Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2014. november 21., péntek 13:15
Tökéletesen egyetértek!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 21., péntek 13:14
Bocs, hogy ezt mondom, de egy ilyen pesszimista hozzáállássú droidot már a Naboo feletti blokád során leszedtek volna...
0
2014. november 21., péntek 13:11
Részemről legalábbis azt szeretném, hogy ha A galaxis őrzői BD-re már soha nem is kerülünk rá (mert a mi kedvünkért nem gyártják le újra, stb.), a többi nagy Disney címet mi is kapjuk meg a jövőben. És a jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy ezeket úgyszintén bukjuk, ha nem történik semmi változás...

A kapitalizmus meg, bármennyire is általánosan elfogadott, egy alapvetően bukott, sokáig már nem fenntartható rendszer, ami egy ideig ugyan a haladást szolgálta, a vízválasztónak tűnő XXI. században viszont már inkább csak önpusztításra jó. De már önmagában a neve is elárulja káros természetét, lévén nem az emberre vagy a természetre fókuszál, hanem minden kizárólag a pénz, az anyagiak körül forog. (Pedig az ember ugyebár legalább annyira spirituális, mint materiális lény, mint ahogy azt már Yoda mester is megmondta, bakker!)

Szóval én inkább a jövőbe mennék, ahol az emberkék észre tértek végre:P (Ha meg nem térnek, akkor előbb-utóbb úgyis kinyírják egymást...)
0
2014. november 21., péntek 13:09
Tipikus magyar mentalitás a beletörődés, ezért is tehetnek meg, és tesznek is meg velünk bármit, akármit. :S
Nem hiszem, hogy negatív tulajdonság lenne, ha valaki kitartó.
Egy vagy több próbát megér. Ha nem is lesz változás, legalább elmondhatod, hogy mindent megtettél, amit lehetett.
0
2014. november 21., péntek 13:01
Végre valaki hasonló véleményen van mint én..

Szomorú tény, hogy ez a film, illetve innét kezdve nem lesz több Disney BD itthon, engem is zavar.

A helyzet viszont adott, változtatni ezen nem fogunk tudni, üzletileg már el lett döntve. Tovább kell lépni s ez nem egy áthidalhatatlan probléma, van alternatív megoldás is a HD Disney nézésre..

De ez a kapálózás, rinyálás, amit itt egyesek előadnak, igen vicces.

Szerintetek ki fog foglalkozni a leveletekkel, petíciótokkal?
Elárulom, senki, kb. még le se szarják.
Sőt még röhögnek is egyet, hogy vannak olyan emberek akiket kidobnak az ajtón, visszamásznak az ablakon.

Fájó kimondani, de nem hátrány reálisan látni a dolgokat: mi ezen a téren, világviszonylatban apró pici pukik vagyunk a tornádóban..
0
2014. november 21., péntek 12:58
Na. Ez már két focicsapat, cserékkel együtt. :)
0
2014. november 21., péntek 12:57
Nagy ívben lesz*rják. Ha valaki, akkor ők pont csupán a számokkal és az anyagiakkal törődnek...

0
2014. november 21., péntek 12:35

DNS
Robbee
Valkyr
TM :)
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
cs-robert
P1eTr0
The wire
Vision
Simon Peter Gruber
0
2014. november 21., péntek 11:09
A kapitalizmusban komám nincs helye idealizmusnak... Ahhoz menj vissza a dinoszauruszok korában, akkor talán létezett :)

Szerintem az, hogy Magyarországon mit tesznek vagy nem tesznek, világviszonylatban, de még Európában, sőt Közép-Európában se érdekel senkit, nem fogja a Disney imidzsét rombolni. Szerintem maximum (!!!) a románokkal lehetünk egy szinten vagy még ott se... Gondolod, hogy egy cseh, szlovák, belga, nemzetet, lakót, filmszeretőt, vagy bárkit érdekel az, hogy a Disney kivonul innen a gecibe? Egyáltalán szerinted TUDNAK róla? Tud róla bárki is azok után, hogy mi is nagy nehezen tudtuk meg? Te tudod, hogy melyik országban van jelen a Disney és ott milyen tevékenységeket folytat?

