Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2014. november 20., csütörtök 21:08
tom991 kimaradt! ´

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
Pizsama
TM :)

így már gonoszkodhatunk:)
0
2014. november 20., csütörtök 21:02
Matricásalbum, de nem ám öntapadós :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 21:01
Csatlakozom

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
Pizsama
TM :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 20:32
Nos, amennyit én kiolvastam a sztoriból, ezúttal pont nem a PV volt a szűk keresztmetszet, hanem maga a Disney. Így pedig nem hiszem, hogy egy külön kiadó lobbiereje nagyobb lenne egy regionális kiadóénál.
0
2014. november 20., csütörtök 20:27
fenakisztoszkóp?
zoetróp?
0
2014. november 20., csütörtök 20:22
Most akkor ennyi? Ez nem jó így... Nem lehet ezt máshogy megoldani?
A Budapest film is adott ki olyan lemezeket, amiket itthon gyártott a magyar piacra.
Akkor a PV-tól el kellene venni a Disney forgalmazási jogait, és valami hasonló megoldással itthon kéne valahogy kiadni a filmeket, egy olyan forgalmazóval aki ezt bevállalná.
A Disney/Pixar, Marvel és Star Wars filmekkel NEM BUKHAT BELE !
Gyerekek mindíg lesznek! Marvel rajongók mindíg lesznek! STAR WARS rajongók mindíg lesznek!
EZEKNEK MEG KELL JELENNIÜK KÉKBEN !
Lobbizzunk már gyerekek! Többek között ezért vettem én is 3Ds rendszert.
Már a gyerekek szobájában is 2Ds Blu-ray rendszer van. NEM AKAROK visszafelé menni ilyen kaliberű filmeknél!
Segítsünk magunkon! FOGJUNK ÖSSZE EGY HAZAI KIADÓVAL!
0
2014. november 20., csütörtök 20:05
Diafilm?
0
2014. november 20., csütörtök 19:58
Engem annyira lázba hozott, hogy inkább VHS-t akarok. Szerintem azé a jövő, vagy tudok jobbat VHS hangalámondással. Szerintem ez kell.
0
2014. november 20., csütörtök 19:44
Elvileg ezek a lemez specifikációi:
http://dvdnews.blog.hu/2014/11/20/a_galaxis_orzoi_nesztek_itt_egy_dvd
0
2014. november 20., csütörtök 19:43
Csatlakozom

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
Pizsama
0
2014. november 20., csütörtök 19:43
Csatlakozom!

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
tom991
0
2014. november 20., csütörtök 19:39
Én is megvenném. Így már 4.

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
tumi
0
2014. november 20., csütörtök 18:55
Én is megvenném! Akkor az már 3

tchabee
Johnny88
Thomas A. Anderson
0
2014. november 20., csütörtök 18:47
Így van, ez nem könyv.
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 18:10
Van valaki, aki írt a registration@disney.hu címre, és már kapott valamiféle választ vagy visszajelzést?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 20., csütörtök 18:05
Én úgy tudom - több helyről is - hogy az 50%-os árrést nyugodtan eloszthatod néggyel-öttel... De ezt tényleg csak hallottam, bár olyantól is akinek nem érdeke hazudni meg védeni a szakmát...
0
2014. november 20., csütörtök 18:00
Johnny88 megvenné!

Már szeptemberben elkülönítettem a BD3D-re szánt tízest.
0
2014. november 20., csütörtök 17:54
"Játszunk!"

Aki tényleg megvenné BRD-n a filmet írja be ide a nickjét, a következő másolja be az előtte levőket és írja be alulra az övét.
Kíváncsi vagyok , hogy összejön-e 23 darab.
Azt jóindulattal beszorozzuk 5-tel és kb. annyi lesz az országosan vásárlók száma.
Utána matekozunk.
9,000..- Ft- 21,26 áfa = 7,086.- Ft / db.
- 50% árrés, szállítás, reklám = 3,543.- FT/ db.
itt kéne kis segítség : jogdíj, gyártás, stb ?
0
2014. november 20., csütörtök 17:41
Két gondolat:

1) A mai világban már a gyűjtők is középosztálybeliek, vagy alatta, szóval több pénzük nekik sincs a filmekre.

2) A mai világban felejtsd el, hogy bárki is előre fizet valamiért ami vagy lesz, vagy nem...

Látom pár embernek nem megy a fejébe az egész. Képzeld el úgy, hogy mondjuk látsz 5 forintot az utcán miközben félmillió van a zsebedben. Az is pénz nem? Lehajolsz érte? Nem.
0
2014. november 20., csütörtök 17:30
Aligha vitatható, hogy Magyarországon van kereslet a BD filmekre. Ez lehet, hogy nagyon kicsi, lehet hogy nagyon marginális, de van. Nem értem, hogy a BD eladásban érdekeltek (kiadók, forgalmazók, nagy- és kiskereskedők) miért nem tudnak kidolgozni egy olyan konstrukciót, ami alapján mégis megérné akár igen kis darabszámban is eladni Mo-n BD-t. Ma az internet korában, miért nem lehet már jó előre meghirdetni a várható megjelenést, több specifikációval több féle áron: pl: fapados kiadás, magyar felirat: x Ft, felirat+szinkron: x+y Ft, neadjisten steelbookos kiadás: x+y+z Ft. Aztán beszedni az előrendelőktől az előleget, vagy a teljes vételárat és végül olyan kiadást megjelentetni, amire összegyűlt a pénz. Ha mégsem jött össze, vagy nem az jött össze, amire befizettem akkor áttenni a pénzt egy másik projektbe. Ez szerintem nem csak a Disney sara, hanem a Pro Video és a kereskedők felelőssége is (bocs xpress!). Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy van igény, de nincs semmilyen módszer ezen igény kielégítésére. Ja és még valami: nem akarok senkit megbántani, de tudomásul kell venni: ha ma Mo-n a BD-ért a középosztály/átlagember nem tud/hajlandó fizetni, akkor nem őket, hanem a gyűjtőket kell megcélozni, akik többnyire hajlandóak/tudnak a szenvedélyükért áldozni. Még mindig jobb, ha drága, de van, mintha olcsóbban nincs. Szerintem…
0
2014. november 20., csütörtök 17:16
Amúgy nekem is válaszoltak a levelemre, bár egyelőre csak annyit, hogy továbbítják az illetékes osztály felé "for consideration"... Na persze, ez utóbbinak örülnék a leginkább.
0
2014. november 20., csütörtök 16:50
Beaverfieldmarketplace... ezt semmi nem überelheti.
0
2014. november 20., csütörtök 16:24
vagy a flyingmachinemotherifgood...
0
2014. november 20., csütörtök 14:13
Komolyan azt hittem, valami kutyafajtát kevertél ide. :)
0
2014. november 20., csütörtök 13:59
ami ugyebár a szupravezető :)
most posts by TM
0