Nos, hozzászólnék én is, mert egyre jobban idegesít itt pár ember hozzászólása! Én Blu-ray párti vagyok és a "30-hoz" tartozom. DvD-t már nem akarok soha, nem azért vásároltam rengeteg pénzért össze a saját kis HD mozimat, hogy SD-t nézzek rajt. ..nem azért kezdtem el kéket vásárolni, mert rengeteg felesleges pénzem van, hanem mert elvarázsolt, lenyűgözött a BluRay a DvD-vel szemben.Inkább kevesebb filmet, de jobb minőségben, és több extrával. Természetes, hogy a hozzám hasonlóak becsapva érezhetik magukat, hiszen mentünk a technológia után, gyűjteni kezdtük a jobbat, a szebbet, a többet. Ha egyszer megszokjuk a jót, abból nagyon nehezen lehet engedni, ha lehet egyátalán. Én péel ezért nem lépek hátra nemhogy kettőt, de még egyet sem. Ki az aki nem akarja a jobbat, nem igényli a szebbet? Megmondom én: Senki! Mindenki Bluray-t vásárolna, ha képes lenne a megjelenítője rá, és olcsóbbak lennének a kékek. Rengeteg ilyen ember van, aki nem engedheti meg magának, Sajnos! Ezt mindenkinek be kell látnia, el kell fogadnia. De könyörgöm: Ők is értsék már meg a másik oldalt!!! Ne kárörvendjenek, hanem inkább érezzenek együtt...illett volna nekik is csatlakozni a 30-as hoz, ha van értelme, ha nincs, már csak azért is mert később ők is igényelhetik a kéket, ha lesz még... Ja, és a ha a Disney ezt ilyen lazán meghúzza, követheti más, kis hazánkból eltűnhet a DvD konkurens, és tuti nem marad ebben az árban, de nem csökkeni, hanem emelkedni fog az SD ára. Szóval mindenki érdekének kellene hogy legyen a kialakult helyzet, nem csak a jelenlegi BluRay vásárlóknak.