Aligha vitatható, hogy Magyarországon van kereslet a BD filmekre. Ez lehet, hogy nagyon kicsi, lehet hogy nagyon marginális, de van. Nem értem, hogy a BD eladásban érdekeltek (kiadók, forgalmazók, nagy- és kiskereskedők) miért nem tudnak kidolgozni egy olyan konstrukciót, ami alapján mégis megérné akár igen kis darabszámban is eladni Mo-n BD-t. Ma az internet korában, miért nem lehet már jó előre meghirdetni a várható megjelenést, több specifikációval több féle áron: pl: fapados kiadás, magyar felirat: x Ft, felirat+szinkron: x+y Ft, neadjisten steelbookos kiadás: x+y+z Ft. Aztán beszedni az előrendelőktől az előleget, vagy a teljes vételárat és végül olyan kiadást megjelentetni, amire összegyűlt a pénz. Ha mégsem jött össze, vagy nem az jött össze, amire befizettem akkor áttenni a pénzt egy másik projektbe. Ez szerintem nem csak a Disney sara, hanem a Pro Video és a kereskedők felelőssége is (bocs xpress!). Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy van igény, de nincs semmilyen módszer ezen igény kielégítésére. Ja és még valami: nem akarok senkit megbántani, de tudomásul kell venni: ha ma Mo-n a BD-ért a középosztály/átlagember nem tud/hajlandó fizetni, akkor nem őket, hanem a gyűjtőket kell megcélozni, akik többnyire hajlandóak/tudnak a szenvedélyükért áldozni. Még mindig jobb, ha drága, de van, mintha olcsóbban nincs. Szerintem…