Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2015. január 14., szerda 22:55
A mozibevételeik szerintem bőven fedeztek volna egy esetleges bukást.
De most már mindegy is, bele kell törödni. (ebbe is)
0
2015. január 14., szerda 22:51
Miután nem közvetlen én hallottam, nem garantálom az állítás valóságtartalmát, de megbízható informátoraim vannak... :p
0
2015. január 14., szerda 22:45
Bázzzmeeeeg... ha ez igaz. Elkeserítő számok.
0
2015. január 14., szerda 22:41
Valaki mondta, aki beszélt valakivel, aki valakinek az ismerőse a PV-nél, hogy a Disney 500, 1000 vagy 5000 db.-os opciót kínált a Galaxis őrzői BD-ből. Mármint hogy ennyit kellene legyártatni.

Állítólag a PV az 500-at sem merte bevállani, tekintve, hogy a hazai BD átlagos fogyási mennyisége 150 db/film.

Ez egyben komoly és nagyon szomorú is. :(

Ettől függetlenül szerintem decemberben az 500 elment volna.
0
2015. január 13., kedd 11:16
Sosem ertettem, miert kellett egy viszonylag megbizhato kiadotol (InterCom) atpasszolni a Disney-t egy masiknak.
0
2015. január 13., kedd 10:09
Hat akkor nem veletlenul szart rank a Disney. Mivel mar a PV veget rugdosta (gondolom nem az utolso pillanatban tudtak meg) ezert ok is szartak rank mivel lenyegeben ezzel nincs (vagy legalabbis megszunoben van) hazai kepviselete a Disney.nek.
0
2015. január 13., kedd 10:05
Megint csak a penzmosas. Semmi mas.
0
2015. január 13., kedd 1:28
Jó lenne! Én azt várom, hogy tűnjön el az egész hülye Facebook.
0
2015. január 12., hétfő 23:50
Mert nem ertenek hozza. Ha kihoztak volna egy limitalt steelbokot, es ha az xpress is szallitana kulfoldre, meg a posta sem lenne egy vagyon, siman el lehetett volna adni a Galaxisbol akar 3000 darabot is!!! Nezd a cseheket, meg az amazonon is fent vannak a cseh limitalt steelbokok, es siman elmegy beloluk az 500-1000 darab.
0
2015. január 12., hétfő 21:21
http://aeonflux.blog.hu/2015/01/12/a_prorom_megvasarolta_a_mediaprot
0
2015. január 12., hétfő 20:50
Ördögi kör. Szerintem meg ha lenne itthoni normális BD kínálat, földön járó árakkal, vélhetően kevesebben vásárolnának külföldről.
0
2015. január 12., hétfő 20:45
amúgy annyit csak a PV-ről, hogy december 19-től "eltűnt" már a facebook-ról is.
lehet, hogy ez valaminek a kezdete??? :)
0
2015. január 12., hétfő 20:29
Én úgy vagyok vele, hogy dvd-n már nem nagyon akarok filmet venni. Így marad a külföld. Ha családdal akarok majd mozizni, akkor marad a letöltött verzió. Én annyira tudok angolul, hogy elég az angol felirat.

A másik fele a "büntetésnek", hogy ha egyszer megveszek valamit, akkor nem szívesen fogok még1x fizetni. Tehát ha mondjuk már megvettem egy filmet külföldön, akkor a magyar vonatkozás miatt nem biztos, hogy itthon is meg fogom venni. Sőt..

Legalább kicsit gyakorlom az angolt, az sosem árt.

Legvégül pedig a kiadóval kapcsolatos tapasztalat/észrevétel. Egy ideig úgy voltam vele, hogy biztos nem a PV a hibás. Sajnos jelenleg már nem vagyok benne biztos. Több mint 1 hete írtam nekik egy levelet, de még csak nem is válaszoltak. Erre már nem tudok mit mondani. Elvileg én (is) egy vevő volnék, aki költött már eleget a kiadványaikra, de ez őket nem érdekli. Erre már nem lehet mit mondani. Tényleg nem érdekli őket ez az egész.

