Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2014. december 11., csütörtök 15:49
Kapott bárki a Disneytől bármilyen választ is a levelekre? Purple rain?
0
2014. december 11., csütörtök 13:00
Ja, az más:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. december 11., csütörtök 9:06
Pont ezért muszáj promózni azt, ami maradt, hogy úgy tűnjön, mintha. Dehát ezt pont Neked kell magyaráznom? :)
0
2014. december 11., csütörtök 1:20
Csak azért, amit már többen is leírtak előttem - vagyis hogy egy ilyen, látványvilágában gazdag filmet már szinte bűn alacsony felbontásban nézni, amikor lehet(ne) akár Blu-rayen is. Ezen gondolat kifejezése szempontjából áldásos lenne, ha a kutya se venné meg ezt a DVD-t, de persze mindenki azt csinál, amit akar.
0
2014. december 10., szerda 23:25
Miért?
0
2014. december 10., szerda 22:16
Hát, azért ezt a - félig automatikusan kiküldött? - értesítést A galaxis őrzői DVD-megjelenésről igazán ki lehetett volna hagyni...
0
2014. december 4., csütörtök 20:54
Dugó Dani? :)
0
2014. december 4., csütörtök 20:49
Bármennyire is szeretnéd azt hinni, senki nem élte bele magát semmibe. A hozzászólásaidból meg pontosan lejön, ki a degenerált, gyerekes.

De ettől függetlenül megpróbáljuk megtenni, ami megtehető, és semmi szükség nincs arra, hogy itt látványosan ellendrukkerkedj, ahogy már jópáran leírták itt.
0
2014. december 4., csütörtök 20:45
Jó csajozást! :)
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:43
Máskor ne találj ki ilyen "baromságot". :)
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:39
Hajrá! Én maradok a cinizmusnál.
0
2014. december 4., csütörtök 20:35
Hibás bejegyzés
0
2014. december 4., csütörtök 20:34
Persze, minden lelkesedés baromság, a világon minden rossz, szürke és rohadjon meg mindenki. De főleg az, aki ezzel a vonulattal egy parányit is szembemegy.
Köszönöm, de ebből a mentalitásból nem kérek, számomra ugyanis ez a baromság.
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:29
Most látom, hogy többes számban fogalmaztál. Ezek szerint csak azon a gépen többen olvassátok egyszerre a fórumot. Simán előfordulhat ugyanez máshol is, úgyhogy ez is a fórum nézettségéről írt véleményemet támasztja alá. :)
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:25
Miért is ne vigyoroghatnék? Az egész aláírósdi az első perctől kezdve egy baromság volt - függetlenül attól, hogy játék, vagy sem.

Másrészt meg mondandód utolsó két mondatán mosolyogtam. Tettem tököt tejbe. Nem is olyan. :)
0
2014. december 4., csütörtök 20:19
Meg normálisan szöveget értelmezni, akkor talán nem vigyorognál ezen úgy, mint a tejbetök.
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:15
136. tchabee | 2014. november 20. - 16:54
"Játszunk!"

Aki tényleg megvenné BRD-n a filmet írja be ide a nickjét, a következő másolja be az előtte levőket és írja be alulra az övét.
Kíváncsi vagyok , hogy összejön-e 23 darab.