Egy utolsó kérdésem lenne. El kéne dönteni, hogy nektek most ez a fos film hiányzik BD-n, vagy a Disney-t szeretnétek maradásra bírni? Mert ez két külön dolog és ezt remélem ti is tudjátok... Nem mindegy, hogy a fikányi kis sztrájkotok miért zajlik...

Már elnézést :)
0
2014. november 21., péntek 10:41
Remekül megfogalmaztad a lényeget. (Y)

Rövid válasz, rövid levelemre - amit nem a registration@disney.hu címre küldtem -.

"Hello Krisztián,

Thank you for your e-mail. We appreciate your interest and are happy to answer your questions.

We only take care of Guests that reside in the United States and Canada. Please refer to the Disney Hungary for further assistance.

If you have any other questions or concerns, please feel free to reply to this email. You may also contact us at 1-800-723-4763 (Canada: 1-888-877-2843), Monday 9:30-7:30 and Tuesday through Friday 9:30-6:30 CST.

Sincerely,

Tim

Walt Disney Studios Distribution Consumer Relations
US and Canada"
0
2014. november 21., péntek 10:35
Csatlakozom.
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
cs-robert
P1eTr0
The wire
Vision
0
2014. november 21., péntek 10:31
* Imidzsről, of course.
0
2014. november 21., péntek 10:29
Nem azért "kell", hogy meggondolja magát a Disney, mert míg az USA-ban mondjuk 10 millióan vesznek Blu-rayen filmeket, addig nálunk nagyságrendileg 100-an (na jó, egyes esetekben talán 1000-en is), hanem mert egy olyan cégről van szó (végső soron a nagy Walt Disney cégéről!), amelyik nem pusztán a számokkal vagy az anyagiakkal törődik, hanem magukkal az emberekkel, a rajongókkal is, legyenek azok akárhol és akárhányan. Nekünk legalábbis erre a képre kell építenünk, ezt kellene valahogy (nem bunkó módon) kommunikálni feléjük, és akkor talán azt elérhetnénk, hogy legalább az igazi kasszasikereket kiadják nálunk BD-n.

Persze tudom, ez megint egyfajta idealista megközelítés, de azért szerintem van benne racionalitás, és hát végső soron a Disney által fenntartott imédzsről is szól a dolog...
0
2014. november 21., péntek 10:09
Tegnap este a Disney felé jártam, arra lakom, lefotóztam nektek a bejáratot, csak sajnos szar lett a kép. Gondoltam felteszem ide nektek bosszantásként :))

Persze látom, már több mint húszan vagytok, úgyhogy tuti meggondolja magát a Disney :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
2014. november 21., péntek 8:49
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
cs-robert
P1eTr0
The wire
0
2014. november 21., péntek 8:47
Kicsit lemaradtam a témában... Reggel bepótoltam kb. 100 hsz elolvasását :).
Korábban érkezett hozzám a kérdés, hogy levélben kérdeztem-e az esetleges feliratos BD megjelenést. Igen, ott kérdeztem, de válasz (még) nem jött. A "nagy" Disney-nek is fogok írni, oda még nem írtam. És persze én is csatlakozom a listához. Hajrá!

DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
cs-robert
P1eTr0

Jelenleg 24-nél járunk :)
0
2014. november 21., péntek 8:36
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
cs-robert
0
2014. november 21., péntek 8:30
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
savanya
0
2014. november 21., péntek 7:50

DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
Mr.Chapel
0
2014. november 21., péntek 3:59
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
DDani
0
2014. november 21., péntek 3:46
DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
wishmaster83
0
2014. november 21., péntek 3:07
Szintén csatlakozom! :)
0
2014. november 21., péntek 1:58
Szuperek vagytok srácok, most látom, hogy mi indult el itthon. Rám is számíthattok:) Amúgy a Disneynek is fogok írni és azt is megosztom majd veletek.

DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
kimi
0
2014. november 20., csütörtök 23:56
Hajrá!

DNS
Robbee
Valkyr
tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
Papillon
Dömi
sziriusz
Jester
Tuszti
Weide
Lord Picard
0
2014. november 20., csütörtök 23:37
Kösz, így világosabb, semmi gond, félreérthető volt, így félreértettem. :)

Szóval azt javaslom, hogy beszélgessünk a chat-topikban, ne rondítsunk bele egy viccesnek szánt hsz-nél jobban, ebbe a szépen fejlődő mozgalomba. :)
most posts by TM
0