Ott tartunk, hogy annak a kevés embernek is elveszik a kedvét a legális tartalmak vásárlásától... Így is furcsán néznek rám, amikor azt mondom, hogy "megvettem" egy filmet, nem pedig "letöltöttem".
0
2015. január 12., hétfő 20:10
Szerintem csak olyan kevés BD fogyott itthon, hála a külföldi beszerzéseknek, hogy a PV már csak annyit mert bevállalni egy-egy címből, amivel körbe röhögte a Disney.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. január 12., hétfő 19:20
Úgy látom, itt többen nem tudják, mit jelent az, hogy no comment.
0
2015. január 12., hétfő 16:54
Nem nem akarják, inkább magasból leszarják. Nekik tökmindegy, hol veszed meg a BD-jüket, végeredményben egy kalapba megy.
0
2015. január 12., hétfő 16:49
Inkabb nem irok semmit, mert meg felidegesitem magam. No comment. Vegulis ha nem akarjak, hogy Mo-n koltsem el a penzem, akkor nem fogom ott elkolteni. Itt kint ugyis nagyobb a valasztek mindenbol, mar csak a nemetet kellene megtanulnom :P
0
2015. január 12., hétfő 16:37
Ne bántsátok már a Disney-t, szerintem azt se tudják, hogy a világon vagyunk :) Nyilván valami elbaszott valamit itthon, amire ők ezt lépték. Én látatlanban is megértem őket még ha nem is tetszik, főleg a Star Wars dvd tükrében...
0
2015. január 12., hétfő 16:29
Azért én bízom benne, hogy a jövő tavaszra változik a helyzet. Jó magaviselet, harmadolás, stb... kéne a SW EVII BD-n. Ha már a többi van.

De számomra is úgy tűnik, hogy itt nem (csak) a Disney a hibás.

0
2015. január 12., hétfő 16:18
Mert ilyen jól képvisel minket a kedves ProVideo

no comment
0
2015. január 12., hétfő 15:34
Ennyire hogy lehet vmit is elbaszni? A cseheknel egymas utan jonnek ki a Disney kiadvanyok, Mo-n meg mar lassan DVD-n se fog megjelenni semmi :(
0
2015. január 12., hétfő 15:33
De ez egyreszt szegyen, masreszt meg diszkriminacio. Engem mint vasarlot qrvara nem erdekelnek a okok, csak az, hogy nem tekintenek engem egyenrangunak egy pl. cseh vasarloval, pedig meg tobb penzt is kiadnek egy kiadvanyert, hisz Mo-n eleve sokkal tobbe is kerulnek. DVD-n meg nem fogom megvenni egyik filmet sem, inkabb legyen a  torrent.

Amugy a limitalt gyujtoi valtozatokat igy is meg fogom venni, es majd egy home-made gyartasu BD lemezt fogok a tokba rakni.
0
2015. január 12., hétfő 15:14
azt hogy a ProVideo elbaszta. semmi másról nem lehet szó.
0
2015. január 12., hétfő 14:35
Az ilyen és hasonló kérdések - vagy akár kijelentések - a Disney felé még kontraproduktívak is lehetnének, mármint ha nem az volna az egyöntetű vélemény, hogy így vagy úgy, de tökre nem érdekli őket, mit csinálunk.

Nekem mindenesetre a Disney Magyarország részéről (nevet sajnos most nem tudok mondani) szóban megerősítették, hogy egyelőre sem A galaxis őrzői, sem bármely egyéb film hazai kiadását nem tervezik Blu-rayen. Ez állítólag a jövőben valamikor változhat, de jelen álláspont szerint, meghatározatlan ideig lehagynak minket a HD-megjelenések listájáról, még a legnagyobb címek esetében is, mint amilyen pl. a Bosszúállók: Ultron kora vagy a Star Wars. Ugyanakkor a pontos okokkal kapcsolatban nem kívánnak nyilatkozni - vagyis nagyon úgy tűnik, hogy tudnak valami olyasmit, ami nekünk nem lett az orrunkra kötve...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. január 12., hétfő 13:37
Szerintem a magyar BD remenytelen. Irtam is a Disney-nek egy emailt, hogy ezzel hivatalosan is elismerik, hogy a HD/3D-s valtozat kalozverzioja is legalisnak minosul Mo-n, ugye?
0