Ezzel indult el az egész, ebben pont ennyi volt, mint amit tchabee kért. Játék. De lehet hozzá faragni bármekkora szociográfiát, elfér itt az is. Nyilván kivétel nélkül minden magyar BD-vásárló és egyben Marvel-rajongó olvasta ezt a topikot és egyben zokszó nélkül szót is fogadott, úgy jött ki ez a teljesen hiteles szám, a 30. Amúgy a Disney-nek írt levelek másik csoportba tartoznak, nem kéne összemosni ezt a névsorosdit a reklamálással, de úgy látszik, hogy ezt mostanra  már elfelejtették azok, akik már menet közben és még most is ezen gúnyolódnak, mosolyognak és konzerválják egymásban és magukban a cinizmust.
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 20:08
Nos, hozzászólnék én is, mert egyre jobban idegesít itt pár ember hozzászólása! Én Blu-ray párti vagyok és a "30-hoz" tartozom. DvD-t már nem akarok soha, nem azért vásároltam rengeteg pénzért össze a saját kis HD mozimat, hogy SD-t nézzek rajt. ..nem azért kezdtem el kéket vásárolni, mert rengeteg felesleges pénzem van, hanem mert elvarázsolt, lenyűgözött a BluRay a DvD-vel szemben.Inkább kevesebb filmet, de jobb minőségben, és több extrával. Természetes, hogy a hozzám hasonlóak becsapva érezhetik magukat, hiszen mentünk a technológia után, gyűjteni kezdtük a jobbat, a szebbet, a többet. Ha egyszer megszokjuk a jót, abból nagyon nehezen lehet engedni, ha lehet egyátalán. Én péel ezért nem lépek hátra nemhogy kettőt, de még egyet sem. Ki az aki nem akarja a jobbat, nem igényli a szebbet? Megmondom én: Senki! Mindenki Bluray-t vásárolna, ha képes lenne a megjelenítője rá, és olcsóbbak lennének a kékek. Rengeteg ilyen ember van, aki nem engedheti meg magának, Sajnos! Ezt mindenkinek be kell látnia, el kell fogadnia. De könyörgöm: Ők is értsék már meg a másik oldalt!!! Ne kárörvendjenek, hanem inkább érezzenek együtt...illett volna nekik is csatlakozni a 30-as hoz, ha van értelme, ha nincs, már csak azért is mert később ők is igényelhetik a kéket, ha lesz még... Ja, és a ha a Disney ezt ilyen lazán meghúzza, követheti más, kis hazánkból eltűnhet a DvD konkurens, és tuti nem marad ebben az árban, de nem csökkeni, hanem emelkedni fog az SD ára. Szóval mindenki érdekének kellene hogy legyen a kialakult helyzet, nem csak a jelenlegi BluRay vásárlóknak.
0
2014. december 4., csütörtök 18:41
A stílus maga az ember...
0
2014. december 4., csütörtök 18:30
Azért ez attól is függ, hogy ki és hol teszi meg ezt az öblöset. De értem mit írsz :) Szóval megmutatták házon belül az össze és kitartást, ez is értékelendő még ha célra nem is vezet. Telis tele a nagyvilág "ismertebb" magyarokkal, éppen a filmterületen is. Kicsiny hazájukért igazán tehetnének valamit nem csak a vagyont és a hírnevet gyarapítani. Gondolok itt például Andrew Vajnára is (de említhetnék sokakat) akinek a szava talán nyomna valamit a mérleg nyelvén ha odaszólna a Disneyhez, hogy fiúk ne nyomjátok már vissza a kőkorszakba ezen a területen a magyarokat. Persze ehhez ki kellene húznia a fejecskéjét a kaszinó monopóliumok intézéséből és az önérdekből.
0
2014. december 4., csütörtök 18:25
Hibás bejegyzés
0
2014. december 4., csütörtök 18:04
Csak tudnék normálisan írni. Na mégegyszer:

TM optimista világlátását olvashattuk! :))))))))))))))))
0
2014. december 4., csütörtök 18:03
TM oprimista világlátásást olvashattuk! :))))))))))))))))
0
2014. december 4., csütörtök 17:40
Nem a boltban jelentkeztek harmincan, csupán annak eldugott fórumán, aminek sokan a létezéséről sem tudnak, ha mégis, akkor vagy nem olvassák, vagy igen, de nem írnak bele. Szóval ez a 30 név csupán egy játék volt arra kijelentésre, hogy nem fog összejönni még ennyi név sem. Semmi köze nem volt követeléshez, meg petícióhoz, ahogy statisztikai adatnak sem tekinthető.
Arra viszont jó volt, hogy kiderüljön, csak az ezt a fajta műfajt kedvelők közül létezik 30 olyan fórumozó, aki még írni is hajlandó volt ide. Innentől kezdve nem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy alig valakit érdekel a fórum. Vannak itt emberek, csak passzívak.
most posts by TM
0
2014. december 4., csütörtök 16:37
Na, látom senki nem volt elég vállalkozó kedvű :)
Gyorsan összedobtam a következőt, kérlek, véleményezzétek. Köszi!

"Dear Disney,

we have been informed by the local Disney blu-ray and dvd reseller, "Pro Video Film&Distribution", that you are not going to release any Disney movies on blu-ray in Hungary anymore due to the low number of sales.

We, the undersigned, would like to ask you to reconsider this decision, and continue releasing at least the major movie successes (e.g. Marvel movies, Pixar movies, Star Wars) dubbed or at least subtitled. The cover and menu can remain in English to be cost-effective.

Yours sincerely,

The undersigned"
0