Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2014. november 19., szerda 18:42
Akkor most jöhet a panaszáradat a registration@disney.hu emailcímre. Már fogalmazom is a levelemet...
0
2014. november 19., szerda 18:35
Kenjék a hajukra a DVD-iket! Ha egyszer váltottam BD-re, akkor nem fogok hátra arcot csinálni. Részemről befejeztem a Disney filmek hazai beszerzését. Amúgy a SW kapcsán meg fogják gondolni magukat, vagy ha nem, idióták. A legjobban fogyó címet is kiherélik így idehaza...
0
2014. november 19., szerda 18:19
"A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak..." Muhahahaha!
Ó jaj, szegény csóró Disney, hát nem futja arra a fránya hángeriön változatra?
0
2014. november 19., szerda 18:13
Én csak azt nem értem hogyha legyártsák a lemezt akkor a többi ország mellet nem elférünk rajta .Az biztos hogy semilyen Disney dvdt nem fogok venni tegyék oda ahová gondolom .
0
2014. november 19., szerda 18:04
Pont most akartam én is bemásolni.

Megint nagyon jól jártunk...
SuperHeRo
0
2014. november 19., szerda 17:45
Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

registration@disney.hu
0
2014. november 18., kedd 14:31
Ilyenkor sajnálom h magyar oldalon nem vagyok fenn, mert csak sorozatokat töltök eredeti nyelven. Eddig...
0
2014. november 18., kedd 13:43
Ez már megtörtént.
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 11:52
Mint a Phase 1-nél? Jó, ott a Universalos HHulk miatt nem lehetett szó a gyűjteményről. Vasembernél az első részen már akkor volt felirat. De én már nem sopánkodom, ez van. Remélem vki szerkeszt majd egy feliratos Galaxis BD-t...
0
2014. november 18., kedd 10:33
Az lenne még a szép, ha a Phase 2 dobozra tartogatnák a BD-t.
0
2014. november 15., szombat 23:11
És akkor nem lehetne egy rohadt magyar feliratot rádobni valami K-európai kiadványra? Nekem az is elég lenne. Igazából nekem felirat nélkül is jöhetne, de pl. asszony nem tud olyan jól angolul mint én. Ááá...rohadjon meg a Disney!!!
0
2014. november 14., péntek 18:11
Az ilyen studio filmeknel sajnos ok dontik el hogy kik es hogyan kerulnek ra, sot meg a gyartast is ok csinaljak. PV.t csak megkerdik (jo esetben) hogy kell e vagy sem es hany darabb.
Itt a PV.nek kellet volna lobbiznia azert (amikor kozoltek hogy nem kerulunk ra) hogy meg is csak rakeruljunk. De hat szarnak ra.
Fogadni mernek h a majom romanok rajta lesznek valamelyik kiadason.
0
2014. november 14., péntek 15:30
Rohadjon meg a Disney ha ez igaz, máshol a DVD-t próbálják kivezetni a piacról, itt meg lassan tényleg VHS lesz a végén újra.

Az ilyen Galaxis őrzői kaliberű filmeknél pont azt a stratégiát követném el, hogy egyáltalán nem jelentetnék már meg DVD-t belőle. Persze biztos ki.aszás valakikkel, de 6 -9 hónap múlva úgyis 990 meg 790 az ára. Akkor már inkább adjon el (eléggé őrült áron) a gyűjtőknek a megjelenésekor 9990-ért egy darabot.
Most kit szedjek elő hogy írja már majd meg nekem 3D-ben BD-n a a filmet?
0
2014. november 13., csütörtök 21:18
Nekem csak azért sántít ez a Disney nem tett rá minket történet, mert véletlen nem a kiadónak kell jelezni feléjük a rendelést? A Disney-nek mi beleszólása van abban, melyik ország mit kér? Nem ők fizetik a gyártást, vagy tévednék? A ProVideo is lapít, miért nem árulják/árulták el mi volt a gond?
0
2014. november 13., csütörtök 21:18
Akkor ezek után jövőben egy Disney film se fog megjelenni hazánkban Blu-ray-en?
0
2014. november 13., csütörtök 21:11
Azért ez a promo kép a kiadásról is megér egy misét... :)
0
2014. november 13., csütörtök 21:01
Talán azért, mert nem jelennek meg.
0
2014. november 13., csütörtök 20:49
Arról miért nincs hír, hogy a Kevin Costner ROBIN HOOD-ja november 19-én megjelenik 5.1-es magyar szinkronnal blu-ray-en? A cseheknél már előrendelhető !
A golf bajnokai (Disney-film) meg a németeknél kapható 5.1-es szinkronnal. Persze hogy nem fogy Magyarországon, ha nem is tudunk a megjelenésekről...
0
2014. november 13., csütörtök 18:50
Nem is kell duplázni hozzá, nekem ebben a topikban második számú hozzászólásomra írta ugyanezt. Szerintem rendszerhiba lehet.
0
2014. november 13., csütörtök 18:21
Duplázott, aztán elnézést kért.
0
2014. november 13., csütörtök 18:00
Nem tudom mi lehetett a hibás bejegyzés - sajnos - de biztos nem olyan eget rengető mint az eladó filmekkel teletűzdelt topic. Az bezzeg marad olyan amilyen.
0
2014. november 13., csütörtök 17:16
Hibás bejegyzés
0
2014. november 13., csütörtök 17:15
Hibás bejegyzés
0
2014. november 13., csütörtök 17:15
Ez remek, már csak a Star Wars VII miatt is. Szomorú bár várható volt, hogy lassan a stúdiók is keményítenek. Ismerőseim körében, meg úgy egyetemen is én voltam a különc, mert mertem eredeti filmeket venni. De azért jöttek kéregetni, hogy ugyan már adjak kölcsön filmeket. Na persze... :)
Csak így megint a mi egyre szűkülő rétegünk fogja megszívni akik még lelkiismeretesen vették a sokszor elég drága BD és DVD kiadványokat...
Már korábban kezdődött el a dolog de sajnos már a bőrünkön tapasztaljuk, hogy egyre nehezebb a dolgunk magyar viszonylatokban, még szerencse, hogy nekiálltam angolt tanulni. :D
0
2014. november 13., csütörtök 15:04
Kisebb kiadók filmjei kisebb termekben BD-ről is mennek.
most posts by TM
0