadványt és már jóval a megjelenés előtt gyűjtögettem rájuk ,hogy meg tudjam venni őket megjelenéskor, de most azt veszem észre magamon ,hogy pont lesz...m . DVD.-n nem érdekel hiszen olyan igénytelen lett ez a kiadás mint minőségét mint a tartalmát tekintve ,hogy egy ruppot sem adnék érte. Sikerült a hobbimat szétcseszni még ha ez nem is érdekel senkit. Köszönöm ,hogy megmarad a lóvém.
Köszönöm PV,Köszönöm Disney!!!!!!!!!!!!!!
0
2015. március 4., szerda 15:50
52684
Én értem. :)
most posts by TM
0
2015. március 4., szerda 15:04
7074
De most komolyan. Még moziban sem mutatták be, hol van még a DVD-megjelenés? És egyébként is, ki a rosseb tudná megmondani, hogy mi lesz akkor? Maximum tippelhetünk.
0
2015. március 4., szerda 14:57
52684
Mindig lehengerel a kedvességed. :)
most posts by TM
0
2015. március 4., szerda 14:52
7074
Nem, szerintem moziban is bemutatják.
0
2015. március 4., szerda 14:46
100
Most akkor a Bosszúállók Ultron kora is majd csak dvd-n fog megjelenni a disney vs pro video hisztéria miatt?
0
2015. január 29., csütörtök 10:11
2288
Egynek jó volt igen. Van egy ismerősöm aki szinte minden nap gyárt valamit, na az már súlyos.
Jogos, bár eddig a "Versand durch amazon.de" címszó alatt támogatott eladóra az amazon szállítási feltételei vonatkoztak, így nem is foglalkoztam azzal, hogy esetleg csak németbe küldi. De amúgy igazad van.
Mindegy, összeesküvés-elméletnek jó volt, nem?
0
2015. január 29., csütörtök 1:04
352
Tőlem jött az infó, nem ma néztem, hanem jópár napja, mondjuk lehet, hogy már akkor se volt, és benéztem, úgyhogy bocs. Az mindenesetre érdekes, hogy ha olyan egyéb eladót választok, aki az amazonnal szállíttat, és elvben nemzetközileg, a cím kiválasztása után reklamál, hogy ide nem...
Sajnos attól tartok lesz még lehetőségünk disney exkluzív cuccokkal kipróbálni, hogy tényleg tiltólistán vagyunk-e :(((
0
2015. január 28., szerda 23:13
2288
Ez azért egy kis korrekcióra szorul :) Az Amazonnál elfogyott a termék. Azok közül az eladók közül akik az Amazonon hirdetik ezt a steelbookot ők éppen egy olyannak az ajánlatát vették be az általuk szállított rendszerbe amelyik nem ajánl nemzetközi szállítást. tehát nem csak ide nem, sehova máshova Németországon kívül. De van több olyan eladó akik igen, közülük is lehet szemezgetni.